Artikel top billede

Hvad så Microsoft, hvornår ser vi Surface Book i Danmark?

Microsoft Surface Book er udsolgt allerede før butikkerne får den på hylderne. I Danmark kommer den måske aldrig til salg. Microsoft Danmark vil ikke love noget.

Microsoft har så stor succes med forudbestillingerne af deres sin bærbare pc, Surface Book, at der er lukket for bestillinger.

Det skriver hjemmesiden Mashable.com.

Håbefulde købere må i stedet nøjes med at modtage en e-mail, når det igen er muligt at kaste penge efter Microsofts nye computer.

Og så er der lige den væsentlige detalje, at forhåbningsfulde købere skal være amerikanere.

For Surface Book kan slet ikke bestilles uden for det nordamerikanske marked endnu.

Du kan læse mere om Surface Book her.

Microsoft: ingen kommentarer
Måske kommer den populære pc slet ikke til Danmark.

Hos Microsoft Danmark er der i hvert fald intet tydeligt svar at hente.

"Vi kan ikke kommentere på, hvornår Surface Book eventuelt bliver tilgængelig på det danske marked. Den bliver rullet ud på det amerikanske og det canadiske marked og måske i Australien," lyder det fra pr-manager Katrine Prien hos Microsoft Danmark.

Men er der planer om at Surface Book skal til Danmark?

"Det kan vi ikke kommentere."

Ruller ud i bølger

Erfaringen taler dog for, at danskere, som gerne vil købe den nye Microsoft-bærbare, skal væbne sig med tålmodighed frem for at investere i flybilletter til USA.

Microsoft ruller nemlig gerne nye produkter ud i bølger, som det for eksempel er tilfældet med den nye Surface Pro 4 tablet, som kommer til Danmark 19. november.

Det vil sige en lille måneds tid efter den amerikanske lanceringsdato.

Et lignende mønster har vi tidligere set med andre Microsoft-produkter, som typisk tager mellem en og seks måneder om at komme til Danmark. 

Læs også: 
Surface Book kan blive en våd klud i ansigtet på pc-producenterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere