Artikel top billede

Google på vej med det helt store redesign af Androids App-butik

Androids Play Store står til at få en stor grafisk og brugerflademæssig forvandling. Hvis du er Android-bruger, så kan du godt glæde dig.

Android-systemet Play Store, Googles content-butik til mobile platforme med apps, bøger, tegneserier, film og musik, får meget snart en ny gang maling for at sige det mildt.

Imens det sådan set ikke er en nyhed i sig selv - det har vi vist et stykke tid - så har Googles UI ingeniør, Kirill Grouchnikov, lagt en række billeder op på Google+, som viser, hvordan systemet kommer til at se ud.

På billederne kan du se, at næsten alle elementer af Play Stores brugerflade bliver ændret, hvilket strækker sig fra animationerne til hvordan du navigerer rundt i appen.

Blandt andet bliver app-butikken opdelt i to forskellige afdelinger: "Apps and Games", og "Entertainment". I dag er begge dele blandet sammen på en forside, som er svær at skabe overblik over.

Mere enkelt design
De to nye faner er et markant bedre design end det eksisterende, som reelt set er opdelt i seks forskellige grupperinger: apps, spil, film, musik, bøger og magasiner/aviser.

Play Store får også en større lighed med Googles andre apps, som har fået implementeret "Material Design". Material Design er et designsprog, hvor animationer skal være levende.

Kirill Grouchnikov har dog ikke lagt en dato op for, hvornår det store redesign af Play Store kommer ud til os dødelige. Indtil videre på vi leve med et "soon".

Opdateringen af Play Store kommer i forlængelse af, at Android 6.0 Marshmallow også så småt begynder at komme ud på Android-telefoner. En opdatering som ikke byder på de store nye tiltag, men i stedet optimering og netop en større udrulning af Material Design.

Læs også: Gør din Android mere spændende: Her er syv gode "launchers"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere