Artikel top billede

Nu bliver det langt lettere at købe en OnePlus 2 eller OnePlus X

OnePlus, smartphoneproducenten, som overraskede verden sidste år med den billige, men gode OnePlus One, sælger nu sine OnePlus 2 og OnePlus X-telefoner lettere end tidligere.

Kinesiske OnePlus ligger langt nede på listen over mobilproducenterne og deres markedsandele, men ikke desto mindre har det lille firma formået på bare halvandet år at skabe sig et navn - ikke mindst fordi firmaets smartphones er billigere end de fleste topmodeller på markedet, men stadig har hardwaren til at følge med.

Og nu bliver det nemmere at få fingre i en OnePlus 2-telefon, der koster fra 2.500 kroner til 3.000 kroner alt efter størrelse.

OnePlus fjerner nemlig det invitationssystem, som tidligere har betydet, at der kunne gå uger, før du kunne få fingre i en OnePlus-telefon.

For at det lille firma kan følge med i produktionen af smartphones - og for at skabe en "hype" -  skal du normalt igennem en lang venteliste for at få en OnePlus-telefon. Det er slut nu, hvor det vil være muligt for dig at købe en OnePlus 2 fra OnePlus hjemmeside, lige når du har lyst.

Åbner også op for salg af billigere telefon
Sidste år da vi her på Computerworld testede OnePlus One-telefonen, var vi meget imponerede, og OnePlus 2 har da også fået lige så flotte anmeldelser fra de forskellige tech-medier.

Og hvis 2.500/3.000 kroner er for meget, eller du vil have en lidt mindre telefon, så åbner OnePlus også op for salget af OnePlus X.

Det er en telefon, som med mindre potent hardware og mindre, fysisk størrelse kan tiltale mange til en pris på omkring de 2.000 kroner.

OnePlus X vil være at købe uden invitation hver tirsdag i 24 timer.

OnePlus kan sælges så billigt, fordi OnePlus kun sælger telefonen online igennem OnePlus' eget lager og bruger relativt få penge på marketing. Det er en strategi, som Huaweis subbrand, Honor, også benytter.

Læs også: Fantastisk til prisen - men dog lidt malurt i bægeret: Det siger anmelderne om OnePlus 2
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere