Artikel top billede

Spil-entusiaster holder vejret: Er dette rent faktisk Microsofts nye Xbox-spilkonsol?

Lækkede billeder viser (måske) Microsofts nye Xbox One S og top-specifikationerne forud for vigtigt Microsoft-pressemøde om få timer.

I denne uge finder en af verdens største spil-konferencer, E3, sted i Los Angeles, og blandt udstillerne/talerne er Microsoft.

Selv om det først er mandag aften, at Microsoft afholder sit pressemøde på E3-messen, har selskabet allerede inddirekte været med til at sætte dagsordenen.

Det skyldes, at der rundt omkring på nettet florerer billeder og informationer om det, der (måske) er den næste Xbox fra Microsofts side.

Den første Xbox kom på markedet i 2001, Xbox 360 blev lanceret i 2005, og Xbox One ramte de spil-hungrende forbrugere i 2013

Nu tyder en del på, at Microsoft er på vej med en ny Xbox - Xbox One S.

I spilforummet Neogaf kan man se et screenshot, der umiddelbart godt kunne se ud til at stamme fra en webside fra Microsoft.

Billedet viser en hvid Xbox med controller - men det er nok specifikationerne, der er mest interessante at hæfte sig ved.

Hvis dette rent faktisk er den nye Xbox One S, kan vi vente os en spilkonsol, der blandt andet er 40 procent mindre end forgængeren.

Det fremgår også af lækket, at den har en harddisk på to terabyte og kan levere 4K Ultra HD video.

Spilkonsollen ser ud til både at kunne placeres som på billedet herover og stå på højkant, hvis det passer bedre ind i dagligstuens indretning.

Det skal dog understreges, at informationerne fra lækket ikke er bekræftet fra Microsofts side.

Spilmarkedet forandrer sig

Uanset om dette er den nye Xbox-model, Microsoft rent faktisk er på vej med, så vil den nye spilkonsol ramme markedet i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at opretholde tidligere tiders høje salgstal for både Sony, Nintendo og Microsoft.

Det bliver i stigende grad populært at spille spil på tablets og smarthones, ligsom eksempelvis også det nye Apple TV kan bruges til spil.

Spilkonsollerne har dog stadig en berettigelse hos mere hardcore gamere, fordi de kan levere mere maskinkraft til de mest krævende spil, og fordi en rigtig controller naturligvis egner sig bedre til længere tids tommelfinger-gymnastik.

Microsofts pressekonference på E3-messen i Los Angeles finder sted mandag aften dansk tid, mens selve messen åbner tirsdag morgen og fortsætter frem til torsdag.

Læs også:

Analyse: Google tager førertrøjen, Apple satser på det sikre, og Microsoft er hægtet af




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere