Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen. (Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC skifter navn til Yousee

Inden for de kommende måneder skiftet TDC navn til Yousee, som i dag er et af de bedste brands i telekæmpens produktportefølje.

Den danske telekæmpe TDC vil i løbet af det næste halve år skifte navn.

Det skriver teleselskabet på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at det nye navn bliver Yousee, som lige nu er et af de mest populære TDC-brands.

"...vi er over 8.000 medarbejdere, som arbejder dedikeret for at gøre det endnu bedre at være kunde. Første skridt er at forenkle vores forretning. Derfor bliver TDC nu til YouSee," lyder det på hjemmesiden, som dog stadig går under navnet tdc.dk.

Læs også: TDC, Telenor, Telia og 3: Sådan klarer selskaberne sig i kampen om mobilkunderne

Danmarks suverænt største teleselskab skriver endvidere, at der lige foreløbigt ikke kommer ændringer for kundernes i deres produkter, priser og i regningerne.

"Frem mod juli 2016 ændrer vi dog navn til YouSee, og du og alle andre TDC-kunder bliver en del af YouSee," skriver selskabet.

TDC Erhverv rettet mod virksomheder forbliver dog som selvstændigt brand i virksomheden, hvilket du kan læse mere om i denne TDC-pressemeddelelse

Flere navne på 100 år

Navneskiftet til Yousee er det seneste hamskifte i det tidligere statsejede teleselskab, som har haft flere navne undervejs i sin mere end 100årige historie.

Kjøbenhavns Telefon-Selskab lød navnet i 1881, hvorefter navnet året efter var forkortet til KTAS.

Efter 100 års fusioner med fynske og jyske teleselskaber gik teleselskabet i 1990 under navnet Tele Danmark A/S.

Efter frasalg i 1990'erne til udenlandske selskaber skiftede virksomheden i 2000 igen navn til TDC, som er en forkortelse af Tele Danmark Communications.

Igen her i 2016 må teleselskabet endnu en tur i døbefonten, inden det til sommer hedder Yousee.

Samtidig med navneskiftet har det kommende Yousee tre løftet til sine kunder: 

"Vi vil levere den bedste kundeservice og de 
bedste produkter på det bedste netværk," skriver selskabet på sin hjemmeside. 

Læs også: 
Konkurrenter raser: TDC står i vejen for billigere internet til danskerne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere