Artikel top billede

Dette års Galaxy S6 var en ny start for Samsung, som nu præsenterede en Galaxy-telefon i metal og glas fremfor i plastik, som mange viste utilfredshed ved.

3D-touchskærm, USB C og irisskanner: Her er alle rygterne om Samsung Galaxy S7

Verdens største producent af smartphones, Samsung, forventes at lancere en Galaxy S7-telefon til februar. Og rygterne flyver allerede rundt på internettet om smarte funktioner.

Samsung forventes at lancere en ny topmodel af sin Galaxy-serie til februar i forbindelse med Mobile World Congress.

Nogle rygter siger endda, at det vil ske tidligere.

Det er en telefon, som skal samle op efter Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, og ifølge de mange rygter kan du forvente en telefon, som vil være udstyret med de vildeste specifikationer og funktioner.

Ifølge Wall Street Journal lanceres der en S7-telefon, som minder meget om det vi ser på Huawei Mate S og iPhone 6S - nemlig en trykfølsom skærm også kaldet 3D-touch.

På lige fod med iPhone 6S vil du på en Galaxy S7 kunne trykke hårdere på specifikke elementer, hvorefter ny information eller menuer vil poppe frem.

Samsung formodes at lægge et ekstra lag oven på selskabets Touchwiz-brugerflade, som reagerer på de "dybe" tryk.

Læs også: Test: Samsung Galaxy S6 Edge er en Samsung-telefon, som faktisk er flot - og hurtig

Wall Street Journal skriver også, at S7 formodentligt vil ende med at have USB type C implementeret i stedet for det eksisterende Micro-USB, du finder på en S6.

USB type C finder du allerede i OnePlus 2, de to nye Lumia 950-telefoner og i Nexus 6P og 5X.

I de telefoner - minus OnePlus 2, som ikke er et "ægte" USB type C - kan du på en halv time oplade din telefon op til næsten en hel dags brug.

Irisskanner?
Ovenstående er to rygter, som ifølge Wall Street Journal er relativt sikre.

Det vil i hvert fald være en overraskelse, hvis der ikke er USB type C i den kommende telefon, ligesom vi formodentligt også vil se USB type C i mange andre 2016-smartphones.

Et andet rygte er en irisskanner, som skulle øge sikkerhedsniveauet på telefonen. Samsungs Galaxy S6 har allerede en udmærket fingeraftryksskanner, men du kan altså måske ende med en S7, som har begge dele. Microsofts Lumia 950 og 950XL har i dag allerede en irisskanner indbygget.

Derudover forventes det at S7 kommer med en Snapdragon 820-processor på det amerikanske og kinesiske marked og en ny Exynos-processor - Samsungs egenproducerede processorserie - i Europa.

Forvent en lancering ved Mobile World Congress og et salgsstart omkring marts.

Læs også: Samsung på vej ind i bil-branchen med stor satsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere