Artikel top billede

Facebook-rekord: Hver syvende nulevende person logget ind samme dag

Hver syvende person i verden logget ind på Facebook på samme dag, jubler selskabet.

Tidligere på ugen satte Facebook ny rekord i antallet af brugere, der har logget ind på samme dag.

Her rundede selskabet nemlig en milliard mennesker på samme dag, hvilket jo svarer til, at omkring hver syvende nulevende menneske - alt inklusive - loggede ind samme dag.

Facebook har tidligere meddelt, at det gennemsnitlige antal daglige brugere lå på 968 millioner i årets andet kvartal.

Selskabets stifter og chef, Mark Zuckerberg, skriver på sin Facebook-profil, den runde milliard samtidige brugere blot er 'begyndelsen på at connecte hele verden."

Facebook har i de senere år ikke minsdt mindst haft fokus på udvikling af mobile løsninger, og det har båret god frugt, i det antallet af mobile brugere er vokset ganske betydeligt.

Ligeledes peges der på selskabets internet-initiativ, Internet.org, som Facebook anvender til at levere mobilt internet til områder, som ellers ikke har internet-adgang.

Internet.org leverer i dag mobilt internet til små 15 lande - herunder Indien, Kenya og Colombia.

Du kan læse mere om Internet.org her: Facebook vil rulle internet ud til milliarder af mennesker.

Også Google arbejder på at levere internet til verdens tyndere befolkede og knapt så udviklede områder. Det sker med det såkaldte Project Loon.

Det kan du læse mere om her: Google på trapperne med Project Loon: Tusindvis af balloner snart klar til opsending
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere