Artikel top billede

Nu bliver det langt lettere at købe en OnePlus 2 eller OnePlus X

OnePlus, smartphoneproducenten, som overraskede verden sidste år med den billige, men gode OnePlus One, sælger nu sine OnePlus 2 og OnePlus X-telefoner lettere end tidligere.

Kinesiske OnePlus ligger langt nede på listen over mobilproducenterne og deres markedsandele, men ikke desto mindre har det lille firma formået på bare halvandet år at skabe sig et navn - ikke mindst fordi firmaets smartphones er billigere end de fleste topmodeller på markedet, men stadig har hardwaren til at følge med.

Og nu bliver det nemmere at få fingre i en OnePlus 2-telefon, der koster fra 2.500 kroner til 3.000 kroner alt efter størrelse.

OnePlus fjerner nemlig det invitationssystem, som tidligere har betydet, at der kunne gå uger, før du kunne få fingre i en OnePlus-telefon.

For at det lille firma kan følge med i produktionen af smartphones - og for at skabe en "hype" -  skal du normalt igennem en lang venteliste for at få en OnePlus-telefon. Det er slut nu, hvor det vil være muligt for dig at købe en OnePlus 2 fra OnePlus hjemmeside, lige når du har lyst.

Åbner også op for salg af billigere telefon
Sidste år da vi her på Computerworld testede OnePlus One-telefonen, var vi meget imponerede, og OnePlus 2 har da også fået lige så flotte anmeldelser fra de forskellige tech-medier.

Og hvis 2.500/3.000 kroner er for meget, eller du vil have en lidt mindre telefon, så åbner OnePlus også op for salget af OnePlus X.

Det er en telefon, som med mindre potent hardware og mindre, fysisk størrelse kan tiltale mange til en pris på omkring de 2.000 kroner.

OnePlus X vil være at købe uden invitation hver tirsdag i 24 timer.

OnePlus kan sælges så billigt, fordi OnePlus kun sælger telefonen online igennem OnePlus' eget lager og bruger relativt få penge på marketing. Det er en strategi, som Huaweis subbrand, Honor, også benytter.

Læs også: Fantastisk til prisen - men dog lidt malurt i bægeret: Det siger anmelderne om OnePlus 2
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere