Artikel top billede

Google på vej med det helt store redesign af Androids App-butik

Androids Play Store står til at få en stor grafisk og brugerflademæssig forvandling. Hvis du er Android-bruger, så kan du godt glæde dig.

Android-systemet Play Store, Googles content-butik til mobile platforme med apps, bøger, tegneserier, film og musik, får meget snart en ny gang maling for at sige det mildt.

Imens det sådan set ikke er en nyhed i sig selv - det har vi vist et stykke tid - så har Googles UI ingeniør, Kirill Grouchnikov, lagt en række billeder op på Google+, som viser, hvordan systemet kommer til at se ud.

På billederne kan du se, at næsten alle elementer af Play Stores brugerflade bliver ændret, hvilket strækker sig fra animationerne til hvordan du navigerer rundt i appen.

Blandt andet bliver app-butikken opdelt i to forskellige afdelinger: "Apps and Games", og "Entertainment". I dag er begge dele blandet sammen på en forside, som er svær at skabe overblik over.

Mere enkelt design
De to nye faner er et markant bedre design end det eksisterende, som reelt set er opdelt i seks forskellige grupperinger: apps, spil, film, musik, bøger og magasiner/aviser.

Play Store får også en større lighed med Googles andre apps, som har fået implementeret "Material Design". Material Design er et designsprog, hvor animationer skal være levende.

Kirill Grouchnikov har dog ikke lagt en dato op for, hvornår det store redesign af Play Store kommer ud til os dødelige. Indtil videre på vi leve med et "soon".

Opdateringen af Play Store kommer i forlængelse af, at Android 6.0 Marshmallow også så småt begynder at komme ud på Android-telefoner. En opdatering som ikke byder på de store nye tiltag, men i stedet optimering og netop en større udrulning af Material Design.

Læs også: Gør din Android mere spændende: Her er syv gode "launchers"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere