Artikel top billede

Nu bliver det langt lettere at købe en OnePlus 2 eller OnePlus X

OnePlus, smartphoneproducenten, som overraskede verden sidste år med den billige, men gode OnePlus One, sælger nu sine OnePlus 2 og OnePlus X-telefoner lettere end tidligere.

Kinesiske OnePlus ligger langt nede på listen over mobilproducenterne og deres markedsandele, men ikke desto mindre har det lille firma formået på bare halvandet år at skabe sig et navn - ikke mindst fordi firmaets smartphones er billigere end de fleste topmodeller på markedet, men stadig har hardwaren til at følge med.

Og nu bliver det nemmere at få fingre i en OnePlus 2-telefon, der koster fra 2.500 kroner til 3.000 kroner alt efter størrelse.

OnePlus fjerner nemlig det invitationssystem, som tidligere har betydet, at der kunne gå uger, før du kunne få fingre i en OnePlus-telefon.

For at det lille firma kan følge med i produktionen af smartphones - og for at skabe en "hype" -  skal du normalt igennem en lang venteliste for at få en OnePlus-telefon. Det er slut nu, hvor det vil være muligt for dig at købe en OnePlus 2 fra OnePlus hjemmeside, lige når du har lyst.

Åbner også op for salg af billigere telefon
Sidste år da vi her på Computerworld testede OnePlus One-telefonen, var vi meget imponerede, og OnePlus 2 har da også fået lige så flotte anmeldelser fra de forskellige tech-medier.

Og hvis 2.500/3.000 kroner er for meget, eller du vil have en lidt mindre telefon, så åbner OnePlus også op for salget af OnePlus X.

Det er en telefon, som med mindre potent hardware og mindre, fysisk størrelse kan tiltale mange til en pris på omkring de 2.000 kroner.

OnePlus X vil være at købe uden invitation hver tirsdag i 24 timer.

OnePlus kan sælges så billigt, fordi OnePlus kun sælger telefonen online igennem OnePlus' eget lager og bruger relativt få penge på marketing. Det er en strategi, som Huaweis subbrand, Honor, også benytter.

Læs også: Fantastisk til prisen - men dog lidt malurt i bægeret: Det siger anmelderne om OnePlus 2
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere