Artikel top billede

Salesforce lancerer SalesforceIQ: ET CRM-system som forudser dine glemte emails

En af verdens største udbydere af CRM-systemer, Salesforce, har lanceret en ny service, SalesforceIQ, som kan hjælpe sælgerne med at skulle kunne sælge hurtigere og stoppe med at glemme mails.

Salesforce er verdens største udbyder af CRM-systemer i verden, og ved Salesforces årlige konference har det amerikanske firma løftet sløret for en ny service: SalesforceIQ.

SalesforceIQ er en service, som benytter "relationship intelligence technology," hvilket på dansk betyder, at data i backend, mail, kalender og så videre analyseres og systematiseres.

Herefter tager IQ den data og tilbyder den, når bestemte personer ringer eller skriver, for netop at give de bedst mulige funktioner på det rigtige tidspunkt.

Et eksempel kunne være en alarm for at minde dig om, at du har glemt at sende en follow up mail, eller at personen, som har skrevet til dig, ikke har modtaget et tilbud endnu, hvilket kan klares fra en iOS/Android app, hvor tilbudsteksten allerede er klar til at blive sendt.

Der er endda et dynamisk email-element indeholdende potentielle bookingtider til møder, som ændrer sig, hvis sælgerens kalender ændrer dig før modtageren åbner mailen.

Det kan altså ifølge Salesforce spare dig for en masse tid baseret på egentlig data. Din data.

To produkter
Salesforce sælger SalesforceIQ for Salesforce Cloud som to forskellige produkter: Et rettet mod Enterprice-enheder, hvilket svarer til 45 procent af Salesforces kundemargin - og SalesforceIQ rettet mod SMB-virksomheder, så små virksomheder på fem mand kan bruge Salesforce.

SalesforceIQ er bygget på RelateIQ, en startup som Salesforce købte sidste år for over 2,5 milliarder kroner.

SalesforceIQ er en naturlig udvikling efter sidste års præsentation af Wave Analytics Platform, en platform til analysering af big data. Og det er et punkt, hvor Salesforce virkelig satser.

"Vi tror på, at analysering af data i fremtiden kun bliver vigtigere for virksomhederne, som på den måde kan spare enorme mængder tid, hvis systemet allerede kan ordne alle de trivielle ting for en, " siger Alex Dayon, Salesforces product-chef.

Lanceringen af SalesforceIQ sker på åbningsdagen af Dreamforce, Salesforce årlige konference, hvor over 160.000 mennesker i år deltager.

Læs også: Hvilket er det bedste CRM-system - Salesforce.com eller Microsoft?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere