Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Uber vil nu levere dine pakker med ekspres-fart

Snart kan vare købt på internettet bliver leveret til døren med en Uber.

Snart kan det være slut med at vente i dagevis på varer, som du har bestilt på internettet.

For Uber ser ud til at være på vej med en helt ny tjeneste, der skal levere pakker på en ny og formodentlig også betydeligt hurtigere måde.

Det skriver den amerikanske teknologiblog Re/Code.

Uber ser således ud til at ville udnytte sin unikke infrastruktur - bestående af et hav af chauffører og en velfungerende app med millioner af brugere - til andet end blot persontransport. 

Har eksperimenteret længe

Gennem længere tid har Uber eksperimenteret med denne form for tjenester, og i Barcelona og en række amerikanske byer kan du eksempelvis allerede i dag få leveret take-away-mad med tilbud som Uber har døbt UberEats

Ifølge Re/Code vil Uber i løbet af efteråret være klar til at  offentliggøre en række nye partnerskaber med større amerikanske detailkæder samt virksomheder i modebranchen, som Uber vil samarbejde med om leveringer.

Leveringstjenesten vil i første omgang blive lanceret i New York og San Francisco, hvor Uber blandt andet vil samarbejde med eksklusive varehuse og luksus-brands.

Men Uber arbejder angiveligt også på løsninger, der kan integreres i populære webshopløsninger som eksempelvis Shopify, hvilket vil gøre muligt for helt almindelige erhvervsdrivende at bruge tjenesten.

Forretningsdivision bag leveringstjenesterne går ifølge Re/Code under det interne navn UberEverything, hvilket således også kan antyde, at Uber mener at tjenesten kan anvendes til noget nær alle slags formål.

Uber blev stiftet i 2009 af den amerikanske iværksætter Travis Kalanick, og i dag menes virksomheden at have en værdi på lige knap 51 milliarder dollar, hvilket svarer til knap 340 milliarder kroner. Det betyder at Uber i dag er verdens mest værdifulde iværksætter-virksomhed.

Læs også:
Undrer du dig over Ubers gigantiske værdi: Vi giver dig svar på syv centrale spørgsmål
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere