Artikel top billede

Hvad så Microsoft, hvornår ser vi Surface Book i Danmark?

Microsoft Surface Book er udsolgt allerede før butikkerne får den på hylderne. I Danmark kommer den måske aldrig til salg. Microsoft Danmark vil ikke love noget.

Microsoft har så stor succes med forudbestillingerne af deres sin bærbare pc, Surface Book, at der er lukket for bestillinger.

Det skriver hjemmesiden Mashable.com.

Håbefulde købere må i stedet nøjes med at modtage en e-mail, når det igen er muligt at kaste penge efter Microsofts nye computer.

Og så er der lige den væsentlige detalje, at forhåbningsfulde købere skal være amerikanere.

For Surface Book kan slet ikke bestilles uden for det nordamerikanske marked endnu.

Du kan læse mere om Surface Book her.

Microsoft: ingen kommentarer
Måske kommer den populære pc slet ikke til Danmark.

Hos Microsoft Danmark er der i hvert fald intet tydeligt svar at hente.

"Vi kan ikke kommentere på, hvornår Surface Book eventuelt bliver tilgængelig på det danske marked. Den bliver rullet ud på det amerikanske og det canadiske marked og måske i Australien," lyder det fra pr-manager Katrine Prien hos Microsoft Danmark.

Men er der planer om at Surface Book skal til Danmark?

"Det kan vi ikke kommentere."

Ruller ud i bølger

Erfaringen taler dog for, at danskere, som gerne vil købe den nye Microsoft-bærbare, skal væbne sig med tålmodighed frem for at investere i flybilletter til USA.

Microsoft ruller nemlig gerne nye produkter ud i bølger, som det for eksempel er tilfældet med den nye Surface Pro 4 tablet, som kommer til Danmark 19. november.

Det vil sige en lille måneds tid efter den amerikanske lanceringsdato.

Et lignende mønster har vi tidligere set med andre Microsoft-produkter, som typisk tager mellem en og seks måneder om at komme til Danmark. 

Læs også: 
Surface Book kan blive en våd klud i ansigtet på pc-producenterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere