Stor sammenligning: Sådan klarer iPhone 6S sig i forhold til andre topmodeller

Apples nyeste telefon, iPhone 6S - og 6S Plus - er blevet lanceret, men hvordan ser Apples nye telefoner ud i sammenligning med andre topmodeller? Læs med her.

Apple har lanceret en ny iPhone med det forventede navn iPhone 6S.

Sammen med en større model, iPhone 6S Plus, er det to telefoner, som følger Apples lanceringsmønster, hvor hver ny model nummer året efter bliver lanceret i en forbedret version (iPhone 6 efterfulgt af iPhone 6S).

Men lad ikke iPhone 6S' "S" forblænde dig.

2015 har været et spændende år inden for smartphones, og der er kommet et hav af andre flotte, gode, og effektive telefoner fra forskellige producenter.

Der er endda stadig et par stykker på vej heriblandt to nye Windows Phones fra Microsoft.

Vi har samlet en oversigt over toptelefonerne på markedet, for at du kan se, hvordan de nye iPhones ser ud i forhold til de andre modeller.

Husk på, at alting ikke er direkte sammenligneligt.

For eksempel er en dual-core processor ikke nødvendigvis halvt så god som en quad-core processor, og en 2.560 x 1.440 pixel skærm er heller ikke dobbelt så god som en 1.920 x 1.080 pixel skærm. Overvejer du den nye iPhone 6S? Hvis du også overvejer Android-telefoner, så kan du herunder finde nogle af vores anmeldelser af telefonerne.

Husk også at prisen på iPhone 6 forventes at falde ved lancering af iPhone 6S.

Læs også:

Test: Samsung Galaxy S6 Edge er en Samsung-telefon, som faktisk er flot - og hurtig


Test: Du kan få fire Lumia 640 for én iPhones pris - og Lumia 640 er faktisk en rigtig god telefon

Test: Huawei P8 er en toptelefon til den halve pris

Test af LGG4: Det her kan en læderindbundet supertelefon

Derfor bliver iOS 9 til iPad og iPhone noget helt særligt for virksomhederne


Stor kamerasammenligning: Så flotte billeder tager de bedste smartphones i 2015Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.