Artikel top billede

Foto: eBoks.

Nu kan du logge ind på eBoks med dit fingeraftryk

En ny udgave af eBoks-appen nu giver mulighed for at logge på den digitale postboks kun ved hjælp af fingeraftryk. Løsningen understøtter dog kun Apples telefoner.

Hvis du anvender en iPhone 5S eller nyere, kan nu slippe for at taste dit cpr-nummer og din adgangskode, når der skal have adgang til dine dokumenter i eBoks.

Et enkelt tryk med fingeren er nemlig nok, når du fremover skal åbne appen og se din seneste lønseddel, synsindkaldelsen eller bankpapirerne.

Læs også: Nu kan du logge ind på Mobile Pay med dit fingeraftryk

Løsningen tilbydes i den nye udgave af appen, der netop har set dagens lys.

Flere andre funktioner i appen er også blevet renoveret eller moderniseret.

Foruden muligheden for login med fingeraftryk er der mulighed for hurtigere arkiveringsmuligheder med swipe-funktioner og nemmere adgang til dokumenter via 3D Touch, der dog kræver iPhone 6S.

Funktioner som Android-brugerne altså må se langt efter.

En forbedret søgefunktion kan dog være et lille plaster på såret til de mange Android-folk.

Læs også: Sikkerhedsrevolution under opsejling: Kan sætte en stopper for vores adgangskode-kaos

250 millioner dokumenter

Ligeledes har brugerfladen fået en overhaling.

"Vi kan se, at brugen af eBoks rykker mere og mere over på app frem for almindelig pc-brug, og derfor har vi lagt os i selen for at skabe en brugervenlig og intuitiv app, uden at vi går på kompromis med sikkerheden," fortæller Product Manager Claus Bessermann fra eBoks.

I forbindelse med, at man tidligere i år fik mulighed for at uploade dokumenter og billeder til sin postkasse er giver en ekstra gigabyte plads i boksen til eksempelvis eksamenspapirer, attester, stelnumre eller billeder af indbo.

I 2014 blev 249 millioner dokumenter overført via eBoks.

Den nye udgave af appen kan hentes via Apples App Store eller Google Play.

Læs også:
Automatisk paskontrol i Kastrup Lufthavn er klar til påske

Nu kan du logge ind på Mobile Pay med dit fingeraftryk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere