Artikel top billede

Til trods for det tilsyneladende imponerende indre skiller Xperia Z5 serien sig ikke ud fra det visuelle udtryk, markedet ellers byder på.

Sonys hovednummer på IFA-Messen: Her er den nye Z5 med 4K-skærm og vild autofokus

IFA-messen, Berlin: Sonys hovednummer til IFA er den nye Xperia Z5 Premium med 4K skærm og og ekstremt hurtig autofokus.

Sonys nye Xperia Z5 serie må siges at være til de meget seriøse instagrammere.

Den nye Xperia Z5 Premium lægger ud med en 5,5 tommers 4K skærm, der ser ud til at levere et imponerende billede.

Og Xperia Z5 serien er helt klart til de billedglade mobilentusiaster. Skal Sonys CEO Kazuo Hirai tages på ordet, har de tre modeller i Z5 serien Sonys bedste smartphone kamera med evnen til at autofokusere på 0,03 sekund og en ny og forbedret 23 megapixel imagesensor.

Flotte men uprøvede funktioner

Kazuo Hirai kan næsten ikke få armene ned, når han taler om de nye telefoner.

"Vi har spurgt kunderne, hvad de vil have," siger han, og det er tydeligt, at Sonys kunder ikke er de samme som dem, der skal købe Acers nye Predator-spiltelefon.

Læs også: Acer: Fremtiden er Skylake, pc-phones, gamer-telefoner og computere som du selv kan stable

Sonys kunder vil nemlig hellere have taget deres fingeraftryk end sprænge ting i luften.

Z5 serien har nemlig en fingeraftrykslæser i sin powerknap, som fungerer som oplåsningsnøgle for telefonerne.

Det er en fin feature, som det af gode grunde ikke er muligt at teste på de udstillede modeller på IFA. På samme måde må man læne sig op ad sin erfaringsbaserede skepsis, når Hirai lover op til to dages batteri-levetid ved normalt brug af musik og streamingtjenester.

Hvornår og hvor meget?

De to versioner uden 4K skærm, Z5 og Z5 Compact kommer i handlen i oktober og Z5 Premium bliver frigivet i tide til julehandlen i november. Der er indtil videre ikke oplyst en pris på telefonerne.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere