Artikel top billede

Qxl.dk nulstiller alle auktioner efter brugerkaos og problemer på websites

Et stortstilet sammenlægning af QXL's nordiske platforme har slået fejl. Nu tilbageføres brugerne til de gamle systemer.

Det populære auktionssite QXL har valgt at trykke på reset-knappen efter at en storstilet sammenlægning af virksomhedens  danske og norske hjemmesider ser ud til at være slået fejl.

I en pressemeddelelse oplyser Lauritz.com, der er ejer af QXL, at alle QXL-brugere nu bliver tilbageført til den gamle platform samt at alle aktive auktioner på siden er blevet annulleret øjeblikkeligt.

Et regulært brugeroprør

Tilbageføringen kommer efter, at der for få uger siden opstod et regulært brugeroprør, da platformssammenlægningen blev effektueret.

Her oplevede brugerne, at de ikke længere kunne få adgang til deres tilgodehavender, historik og betalinger.

I en mail til Computerworld oplyste QXL-brugeren Kim N. Jensen dengang, at "Brugerne kan ikke få nogen besked, QXL har låst vores tilgodehavender og kræver kreditkortoplysninger for, at man kan bruge sitet"

Mens endnu flere utilfredse brugere har brokket sig på QXL's Facebook-side samt på anmeldelses-siden Trustpilot, og ifølge Finans.dk har problemerne ført til, at flere brugere har anmeldt QXL til Forbrugerombudsmanden.

I en pressemeddelelse oplyser Lauritz.com, der ejer QXL, at brugerne midlertidigt bliver tilbageført til den gamle platform, mens der bliver arbejdet på en langstidsholdbar løsning:

"Vi havde håbet at løse problemerne inden udgangen af august. Det kommer desværre ikke til at holde stik. Derfor tilbyder vi nu kunderne den tidligere platform, mens vi finder en langtidsholdbar løsning, som er tilfredsstillende for alle. Af logistiske årsager er alle aktive auktioner på qxl.com annulleret. Alle bydere har fået besked om annulleringen og alle sælgere er blevet bedt om at genoprette deres auktioner på qxl.dk," skriver QXL i pressemeddelelsen. 

Computerworld afventer yderligere kommentarer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere