Artikel top billede

Overblik: Mere end tusind danske website-kunder i klemme i hosting-sag

Overblik: Mere end tusind danske virksomheder er kommet i klemme i stor konkurssag, der har gjort deres websites hjemløse. Stort hostingfirma har taget over - men det har en pris for de mange kunder. Få overblikket over hele affæren her.

Det vakte en del opsigt, da det store hostingfirma Solid Media Group i november gik konkurs.

Konkursen betød, at selskabets kunders websites pludselig stod til at blive hjemløse, da Solid Medie Group ernærede sig ved at designe og hoste især mindre virksomheders websites.

Ind trådte imidlertid straks det danske hostingfirma Danaweb, som tilbød at overtage de danske kunder - som til gengæld blev præsenteret for et krav om omgående betaling til Danaweb, der ellers ifølge kunder truede med at slette alt.

Kritikken fik Danaweb på banen med svar på tiltale.

Få overblikket over hele affæren herunder.

Klik på hvert enkelt link for at læse mere.


Webbureau med 2.500 danske kunder konkurs efter fejlslagen redningsplan
Det nu konkursramte webbureau Solid Media Group har haft en historie på mindre end et år i Danmark, før selskabet gik konkurs med 2.500 kunder. Læs her, hvordan selskabets norske bestyrelsesformand beskriver omstændighederne omkring konkursen.


Massevis af danske kunder i klemme hos konkursramt hosting-firma: Vi er jaget vildt
Betal nu eller dine data forsvinder. Det dilemma står op mod 2.500 kunder i, efter deres hosting-partner er gået konkurs.


Direktør i kritiseret dansk webbureau: Vi lytter til kritikken og udskyder betalings-frist for kunderne
Interview: Danske Danaweb har givet 2.500 nye kunder en meget kort frist til at betale, efter de er blevet overført fra konkursramte Solid Media Group. Men der er en god grund til den korte frist, lyder det i et skriftligt svar fra Danaweb-direktør Kenneth Stampe


Stor mystik om Danaweb konkurs-kunders data: Er de stadig på 'usikre' servere
Kunderne efter Solid Media Groups konkurs er blevet presset med en stram deadline, fordi deres data lå på udenlandske servere, og det var en uholdbar situation, mente den nye ejer Danaweb. Men kundernes data er tilsyneladende endnu ikke blevet flyttet.


Må vente på overflytning af websider: Derfor trækker flytningen af Danaweb-kunders data ud
En flytning af omkring 1.500 konkursramte kunders data hos det danske webbureau Danaweb går ikke så hurtigt som lovet. Læs her, hvordan Danawebs direktør forklarer baggrunden for, at flytningen trækker ud.


Godt råd til dig som hostingkunde: Sådan kan du undgå at havne i alvorlige problemer
Du kan selv gøre en del for at styre uden om de problemer, som omkring 2.500 danske hostingkunder nu er havnet i, efter deres hostingselskab er gået konkurs.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere