Qxl.dk nulstiller alle auktioner efter brugerkaos og problemer på websites

Et stortstilet sammenlægning af QXL's nordiske platforme har slået fejl. Nu tilbageføres brugerne til de gamle systemer.

Det populære auktionssite QXL har valgt at trykke på reset-knappen efter at en storstilet sammenlægning af virksomhedens  danske og norske hjemmesider ser ud til at være slået fejl.

I en pressemeddelelse oplyser Lauritz.com, der er ejer af QXL, at alle QXL-brugere nu bliver tilbageført til den gamle platform samt at alle aktive auktioner på siden er blevet annulleret øjeblikkeligt.

Et regulært brugeroprør
Tilbageføringen kommer efter, at der for få uger siden opstod et regulært brugeroprør, da platformssammenlægningen blev effektueret.

Her oplevede brugerne, at de ikke længere kunne få adgang til deres tilgodehavender, historik og betalinger.

I en mail til Computerworld oplyste QXL-brugeren Kim N. Jensen dengang, at "Brugerne kan ikke få nogen besked, QXL har låst vores tilgodehavender og kræver kreditkortoplysninger for, at man kan bruge sitet"

Mens endnu flere utilfredse brugere har brokket sig på QXL's Facebook-side samt på anmeldelses-siden Trustpilot, og ifølge Finans.dk har problemerne ført til, at flere brugere har anmeldt QXL til Forbrugerombudsmanden.

I en pressemeddelelse oplyser Lauritz.com, der ejer QXL, at brugerne midlertidigt bliver tilbageført til den gamle platform, mens der bliver arbejdet på en langstidsholdbar løsning:

"Vi havde håbet at løse problemerne inden udgangen af august. Det kommer desværre ikke til at holde stik. Derfor tilbyder vi nu kunderne den tidligere platform, mens vi finder en langtidsholdbar løsning, som er tilfredsstillende for alle. Af logistiske årsager er alle aktive auktioner på qxl.com annulleret. Alle bydere har fået besked om annulleringen og alle sælgere er blevet bedt om at genoprette deres auktioner på qxl.dk," skriver QXL i pressemeddelelsen. 

Computerworld afventer yderligere kommentarer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.