Artikel top billede

Overblik: Her er 10 interessante job for enhver dygtig it-projektleder

Læs med her, hvis du er på jagt efter et nyt it-job.

Vi har gennemgået bunken af ledige it-stillinger hos Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank og fundet 10 interessante jobopslag.

I denne uge har vi valgt sætte fokus på ledige stillinger for it-projektledere.

I bunken af ledige job finder vi blandt andet attraktive stillinger hos Mærsk, Nordea og NNIT. 

Se alle 10 job herunder:

1. Projektledere til komplekse it-projekter i Københavns Kommunes Koncernservice

Københavns Kommune søger to erfarne kolleger, der som projektledere kan indgå i et team, der står for at gennemføre et stigende antal større it- og digitaliseringsprojekter.

Som projektleder i Koncernservice vil dine arbejdsopgaver omfatte ledelse af ét eller flere projekter - herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning.

Du vil også skulle udarbejde business cases, varetage risikostyring samt kommunikere med projektets interessenter.

Læs mere om jobbet her.

2. NNIT søger projektledere, der har erfaring med forandringsledelse

It-virksomheden NNIT er på jagt efter erfarne projektledere, der kan implementere nye kunder i virksomhedens forretning.

Hos NNIT vil du komme til arbejde i store og mellemstore hold, og dine arbejdsopgaver vil være alsidige.

Læs mere om de ledige job hos NNIT her.

3. Projektleder til it og digitalisering hos SamAqua

SamAqua oplever i øjeblikket en øget efterspørgsel på rådgivning, forretningsudvikling, problemløsning, ny teknologi samt digitalisering og projektledelse.

Derfor søger SamAqua nu en projektleder til at stå i spidsen for it- og digitaliseringsprojekter.

Læs mere om jobbet her.

4. It-projektleder til GroupM Business Technology

Er du selvkørende med et højt drive og motiveres du af at hjælpe kunder godt gennem implementeringsprocesser? Så er jobbet som it-projektleder hos Group M måske noget for dig.

Her får du blandt andet som at opbygge et centralt ressourcestyringsværktøj med løbende og rettidig rapportering til interessenter, og du vil komme til at arbejde med nogle af de største danske og internationale virksomheder.

Læs mere om jobbet her.

5. It-projektadministrator hos Origio

Medicinalvirksomheden Origio leder efter en erfaren og talentfuld it-projektadministrator med stærke administrative kompetencer.

Hos Origio vil du blive en del af en it-afdeling, der i øjeblikket består af fem personer, og du vil rapportere direkte til Origios it-direktør.

Læs mere om jobbet her

6. Nordea søger agil projekt-leder

Den nordiske storbank Nordea søger en erfaren Release Train Engineer (RTE). Det forventes blandt andet, at du har dokumenteret erfaring med at lede større programmer i et agilt miljø, har stor forståelse for it samt erfaring fra bank- og it-verdenen. Stillingen kan blive besat i København såvel som Gøteborg.

Læs mere om jobbet her

7. Region Hovedstaden søger dygtig projektleder til sundheds-it-projekter 
Brænder du for at gøre en forskel for hovedstadens hospitaler, patienter og borgere? Trives du med at balancere i et politisk felt med mange forskellige interessenter?

Så har Region Hovedstaden måske det helt rigtige job til dig.

Læs mere om jobbet her

8. Mærsk Line søger it-projektleder

Vil du have en unik mulighed for at udrulle banebrydende it-infrastruktur-løsningner inden for et komplekst off-shore-miljø? Så har du nu muligheden for at blive en del af Mærsk Lines it-afdeling, der driver moderne it-infrastruktur for en hel flåde af skibe. 

Læs mere om jobbet her 

9. It-projektleder til Milestone Systems

Som it-projektleder hos Milestone Systems i Brøndby får du ansvaret for produkt-orienterede projekt i virksomhedens nye 'appliance business-line.' 

Du vil blandt andet få ansvaret for budgetter, produktdesign samt at produkterne leveres inden for de aftalte tidsrammer. 

Læs mere om jobbet her 

10. Projektleder til infrastrukturprojekter hos NNIT

It-virksomheder NNIT leder efter projektledere på alle niveauer, der kan lede virksomhedens mange it-infrastruktur-projekter for nye og eksisterende kunder. Jobbet som it-projektleder hos NNIT er et udfordrende job med en høj grad af ansvar og selvstændighed. 

Du kan læse mere om jobbet her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed IT-Jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige projektleder-stillinger hos it-jobbank