Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Vigtig it-topstilling på spil: Ny it-direktør får ansvaret for 300 medarbejdere

Københavns Kommune har netop slået en ny it-topstilling op, hvor man som it-direktør får ansvaret for cirka 300 medarbejdere og et væld af it-opgaver.

Det er næppe hvem som helst, der kan komme i spil til en ny it-topstilling i København, men for personen med den rette profil er der udsigt til et ganske spændende job.

Københavns Kommune søger nemlig en ny direktør til Koncern IT.

"Koncern IT er en af Danmarks største it-arbejdspladser og en selvstændig koncernenhed i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning (ØKF)," fremgår det af opslaget, hvor man også får et indblik i, hvad den nye direktør præcis skal stå i spidsen for:

"Koncern IT har to centerchefer, 12 kontorchefer og cirka 300 medarbejdere. Du får direkte reference til den økonomiansvarlige direktør i ØKF, en plads i ØKF's koncerndirektion og et selvstændigt budgetansvar for Koncern IT."

Koncern IT er en nyoprettet enhed, der er udskilt fra Koncernservice i Københavns Kommune.

"De seneste år har Koncernservice skabt gode resultater på it-området, og Koncern IT er dannet for at sikre et fortsat fokus på fagligheden. Som koncernenhed arbejder Koncern IT tværgående i hele kommunen og leverer services til kommunens syv forvaltninger," fremgår det af opslaget.

Automatisering og komplekse systemer

Den kommende direktør for Koncern IT skal blandt andet sikre forandringer, der skal til for løbende at effektivisere kommunen - herunder blandt andet "opfylde kommunens behov for automatisering, digitalisering og komplekse systemer."

Du kan læse mere om ambitionerne om automatisering i dette interview med Stig Lundbech fra Københavns Kommune.

Hvis man vil i betragtning til den nye it-topstilling, skal man blandt have et "konstant fokus på målopfyldelse" og være "drevet af lysten til at levere synlige resultater."

Læs også:

Skat dropper CIO-rollen og indfører helt ny it-organisation: Derfor er det nødvendigt

Massive udfordringer truer it-afdelingerne: Seks nødvendige tiltag kan hindre en knock-out

Når CIO'en selv skal stå skoleret: Her er it-chefens egen chef
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere