Salesforce lancerer SalesforceIQ: ET CRM-system som forudser dine glemte emails

En af verdens største udbydere af CRM-systemer, Salesforce, har lanceret en ny service, SalesforceIQ, som kan hjælpe sælgerne med at skulle kunne sælge hurtigere og stoppe med at glemme mails.

Salesforce er verdens største udbyder af CRM-systemer i verden, og ved Salesforces årlige konference har det amerikanske firma løftet sløret for en ny service: SalesforceIQ.

SalesforceIQ er en service, som benytter "relationship intelligence technology," hvilket på dansk betyder, at data i backend, mail, kalender og så videre analyseres og systematiseres.

Herefter tager IQ den data og tilbyder den, når bestemte personer ringer eller skriver, for netop at give de bedst mulige funktioner på det rigtige tidspunkt.


Et eksempel kunne være en alarm for at minde dig om, at du har glemt at sende en follow up mail, eller at personen, som har skrevet til dig, ikke har modtaget et tilbud endnu, hvilket kan klares fra en iOS/Android app, hvor tilbudsteksten allerede er klar til at blive sendt.

Der er endda et dynamisk email-element indeholdende potentielle bookingtider til møder, som ændrer sig, hvis sælgerens kalender ændrer dig før modtageren åbner mailen.

Det kan altså ifølge Salesforce spare dig for en masse tid baseret på egentlig data. Din data.

To produkter
Salesforce sælger SalesforceIQ for Salesforce Cloud som to forskellige produkter: Et rettet mod Enterprice-enheder, hvilket svarer til 45 procent af Salesforces kundemargin - og SalesforceIQ rettet mod SMB-virksomheder, så små virksomheder på fem mand kan bruge Salesforce.

SalesforceIQ er bygget på RelateIQ, en startup som Salesforce købte sidste år for over 2,5 milliarder kroner.

SalesforceIQ er en naturlig udvikling efter sidste års præsentation af Wave Analytics Platform, en platform til analysering af big data. Og det er et punkt, hvor Salesforce virkelig satser.

"Vi tror på, at analysering af data i fremtiden kun bliver vigtigere for virksomhederne, som på den måde kan spare enorme mængder tid, hvis systemet allerede kan ordne alle de trivielle ting for en, " siger Alex Dayon, Salesforces product-chef.

Lanceringen af SalesforceIQ sker på åbningsdagen af Dreamforce, Salesforce årlige konference, hvor over 160.000 mennesker i år deltager.

Læs også: Hvilket er det bedste CRM-system - Salesforce.com eller Microsoft?


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Staten får kæmperabat på over 360 millioner på nyt toldsystem fra Netcompany og Intrasoft: Her er den endelige pris
Netcompany og Intrasoft har barberet prisen for kommende toldsystem ned med over 360 millioner kroner. Det er mere end en halvering af udbudsprisen. Tjek prisen her.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.