Artikel top billede

Tip: Denne hjemmeside hjælper dig med at slette dig fra internettjenester

Det kan være svært at finde ud af, hvordan du sletter din brugerkonto hos en internettjeneste, hvis du da overhovedet kan. Denne hjemmeside guider dig til, hvordan du kan slette dig selv fra et hav af tjenester.

Hvis du bare én gang har prøvet at slette en Facebook-konto så ved du, hvor svært det er, og selv om du får slettet din konto, så beholder Facebook stadig nogle af dine data.

Men hvad med de andre tjenester? Hvordan sletter du sig selv fra Pinterest, YouTube eller Dropbox?

Med hjemmesiden justdelete.me kan du finde ud af, hvordan du slipper af med dine konti på tjenester, du ikke længere ønsker at være en del af - ihvert fald på de sites, hvor du virkelig kan slette dig selv.

Justdelete.me er en stor oversigt over sites, som viser dig fire kategorier: "nem", "medium", "svær" eller "umulig" alt efter, hvor svært det er at slette en brugerkonto.

For eksempel er det let at slette en Google- eller Airbnb-konto, men umulig at slette en brugerkonto i PlayStation Network og svært at slette en Apple ID-konto.

Databasen er et par år gammel og brugergenereret.

Ved at klikke på de enkelte tjenesters navne, bliver du linket ind til de URL'er, hvor du kan afmelde en given tjeneste.

Ligeledes tilføjes der nogle gange ekstra information om de forskellige tjenester.

Det er tekster, som kan være med til at forklare, hvordan du kan slippe af med en brugerkonto. For eksempel for Picasa eller YouTube, som bliver kaldt "umulige", men som kræver, at du fjerner din Google-konto, eller hos undervisningsitet Udemy, hvor du skal framelde alle dine tilmeldte kurser, før du kan slette din bruger.

Hvilke brugersites - danske eller ej - har I fundet svære at framelde?

Læs også: Retten til dit privatliv er et spil uden regler - og du har intet at skulle have sagt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere