Artikel top billede

Facebook-rekord: Hver syvende nulevende person logget ind samme dag

Hver syvende person i verden logget ind på Facebook på samme dag, jubler selskabet.

Tidligere på ugen satte Facebook ny rekord i antallet af brugere, der har logget ind på samme dag.

Her rundede selskabet nemlig en milliard mennesker på samme dag, hvilket jo svarer til, at omkring hver syvende nulevende menneske - alt inklusive - loggede ind samme dag.

Facebook har tidligere meddelt, at det gennemsnitlige antal daglige brugere lå på 968 millioner i årets andet kvartal.

Selskabets stifter og chef, Mark Zuckerberg, skriver på sin Facebook-profil, den runde milliard samtidige brugere blot er 'begyndelsen på at connecte hele verden."

Facebook har i de senere år ikke minsdt mindst haft fokus på udvikling af mobile løsninger, og det har båret god frugt, i det antallet af mobile brugere er vokset ganske betydeligt.

Ligeledes peges der på selskabets internet-initiativ, Internet.org, som Facebook anvender til at levere mobilt internet til områder, som ellers ikke har internet-adgang.

Internet.org leverer i dag mobilt internet til små 15 lande - herunder Indien, Kenya og Colombia.

Du kan læse mere om Internet.org her: Facebook vil rulle internet ud til milliarder af mennesker.

Også Google arbejder på at levere internet til verdens tyndere befolkede og knapt så udviklede områder. Det sker med det såkaldte Project Loon.

Det kan du læse mere om her: Google på trapperne med Project Loon: Tusindvis af balloner snart klar til opsending
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere