Artikel top billede

Til trods for det tilsyneladende imponerende indre skiller Xperia Z5 serien sig ikke ud fra det visuelle udtryk, markedet ellers byder på.

Sonys hovednummer på IFA-Messen: Her er den nye Z5 med 4K-skærm og vild autofokus

IFA-messen, Berlin: Sonys hovednummer til IFA er den nye Xperia Z5 Premium med 4K skærm og og ekstremt hurtig autofokus.

Sonys nye Xperia Z5 serie må siges at være til de meget seriøse instagrammere.

Den nye Xperia Z5 Premium lægger ud med en 5,5 tommers 4K skærm, der ser ud til at levere et imponerende billede.

Og Xperia Z5 serien er helt klart til de billedglade mobilentusiaster. Skal Sonys CEO Kazuo Hirai tages på ordet, har de tre modeller i Z5 serien Sonys bedste smartphone kamera med evnen til at autofokusere på 0,03 sekund og en ny og forbedret 23 megapixel imagesensor.

Flotte men uprøvede funktioner

Kazuo Hirai kan næsten ikke få armene ned, når han taler om de nye telefoner.

"Vi har spurgt kunderne, hvad de vil have," siger han, og det er tydeligt, at Sonys kunder ikke er de samme som dem, der skal købe Acers nye Predator-spiltelefon.

Læs også: Acer: Fremtiden er Skylake, pc-phones, gamer-telefoner og computere som du selv kan stable

Sonys kunder vil nemlig hellere have taget deres fingeraftryk end sprænge ting i luften.

Z5 serien har nemlig en fingeraftrykslæser i sin powerknap, som fungerer som oplåsningsnøgle for telefonerne.

Det er en fin feature, som det af gode grunde ikke er muligt at teste på de udstillede modeller på IFA. På samme måde må man læne sig op ad sin erfaringsbaserede skepsis, når Hirai lover op til to dages batteri-levetid ved normalt brug af musik og streamingtjenester.

Hvornår og hvor meget?

De to versioner uden 4K skærm, Z5 og Z5 Compact kommer i handlen i oktober og Z5 Premium bliver frigivet i tide til julehandlen i november. Der er indtil videre ikke oplyst en pris på telefonerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere