BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-læk - varetægtsfængsles i fire uger

Artikel top billede

Gigant-opdatering fra Adobe: Lukker en lang række kritiske huller i Flash

Adobe har netop udsendt en kæmpe opdatering til Flash til alle platforme, der skal lukke en lang række kritiske huller.

En ny, kæmpe opdatering til Adobe Flash Player er netop udsendt, og brugere af teknologien på tværs af alle platforme bør opdatere. 

Det meddeler Adobe, der netop har frigivet en opdatering i den helt tunge skala:

"Adobe har frigivet opdateringer til Adobe Flash Player. Disse opdateringer adresserer kritiske sårbarheder, der potentielt kan føre til, at en angriber kan overtage kontrollen med det ramte system," oplyser selskabet.

Der er tale om 79 sårbarheder, der eksisterer på tværs af alle platforme, der anvender Adobes Flash- eller Air-teknologi.

Gigant-opdateringen fra Adobe udsendes få dage efter, at selskabet kom med meldingen om, at udviklerværktøjet Flash Professional CC bliver omdøbt til Adobe Animate CC.

Det sker blandt andet som en konsekvens af, at Flash er en kilde til vedblivende sikkerhedsudfordringer, og at HTML 5 har overhalet Flash på en række områder og er en langt mere moderne og tidssvarende platform at bygge web-løsninger og -indhold på.

"Vores kunder har gjort det klart, at de gerne vil have, at vores kreative applikationer udvikler sig til at understøtte flere forskellige standarder, og det er vi villige til at gøre," lød forklaringen blandt andet fra Adobe.

Her kan du se alle detaljer om Adobes nye opdatering og de huller, der lukkes.

Her kan du downloade den nyeste Flash Player.

Læs også:

Adobe erkender: Flash er dødsdømt - men får alligevel nyt navn på gravens rand

Slår alarm: Voldsom stigning i antallet af Flash-sårbarheder - og de udnyttes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere