Artikel top billede

Google på vej med det helt store redesign af Androids App-butik

Androids Play Store står til at få en stor grafisk og brugerflademæssig forvandling. Hvis du er Android-bruger, så kan du godt glæde dig.

Android-systemet Play Store, Googles content-butik til mobile platforme med apps, bøger, tegneserier, film og musik, får meget snart en ny gang maling for at sige det mildt.

Imens det sådan set ikke er en nyhed i sig selv - det har vi vist et stykke tid - så har Googles UI ingeniør, Kirill Grouchnikov, lagt en række billeder op på Google+, som viser, hvordan systemet kommer til at se ud.

På billederne kan du se, at næsten alle elementer af Play Stores brugerflade bliver ændret, hvilket strækker sig fra animationerne til hvordan du navigerer rundt i appen.

Blandt andet bliver app-butikken opdelt i to forskellige afdelinger: "Apps and Games", og "Entertainment". I dag er begge dele blandet sammen på en forside, som er svær at skabe overblik over.

Mere enkelt design
De to nye faner er et markant bedre design end det eksisterende, som reelt set er opdelt i seks forskellige grupperinger: apps, spil, film, musik, bøger og magasiner/aviser.

Play Store får også en større lighed med Googles andre apps, som har fået implementeret "Material Design". Material Design er et designsprog, hvor animationer skal være levende.

Kirill Grouchnikov har dog ikke lagt en dato op for, hvornår det store redesign af Play Store kommer ud til os dødelige. Indtil videre på vi leve med et "soon".

Opdateringen af Play Store kommer i forlængelse af, at Android 6.0 Marshmallow også så småt begynder at komme ud på Android-telefoner. En opdatering som ikke byder på de store nye tiltag, men i stedet optimering og netop en større udrulning af Material Design.

Læs også: Gør din Android mere spændende: Her er syv gode "launchers"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere