Artikel top billede

Spil-entusiaster holder vejret: Er dette rent faktisk Microsofts nye Xbox-spilkonsol?

Lækkede billeder viser (måske) Microsofts nye Xbox One S og top-specifikationerne forud for vigtigt Microsoft-pressemøde om få timer.

I denne uge finder en af verdens største spil-konferencer, E3, sted i Los Angeles, og blandt udstillerne/talerne er Microsoft.

Selv om det først er mandag aften, at Microsoft afholder sit pressemøde på E3-messen, har selskabet allerede inddirekte været med til at sætte dagsordenen.

Det skyldes, at der rundt omkring på nettet florerer billeder og informationer om det, der (måske) er den næste Xbox fra Microsofts side.

Den første Xbox kom på markedet i 2001, Xbox 360 blev lanceret i 2005, og Xbox One ramte de spil-hungrende forbrugere i 2013

Nu tyder en del på, at Microsoft er på vej med en ny Xbox - Xbox One S.

I spilforummet Neogaf kan man se et screenshot, der umiddelbart godt kunne se ud til at stamme fra en webside fra Microsoft.

Billedet viser en hvid Xbox med controller - men det er nok specifikationerne, der er mest interessante at hæfte sig ved.

Hvis dette rent faktisk er den nye Xbox One S, kan vi vente os en spilkonsol, der blandt andet er 40 procent mindre end forgængeren.

Det fremgår også af lækket, at den har en harddisk på to terabyte og kan levere 4K Ultra HD video.

Spilkonsollen ser ud til både at kunne placeres som på billedet herover og stå på højkant, hvis det passer bedre ind i dagligstuens indretning.

Det skal dog understreges, at informationerne fra lækket ikke er bekræftet fra Microsofts side.

Spilmarkedet forandrer sig

Uanset om dette er den nye Xbox-model, Microsoft rent faktisk er på vej med, så vil den nye spilkonsol ramme markedet i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at opretholde tidligere tiders høje salgstal for både Sony, Nintendo og Microsoft.

Det bliver i stigende grad populært at spille spil på tablets og smarthones, ligsom eksempelvis også det nye Apple TV kan bruges til spil.

Spilkonsollerne har dog stadig en berettigelse hos mere hardcore gamere, fordi de kan levere mere maskinkraft til de mest krævende spil, og fordi en rigtig controller naturligvis egner sig bedre til længere tids tommelfinger-gymnastik.

Microsofts pressekonference på E3-messen i Los Angeles finder sted mandag aften dansk tid, mens selve messen åbner tirsdag morgen og fortsætter frem til torsdag.

Læs også:

Analyse: Google tager førertrøjen, Apple satser på det sikre, og Microsoft er hægtet af
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere