Artikel top billede

Skype ramt af massive problemer: Opkald dur ikke og kontakterne er offline

Skype-brugere verden over har i øjeblikket problemer med tjenesten.

Microsofts Skype har i øjeblikket store problemer.

I løbet af mandag formiddag har mange brugere oplevet ikke at kunne logge ind på tjenesten, og mange oplever også problemer med presence-oplysningerne, der indikerer, om ens kontakter er online eller ej.

"Nogle af jer kan opleve problemer med Skype presence og ser ikke online (når nogen er online, red.). Vi har opdaget et problem med statusindstillingerne på Skype," meddeler selskabet.

"Ramte brugere er måske ikke i stand til at ændre deres status, deres kontakter vil blive vist som offline, og de vil ikke kunne starte Skype-opkald," lyder det videre.

Skype skriver dog også, at chatbeskeder fortsat leveres på trods af status-problemerne.

En hurtig test her på Computerworld viser, at det umiddelbart er korrekt.

Vi kan dog også bekræfte, at den er gal med presence-oplysningerne. Her snurrer et lille blåt ikon i øjeblikket rundt gang på gang, mens man ikke kan ændre sine online-oplysninger. 

Det fremgår også af en hurtig søgning på Twitter, at rigtig mange brugere i disse timer har problemer med Skype, og den Microsoft-ejede tjeneste skriver da også:

"Vi arbejder på en løsning på dette problem og håber at have en opdatering til jer snart."

Du kan indtil videre benytte browser-udgaven af Skype - læs mere om den her

Læs også:

Test: Sådan fungerer det nye Skype - kør alle dine samtaler fra browseren

COWI tester det nye Skype for Business: Skal udrulles til 6.500 brugere

Her er de mest populære chat-tjenester: Er du med på moden?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere