Artikel top billede

Qxl.dk nulstiller alle auktioner efter brugerkaos og problemer på websites

Et stortstilet sammenlægning af QXL's nordiske platforme har slået fejl. Nu tilbageføres brugerne til de gamle systemer.

Det populære auktionssite QXL har valgt at trykke på reset-knappen efter at en storstilet sammenlægning af virksomhedens  danske og norske hjemmesider ser ud til at være slået fejl.

I en pressemeddelelse oplyser Lauritz.com, der er ejer af QXL, at alle QXL-brugere nu bliver tilbageført til den gamle platform samt at alle aktive auktioner på siden er blevet annulleret øjeblikkeligt.

Et regulært brugeroprør

Tilbageføringen kommer efter, at der for få uger siden opstod et regulært brugeroprør, da platformssammenlægningen blev effektueret.

Her oplevede brugerne, at de ikke længere kunne få adgang til deres tilgodehavender, historik og betalinger.

I en mail til Computerworld oplyste QXL-brugeren Kim N. Jensen dengang, at "Brugerne kan ikke få nogen besked, QXL har låst vores tilgodehavender og kræver kreditkortoplysninger for, at man kan bruge sitet"

Mens endnu flere utilfredse brugere har brokket sig på QXL's Facebook-side samt på anmeldelses-siden Trustpilot, og ifølge Finans.dk har problemerne ført til, at flere brugere har anmeldt QXL til Forbrugerombudsmanden.

I en pressemeddelelse oplyser Lauritz.com, der ejer QXL, at brugerne midlertidigt bliver tilbageført til den gamle platform, mens der bliver arbejdet på en langstidsholdbar løsning:

"Vi havde håbet at løse problemerne inden udgangen af august. Det kommer desværre ikke til at holde stik. Derfor tilbyder vi nu kunderne den tidligere platform, mens vi finder en langtidsholdbar løsning, som er tilfredsstillende for alle. Af logistiske årsager er alle aktive auktioner på qxl.com annulleret. Alle bydere har fået besked om annulleringen og alle sælgere er blevet bedt om at genoprette deres auktioner på qxl.dk," skriver QXL i pressemeddelelsen. 

Computerworld afventer yderligere kommentarer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag: Få styr på trusselsbilledet og beredskabet

På denne strategiske it-sikkerhedsdag samler vi trådene i tre spor, hvor kompetente oplægsholdere deler deres erfaringer med dig omkring, hvordan du prioriterer dine ressourcer og bliver i stand til at håndterer de ellers umiddelbart modsatrettede krav og forventninger.

24. januar 2023 | Læs mere