Artikel top billede

Gigant-opdatering fra Adobe: Lukker en lang række kritiske huller i Flash

Adobe har netop udsendt en kæmpe opdatering til Flash til alle platforme, der skal lukke en lang række kritiske huller.

En ny, kæmpe opdatering til Adobe Flash Player er netop udsendt, og brugere af teknologien på tværs af alle platforme bør opdatere. 

Det meddeler Adobe, der netop har frigivet en opdatering i den helt tunge skala:

"Adobe har frigivet opdateringer til Adobe Flash Player. Disse opdateringer adresserer kritiske sårbarheder, der potentielt kan føre til, at en angriber kan overtage kontrollen med det ramte system," oplyser selskabet.

Der er tale om 79 sårbarheder, der eksisterer på tværs af alle platforme, der anvender Adobes Flash- eller Air-teknologi.

Gigant-opdateringen fra Adobe udsendes få dage efter, at selskabet kom med meldingen om, at udviklerværktøjet Flash Professional CC bliver omdøbt til Adobe Animate CC.

Det sker blandt andet som en konsekvens af, at Flash er en kilde til vedblivende sikkerhedsudfordringer, og at HTML 5 har overhalet Flash på en række områder og er en langt mere moderne og tidssvarende platform at bygge web-løsninger og -indhold på.

"Vores kunder har gjort det klart, at de gerne vil have, at vores kreative applikationer udvikler sig til at understøtte flere forskellige standarder, og det er vi villige til at gøre," lød forklaringen blandt andet fra Adobe.

Her kan du se alle detaljer om Adobes nye opdatering og de huller, der lukkes.

Her kan du downloade den nyeste Flash Player.

Læs også:

Adobe erkender: Flash er dødsdømt - men får alligevel nyt navn på gravens rand

Slår alarm: Voldsom stigning i antallet af Flash-sårbarheder - og de udnyttes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere