Her er alle anmeldelserne af den nye iPhone 6s: Er den de mange penge værd?

Apple er klar med iPhone 6s - og nu er anmelderne også klar med dommen over den nye iPhone.

Apples absolut største salgshit i nyere tid, iPhonen, har nu boltret sig i forbrugernes pengepunge i efterhånden otte år.

Der er ikke meget, der tyder på, at festen snart er forbi for Apples storsællert.

For selvom markedet i øjeblikket er præget af et stadig større udbud af gode smartphones i høj kvalitet, der kan fås til under 3.000 kroner, så fortsætter lige netop Apples produkt med at sælge.

Til trods for en pris på +6.000 kroner for en 64GB-model.

Læs også: Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?

iPhone 6s bliver formentlig ingen undtagelse.

Da Apple i starten af september lancerede iPhone 6s og iPhone 6s Plus, lagde selskabet især vægt på den nye skærmteknologi 3D-Touch, der betyder, at telefonen nu også kan mærker, hvor hårdt og hvor længe, du trykker på touch-skærmen.

Det mulliggør helt nye funktioner og navigations-muligheder.

Derudover er de største nyheder den nye A9-processor, der ifølge Apple er 70 procent hurtigere end den, der sidder i den nuværende iPhone 6, og det nye kamera, 6s'eren kommer med.

I iPhone 6s er kameraet på bagsiden på 12 megapixel, mens det foran er på fem megapixel.

Det kan man så blandt andet bruge til at tage de nye Live Photos, som Apple også introducerer med iPhone 6s. Live Photos betyder, at alle still-billeder også indeholder en kort videosekvens af begivenheden.

Her er dommen over iPhone 6s
De amerikanske medier begynder nu i en lind strøm at publicere deres anmeldelser af iPhone 6s, der kan købes fra den 25. september i USA - mens vi endnu ikke har fået en præcis dansk lanceringsdato.

Læs også: Sådan kører iOS 9 på din gamle iPhone eller iPad

The Verge giver iPhone 6s og 6s Plus en samlet karakter på 9 ud af 10 mulige.

The Verge skriver anmeldelsen, at 3D touch fungerer godt, men at det er værd at bemærke, at kun få apps understøtter funktionerne på nuværende tidspunkt.

På trods af den høje karakter, lyder den afsluttende bemærkning fra mediet:

"Men hvis du har en iPhone 6 eller 6 Plus, og du ikke er klar til at gå med på et årligt opgraderings-program, så vil du måske ikke føle det sædvanlige behov for en ny iPhone, medmindre du virkelig ønsker et bedre front-kamera.

Læs også: Stor sammenligning: Sådan klarer iPhone 6s sig i forhold til andre topmodeller

"Hastigheds-forbedringerne er trinvise, batteritiden er stort set den samme, og det vil tage et stykke tid, før udviklerne for alvor udnytter 3D Touch. Og når det sker, vil det formentlig være tid til at købe en iPhone 7."

Hos Tech Radar får iPhone 6s fire ud af fem stjerner.

På plussiden fremhæves designet, 3D Touch og selve styresystemet, iOS 9, mens batteritid og skærmopløsning trækker ned. Konklusionen lyder derfor:

"Apple har gjort det, vi alle forventede - forbedret sin seneste telefon. 3D Touch er ægte innovation, og telefonen fungerer gnidningsløst til stort set alle opgaver - men den minder meget om 2014-modellen."

Det er "kun" en s-model
Hos Mashable lyder dommen over iPhone 6s:

"Det føles banalt at kalde iPhone 6s den bedste iPhone til dato - for helt ærligt så bør den jo være det. Men når alt kommer til alt, ønsker jeg ikke at gå tilbage til min iPhone 6."

"Jeg vil tage Live Photos (ny funktion, red.) Jeg vil bruge 3D Touch, og jeg vil udnytte det nye fantastiske kamera," skriver Mashable.

Læs også: Her er iPhone 6s - den får helt ny touchfunktion

Wall Street Journal skriver, at man som iPhone 6-ejer ikke vil blive helt vildt jalous på dem, køber en 6s.

Har man en ældre iPhone, er det dog værd at satse på den nye s-model - blandt andet på grund af Live Photos.

"Historien om iPhone 6s er den samme som 5s eller den 4s, der kom før den - det må være det, 's' står for. Og som med s-forgængerne, adresserer den ikke alle kritikpunkter. Det er det, iPhone 7 skal gøre - ikke sandt, Apple?"

Se video-anmeldelser af iPhone 6s
Du kan se et par video-anmeldelser af iPhone 6s herunder: Læs også:

Her er iPhone 6s - den får helt ny touchfunktion

Stor sammenligning: Sådan klarer iPhone 6s sig i forhold til andre topmodeller

Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?

Sådan kører iOS 9 på din gamle iPhone eller iPad

Derfor bliver iOS 9 til iPhone og iPad noget helt særligt for virksomhederne
Premium
IT Relation fortsætter offensiv opkøbsbølge: Overtager it-sikkerheds-selskabet Improsec
Vækst-selskabet IT Relation fortsætter sin massive opkøbsbølge, der har ført til et to-ciftret antal opkøb over de seneste år. Selskabet overtager nu sikkerhedsselskabet Improsec.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.