Artikel top billede

Facebook slår sig sammen med Uber - bliver direkte fødekanal til Uber-vognbestilling

Et nyt partnerskab ser dagens lys, når Facebook forsøger at lade sine Messenger-brugere bestille Uber-biler direkte i Facebooks software.

Verdens største sociale medie Facebook indgår partnerskab med bil-bestillingsselskabet Uber, så Facebook-brugerne fremover kan bestille en vogn direkte i Facebooks Messenger-app.

Servicen er i første omgang lanceret i USA, hvor Messenger-brugerne kan bestille en Uber-bil uden at hente Ubers software men blot ved tryk på en knap i Facebooks software.

Hvis det bliver en succes i de to it-selskabers hjemland, vil servicen blive rullet ud i hele verden til omkring 700 millioner brugere, der i dag har Facebooks Messenger-app installeret på deres smartphones.

Det skriver BBC.

Som at sende en besked

På sin blog beskriver Uber lidt mere om, hvordan samarbejdet kommer til at foregå.

"Med muligheden for at bestille, se og betale for en Uber-køretur i Messenger, vil din næste tur være lige så nem at bestille som at sende en besked," lyder det fra det kontroversielle transport-selskab.

Læs også: I Uber fokuserer vi på produktet i stedet for kritikken

Facebook forklarer ifølge BBC, at det sociale medier ser frem til at udbrede servicen i flere lande og med flere forskellige transportselskaber.

For at tiltrække kunder til det nye partnerskab disker Facebook og Uber op med en gratis tur til en værdi af op til 20 dollar - svarende til knap 140 kroner.

Læs også:
Så hårdt presser Uber københavnsk taxa-branche efter et år i Danmark: Markedet er ved at blive oversvømmet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere