Artikel top billede

Til trods for det tilsyneladende imponerende indre skiller Xperia Z5 serien sig ikke ud fra det visuelle udtryk, markedet ellers byder på.

Sonys hovednummer på IFA-Messen: Her er den nye Z5 med 4K-skærm og vild autofokus

IFA-messen, Berlin: Sonys hovednummer til IFA er den nye Xperia Z5 Premium med 4K skærm og og ekstremt hurtig autofokus.

Sonys nye Xperia Z5 serie må siges at være til de meget seriøse instagrammere.

Den nye Xperia Z5 Premium lægger ud med en 5,5 tommers 4K skærm, der ser ud til at levere et imponerende billede.

Og Xperia Z5 serien er helt klart til de billedglade mobilentusiaster. Skal Sonys CEO Kazuo Hirai tages på ordet, har de tre modeller i Z5 serien Sonys bedste smartphone kamera med evnen til at autofokusere på 0,03 sekund og en ny og forbedret 23 megapixel imagesensor.

Flotte men uprøvede funktioner

Kazuo Hirai kan næsten ikke få armene ned, når han taler om de nye telefoner.

"Vi har spurgt kunderne, hvad de vil have," siger han, og det er tydeligt, at Sonys kunder ikke er de samme som dem, der skal købe Acers nye Predator-spiltelefon.

Læs også: Acer: Fremtiden er Skylake, pc-phones, gamer-telefoner og computere som du selv kan stable

Sonys kunder vil nemlig hellere have taget deres fingeraftryk end sprænge ting i luften.

Z5 serien har nemlig en fingeraftrykslæser i sin powerknap, som fungerer som oplåsningsnøgle for telefonerne.

Det er en fin feature, som det af gode grunde ikke er muligt at teste på de udstillede modeller på IFA. På samme måde må man læne sig op ad sin erfaringsbaserede skepsis, når Hirai lover op til to dages batteri-levetid ved normalt brug af musik og streamingtjenester.

Hvornår og hvor meget?

De to versioner uden 4K skærm, Z5 og Z5 Compact kommer i handlen i oktober og Z5 Premium bliver frigivet i tide til julehandlen i november. Der er indtil videre ikke oplyst en pris på telefonerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere