Artikel top billede

Foto: eBoks.

Nu kan du logge ind på eBoks med dit fingeraftryk

En ny udgave af eBoks-appen nu giver mulighed for at logge på den digitale postboks kun ved hjælp af fingeraftryk. Løsningen understøtter dog kun Apples telefoner.

Hvis du anvender en iPhone 5S eller nyere, kan nu slippe for at taste dit cpr-nummer og din adgangskode, når der skal have adgang til dine dokumenter i eBoks.

Et enkelt tryk med fingeren er nemlig nok, når du fremover skal åbne appen og se din seneste lønseddel, synsindkaldelsen eller bankpapirerne.

Læs også: Nu kan du logge ind på Mobile Pay med dit fingeraftryk

Løsningen tilbydes i den nye udgave af appen, der netop har set dagens lys.

Flere andre funktioner i appen er også blevet renoveret eller moderniseret.

Foruden muligheden for login med fingeraftryk er der mulighed for hurtigere arkiveringsmuligheder med swipe-funktioner og nemmere adgang til dokumenter via 3D Touch, der dog kræver iPhone 6S.

Funktioner som Android-brugerne altså må se langt efter.

En forbedret søgefunktion kan dog være et lille plaster på såret til de mange Android-folk.

Læs også: Sikkerhedsrevolution under opsejling: Kan sætte en stopper for vores adgangskode-kaos

250 millioner dokumenter

Ligeledes har brugerfladen fået en overhaling.

"Vi kan se, at brugen af eBoks rykker mere og mere over på app frem for almindelig pc-brug, og derfor har vi lagt os i selen for at skabe en brugervenlig og intuitiv app, uden at vi går på kompromis med sikkerheden," fortæller Product Manager Claus Bessermann fra eBoks.

I forbindelse med, at man tidligere i år fik mulighed for at uploade dokumenter og billeder til sin postkasse er giver en ekstra gigabyte plads i boksen til eksempelvis eksamenspapirer, attester, stelnumre eller billeder af indbo.

I 2014 blev 249 millioner dokumenter overført via eBoks.

Den nye udgave af appen kan hentes via Apples App Store eller Google Play.

Læs også:
Automatisk paskontrol i Kastrup Lufthavn er klar til påske

Nu kan du logge ind på Mobile Pay med dit fingeraftryk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.