Artikel top billede

Dette års Galaxy S6 var en ny start for Samsung, som nu præsenterede en Galaxy-telefon i metal og glas fremfor i plastik, som mange viste utilfredshed ved.

3D-touchskærm, USB C og irisskanner: Her er alle rygterne om Samsung Galaxy S7

Verdens største producent af smartphones, Samsung, forventes at lancere en Galaxy S7-telefon til februar. Og rygterne flyver allerede rundt på internettet om smarte funktioner.

Samsung forventes at lancere en ny topmodel af sin Galaxy-serie til februar i forbindelse med Mobile World Congress.

Nogle rygter siger endda, at det vil ske tidligere.

Det er en telefon, som skal samle op efter Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, og ifølge de mange rygter kan du forvente en telefon, som vil være udstyret med de vildeste specifikationer og funktioner.

Ifølge Wall Street Journal lanceres der en S7-telefon, som minder meget om det vi ser på Huawei Mate S og iPhone 6S - nemlig en trykfølsom skærm også kaldet 3D-touch.

På lige fod med iPhone 6S vil du på en Galaxy S7 kunne trykke hårdere på specifikke elementer, hvorefter ny information eller menuer vil poppe frem.

Samsung formodes at lægge et ekstra lag oven på selskabets Touchwiz-brugerflade, som reagerer på de "dybe" tryk.

Læs også: Test: Samsung Galaxy S6 Edge er en Samsung-telefon, som faktisk er flot - og hurtig

Wall Street Journal skriver også, at S7 formodentligt vil ende med at have USB type C implementeret i stedet for det eksisterende Micro-USB, du finder på en S6.

USB type C finder du allerede i OnePlus 2, de to nye Lumia 950-telefoner og i Nexus 6P og 5X.

I de telefoner - minus OnePlus 2, som ikke er et "ægte" USB type C - kan du på en halv time oplade din telefon op til næsten en hel dags brug.

Irisskanner?
Ovenstående er to rygter, som ifølge Wall Street Journal er relativt sikre.

Det vil i hvert fald være en overraskelse, hvis der ikke er USB type C i den kommende telefon, ligesom vi formodentligt også vil se USB type C i mange andre 2016-smartphones.

Et andet rygte er en irisskanner, som skulle øge sikkerhedsniveauet på telefonen. Samsungs Galaxy S6 har allerede en udmærket fingeraftryksskanner, men du kan altså måske ende med en S7, som har begge dele. Microsofts Lumia 950 og 950XL har i dag allerede en irisskanner indbygget.

Derudover forventes det at S7 kommer med en Snapdragon 820-processor på det amerikanske og kinesiske marked og en ny Exynos-processor - Samsungs egenproducerede processorserie - i Europa.

Forvent en lancering ved Mobile World Congress og et salgsstart omkring marts.

Læs også: Samsung på vej ind i bil-branchen med stor satsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.