Artikel top billede

Spil-entusiaster holder vejret: Er dette rent faktisk Microsofts nye Xbox-spilkonsol?

Lækkede billeder viser (måske) Microsofts nye Xbox One S og top-specifikationerne forud for vigtigt Microsoft-pressemøde om få timer.

I denne uge finder en af verdens største spil-konferencer, E3, sted i Los Angeles, og blandt udstillerne/talerne er Microsoft.

Selv om det først er mandag aften, at Microsoft afholder sit pressemøde på E3-messen, har selskabet allerede inddirekte været med til at sætte dagsordenen.

Det skyldes, at der rundt omkring på nettet florerer billeder og informationer om det, der (måske) er den næste Xbox fra Microsofts side.

Den første Xbox kom på markedet i 2001, Xbox 360 blev lanceret i 2005, og Xbox One ramte de spil-hungrende forbrugere i 2013

Nu tyder en del på, at Microsoft er på vej med en ny Xbox - Xbox One S.

I spilforummet Neogaf kan man se et screenshot, der umiddelbart godt kunne se ud til at stamme fra en webside fra Microsoft.

Billedet viser en hvid Xbox med controller - men det er nok specifikationerne, der er mest interessante at hæfte sig ved.

Hvis dette rent faktisk er den nye Xbox One S, kan vi vente os en spilkonsol, der blandt andet er 40 procent mindre end forgængeren.

Det fremgår også af lækket, at den har en harddisk på to terabyte og kan levere 4K Ultra HD video.

Spilkonsollen ser ud til både at kunne placeres som på billedet herover og stå på højkant, hvis det passer bedre ind i dagligstuens indretning.

Det skal dog understreges, at informationerne fra lækket ikke er bekræftet fra Microsofts side.

Spilmarkedet forandrer sig

Uanset om dette er den nye Xbox-model, Microsoft rent faktisk er på vej med, så vil den nye spilkonsol ramme markedet i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at opretholde tidligere tiders høje salgstal for både Sony, Nintendo og Microsoft.

Det bliver i stigende grad populært at spille spil på tablets og smarthones, ligsom eksempelvis også det nye Apple TV kan bruges til spil.

Spilkonsollerne har dog stadig en berettigelse hos mere hardcore gamere, fordi de kan levere mere maskinkraft til de mest krævende spil, og fordi en rigtig controller naturligvis egner sig bedre til længere tids tommelfinger-gymnastik.

Microsofts pressekonference på E3-messen i Los Angeles finder sted mandag aften dansk tid, mens selve messen åbner tirsdag morgen og fortsætter frem til torsdag.

Læs også:

Analyse: Google tager førertrøjen, Apple satser på det sikre, og Microsoft er hægtet af
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere