Artikel top billede

Gigant-opdatering fra Adobe: Lukker en lang række kritiske huller i Flash

Adobe har netop udsendt en kæmpe opdatering til Flash til alle platforme, der skal lukke en lang række kritiske huller.

En ny, kæmpe opdatering til Adobe Flash Player er netop udsendt, og brugere af teknologien på tværs af alle platforme bør opdatere. 

Det meddeler Adobe, der netop har frigivet en opdatering i den helt tunge skala:

"Adobe har frigivet opdateringer til Adobe Flash Player. Disse opdateringer adresserer kritiske sårbarheder, der potentielt kan føre til, at en angriber kan overtage kontrollen med det ramte system," oplyser selskabet.

Der er tale om 79 sårbarheder, der eksisterer på tværs af alle platforme, der anvender Adobes Flash- eller Air-teknologi.

Gigant-opdateringen fra Adobe udsendes få dage efter, at selskabet kom med meldingen om, at udviklerværktøjet Flash Professional CC bliver omdøbt til Adobe Animate CC.

Det sker blandt andet som en konsekvens af, at Flash er en kilde til vedblivende sikkerhedsudfordringer, og at HTML 5 har overhalet Flash på en række områder og er en langt mere moderne og tidssvarende platform at bygge web-løsninger og -indhold på.

"Vores kunder har gjort det klart, at de gerne vil have, at vores kreative applikationer udvikler sig til at understøtte flere forskellige standarder, og det er vi villige til at gøre," lød forklaringen blandt andet fra Adobe.

Her kan du se alle detaljer om Adobes nye opdatering og de huller, der lukkes.

Her kan du downloade den nyeste Flash Player.

Læs også:

Adobe erkender: Flash er dødsdømt - men får alligevel nyt navn på gravens rand

Slår alarm: Voldsom stigning i antallet af Flash-sårbarheder - og de udnyttes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere