Her er alle anmeldelserne af den nye iPhone 6s: Er den de mange penge værd?

Apple er klar med iPhone 6s - og nu er anmelderne også klar med dommen over den nye iPhone.

Apples absolut største salgshit i nyere tid, iPhonen, har nu boltret sig i forbrugernes pengepunge i efterhånden otte år.

Der er ikke meget, der tyder på, at festen snart er forbi for Apples storsællert.

For selvom markedet i øjeblikket er præget af et stadig større udbud af gode smartphones i høj kvalitet, der kan fås til under 3.000 kroner, så fortsætter lige netop Apples produkt med at sælge.

Til trods for en pris på +6.000 kroner for en 64GB-model.

Læs også: Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?

iPhone 6s bliver formentlig ingen undtagelse.

Da Apple i starten af september lancerede iPhone 6s og iPhone 6s Plus, lagde selskabet især vægt på den nye skærmteknologi 3D-Touch, der betyder, at telefonen nu også kan mærker, hvor hårdt og hvor længe, du trykker på touch-skærmen.

Det mulliggør helt nye funktioner og navigations-muligheder.

Derudover er de største nyheder den nye A9-processor, der ifølge Apple er 70 procent hurtigere end den, der sidder i den nuværende iPhone 6, og det nye kamera, 6s'eren kommer med.

I iPhone 6s er kameraet på bagsiden på 12 megapixel, mens det foran er på fem megapixel.

Det kan man så blandt andet bruge til at tage de nye Live Photos, som Apple også introducerer med iPhone 6s. Live Photos betyder, at alle still-billeder også indeholder en kort videosekvens af begivenheden.

Her er dommen over iPhone 6s
De amerikanske medier begynder nu i en lind strøm at publicere deres anmeldelser af iPhone 6s, der kan købes fra den 25. september i USA - mens vi endnu ikke har fået en præcis dansk lanceringsdato.

Læs også: Sådan kører iOS 9 på din gamle iPhone eller iPad

The Verge giver iPhone 6s og 6s Plus en samlet karakter på 9 ud af 10 mulige.

The Verge skriver anmeldelsen, at 3D touch fungerer godt, men at det er værd at bemærke, at kun få apps understøtter funktionerne på nuværende tidspunkt.

På trods af den høje karakter, lyder den afsluttende bemærkning fra mediet:

"Men hvis du har en iPhone 6 eller 6 Plus, og du ikke er klar til at gå med på et årligt opgraderings-program, så vil du måske ikke føle det sædvanlige behov for en ny iPhone, medmindre du virkelig ønsker et bedre front-kamera.

Læs også: Stor sammenligning: Sådan klarer iPhone 6s sig i forhold til andre topmodeller

"Hastigheds-forbedringerne er trinvise, batteritiden er stort set den samme, og det vil tage et stykke tid, før udviklerne for alvor udnytter 3D Touch. Og når det sker, vil det formentlig være tid til at købe en iPhone 7."

Hos Tech Radar får iPhone 6s fire ud af fem stjerner.

På plussiden fremhæves designet, 3D Touch og selve styresystemet, iOS 9, mens batteritid og skærmopløsning trækker ned. Konklusionen lyder derfor:

"Apple har gjort det, vi alle forventede - forbedret sin seneste telefon. 3D Touch er ægte innovation, og telefonen fungerer gnidningsløst til stort set alle opgaver - men den minder meget om 2014-modellen."

Det er "kun" en s-model
Hos Mashable lyder dommen over iPhone 6s:

"Det føles banalt at kalde iPhone 6s den bedste iPhone til dato - for helt ærligt så bør den jo være det. Men når alt kommer til alt, ønsker jeg ikke at gå tilbage til min iPhone 6."

"Jeg vil tage Live Photos (ny funktion, red.) Jeg vil bruge 3D Touch, og jeg vil udnytte det nye fantastiske kamera," skriver Mashable.

Læs også: Her er iPhone 6s - den får helt ny touchfunktion

Wall Street Journal skriver, at man som iPhone 6-ejer ikke vil blive helt vildt jalous på dem, køber en 6s.

Har man en ældre iPhone, er det dog værd at satse på den nye s-model - blandt andet på grund af Live Photos.

"Historien om iPhone 6s er den samme som 5s eller den 4s, der kom før den - det må være det, 's' står for. Og som med s-forgængerne, adresserer den ikke alle kritikpunkter. Det er det, iPhone 7 skal gøre - ikke sandt, Apple?"

Se video-anmeldelser af iPhone 6s
Du kan se et par video-anmeldelser af iPhone 6s herunder: Læs også:

Her er iPhone 6s - den får helt ny touchfunktion

Stor sammenligning: Sådan klarer iPhone 6s sig i forhold til andre topmodeller

Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?

Sådan kører iOS 9 på din gamle iPhone eller iPad

Derfor bliver iOS 9 til iPhone og iPad noget helt særligt for virksomhederne
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk brugeroplevelse, produktivitet og medarbejdertilfredshed
Brugervenlige og velfungerende IT-løsninger og -enheder er en af de vigtigste forudsætninger for medarbejdernes produktivitet – men også for at øge deres tilfredshed med arbejdspladsen. Det gælder uanset, om de arbejder fra kontoret eller fra hjemmet. Omvendt ses rigide, topstyrede processer og besværlige systemer som en af de største hindringer for at kunne yde sit optimale. Der er med kort sagt vægtige argumenter for at tage temperaturen på virksomhedens tilgang til brugervenlighed og undersøge, hvordan man kan gøre medarbejdernes hverdag lidt lettere. Det får du mere viden om i denne hvidbog, der også rummer en række konkrete og virkelighedsnære problemscenarier – samt konkrete bud på, hvordan man i hvert enkelt tilfælde kan afhjælpe dem.