Artikel top billede

Hvad så Microsoft, hvornår ser vi Surface Book i Danmark?

Microsoft Surface Book er udsolgt allerede før butikkerne får den på hylderne. I Danmark kommer den måske aldrig til salg. Microsoft Danmark vil ikke love noget.

Microsoft har så stor succes med forudbestillingerne af deres sin bærbare pc, Surface Book, at der er lukket for bestillinger.

Det skriver hjemmesiden Mashable.com.

Håbefulde købere må i stedet nøjes med at modtage en e-mail, når det igen er muligt at kaste penge efter Microsofts nye computer.

Og så er der lige den væsentlige detalje, at forhåbningsfulde købere skal være amerikanere.

For Surface Book kan slet ikke bestilles uden for det nordamerikanske marked endnu.

Du kan læse mere om Surface Book her.

Microsoft: ingen kommentarer
Måske kommer den populære pc slet ikke til Danmark.

Hos Microsoft Danmark er der i hvert fald intet tydeligt svar at hente.

"Vi kan ikke kommentere på, hvornår Surface Book eventuelt bliver tilgængelig på det danske marked. Den bliver rullet ud på det amerikanske og det canadiske marked og måske i Australien," lyder det fra pr-manager Katrine Prien hos Microsoft Danmark.

Men er der planer om at Surface Book skal til Danmark?

"Det kan vi ikke kommentere."

Ruller ud i bølger

Erfaringen taler dog for, at danskere, som gerne vil købe den nye Microsoft-bærbare, skal væbne sig med tålmodighed frem for at investere i flybilletter til USA.

Microsoft ruller nemlig gerne nye produkter ud i bølger, som det for eksempel er tilfældet med den nye Surface Pro 4 tablet, som kommer til Danmark 19. november.

Det vil sige en lille måneds tid efter den amerikanske lanceringsdato.

Et lignende mønster har vi tidligere set med andre Microsoft-produkter, som typisk tager mellem en og seks måneder om at komme til Danmark. 

Læs også: 
Surface Book kan blive en våd klud i ansigtet på pc-producenterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere