Stor sammenligning: Sådan klarer iPhone 6S sig i forhold til andre topmodeller

Apples nyeste telefon, iPhone 6S - og 6S Plus - er blevet lanceret, men hvordan ser Apples nye telefoner ud i sammenligning med andre topmodeller? Læs med her.

Apple har lanceret en ny iPhone med det forventede navn iPhone 6S.

Sammen med en større model, iPhone 6S Plus, er det to telefoner, som følger Apples lanceringsmønster, hvor hver ny model nummer året efter bliver lanceret i en forbedret version (iPhone 6 efterfulgt af iPhone 6S).

Men lad ikke iPhone 6S' "S" forblænde dig.

2015 har været et spændende år inden for smartphones, og der er kommet et hav af andre flotte, gode, og effektive telefoner fra forskellige producenter.

Der er endda stadig et par stykker på vej heriblandt to nye Windows Phones fra Microsoft.

Vi har samlet en oversigt over toptelefonerne på markedet, for at du kan se, hvordan de nye iPhones ser ud i forhold til de andre modeller.

Husk på, at alting ikke er direkte sammenligneligt.

For eksempel er en dual-core processor ikke nødvendigvis halvt så god som en quad-core processor, og en 2.560 x 1.440 pixel skærm er heller ikke dobbelt så god som en 1.920 x 1.080 pixel skærm. Overvejer du den nye iPhone 6S? Hvis du også overvejer Android-telefoner, så kan du herunder finde nogle af vores anmeldelser af telefonerne.

Husk også at prisen på iPhone 6 forventes at falde ved lancering af iPhone 6S.

Læs også:

Test: Samsung Galaxy S6 Edge er en Samsung-telefon, som faktisk er flot - og hurtig


Test: Du kan få fire Lumia 640 for én iPhones pris - og Lumia 640 er faktisk en rigtig god telefon

Test: Huawei P8 er en toptelefon til den halve pris

Test af LGG4: Det her kan en læderindbundet supertelefon

Derfor bliver iOS 9 til iPad og iPhone noget helt særligt for virksomhederne


Stor kamerasammenligning: Så flotte billeder tager de bedste smartphones i 2015Premium
Her er Falcks nye it-strategi: "Det er grænseoverskridende ikke at vide, hvor vi ender henne"
Interview: "Jeg er vant til at have de her meget klare planer og strategier for, hvad jeg skal i de næste år, så jeg er selv ret spændt på det." Det er meldingen fra Falcks CIO, Bo Bendsen, der efter at have gennemført et kæmpe it-transformationsprojekt på to år, nu skal i gang med at eksekvere på en ny it-strategi med et helt nyt paradigme.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.