Artikel top billede

Facebook slår sig sammen med Uber - bliver direkte fødekanal til Uber-vognbestilling

Et nyt partnerskab ser dagens lys, når Facebook forsøger at lade sine Messenger-brugere bestille Uber-biler direkte i Facebooks software.

Verdens største sociale medie Facebook indgår partnerskab med bil-bestillingsselskabet Uber, så Facebook-brugerne fremover kan bestille en vogn direkte i Facebooks Messenger-app.

Servicen er i første omgang lanceret i USA, hvor Messenger-brugerne kan bestille en Uber-bil uden at hente Ubers software men blot ved tryk på en knap i Facebooks software.

Hvis det bliver en succes i de to it-selskabers hjemland, vil servicen blive rullet ud i hele verden til omkring 700 millioner brugere, der i dag har Facebooks Messenger-app installeret på deres smartphones.

Det skriver BBC.

Som at sende en besked

På sin blog beskriver Uber lidt mere om, hvordan samarbejdet kommer til at foregå.

"Med muligheden for at bestille, se og betale for en Uber-køretur i Messenger, vil din næste tur være lige så nem at bestille som at sende en besked," lyder det fra det kontroversielle transport-selskab.

Læs også: I Uber fokuserer vi på produktet i stedet for kritikken

Facebook forklarer ifølge BBC, at det sociale medier ser frem til at udbrede servicen i flere lande og med flere forskellige transportselskaber.

For at tiltrække kunder til det nye partnerskab disker Facebook og Uber op med en gratis tur til en værdi af op til 20 dollar - svarende til knap 140 kroner.

Læs også:
Så hårdt presser Uber københavnsk taxa-branche efter et år i Danmark: Markedet er ved at blive oversvømmet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere