Artikel top billede

Salesforce lancerer SalesforceIQ: ET CRM-system som forudser dine glemte emails

En af verdens største udbydere af CRM-systemer, Salesforce, har lanceret en ny service, SalesforceIQ, som kan hjælpe sælgerne med at skulle kunne sælge hurtigere og stoppe med at glemme mails.

Salesforce er verdens største udbyder af CRM-systemer i verden, og ved Salesforces årlige konference har det amerikanske firma løftet sløret for en ny service: SalesforceIQ.

SalesforceIQ er en service, som benytter "relationship intelligence technology," hvilket på dansk betyder, at data i backend, mail, kalender og så videre analyseres og systematiseres.

Herefter tager IQ den data og tilbyder den, når bestemte personer ringer eller skriver, for netop at give de bedst mulige funktioner på det rigtige tidspunkt.

Et eksempel kunne være en alarm for at minde dig om, at du har glemt at sende en follow up mail, eller at personen, som har skrevet til dig, ikke har modtaget et tilbud endnu, hvilket kan klares fra en iOS/Android app, hvor tilbudsteksten allerede er klar til at blive sendt.

Der er endda et dynamisk email-element indeholdende potentielle bookingtider til møder, som ændrer sig, hvis sælgerens kalender ændrer dig før modtageren åbner mailen.

Det kan altså ifølge Salesforce spare dig for en masse tid baseret på egentlig data. Din data.

To produkter
Salesforce sælger SalesforceIQ for Salesforce Cloud som to forskellige produkter: Et rettet mod Enterprice-enheder, hvilket svarer til 45 procent af Salesforces kundemargin - og SalesforceIQ rettet mod SMB-virksomheder, så små virksomheder på fem mand kan bruge Salesforce.

SalesforceIQ er bygget på RelateIQ, en startup som Salesforce købte sidste år for over 2,5 milliarder kroner.

SalesforceIQ er en naturlig udvikling efter sidste års præsentation af Wave Analytics Platform, en platform til analysering af big data. Og det er et punkt, hvor Salesforce virkelig satser.

"Vi tror på, at analysering af data i fremtiden kun bliver vigtigere for virksomhederne, som på den måde kan spare enorme mængder tid, hvis systemet allerede kan ordne alle de trivielle ting for en, " siger Alex Dayon, Salesforces product-chef.

Lanceringen af SalesforceIQ sker på åbningsdagen af Dreamforce, Salesforce årlige konference, hvor over 160.000 mennesker i år deltager.

Læs også: Hvilket er det bedste CRM-system - Salesforce.com eller Microsoft?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere