HTC lancerer nyt Virtual Reality-headset vil virksomheder og professionelle

HTC er klar med en ny version af sit VR-headset til virksomheder, der vil kaste sig ud i den virtuelle verden.

HTC Vive er et af de første virtual reality-headset på markedet i dag, og interessen har været stor.

Da HTC Vive blev sat til salg tilbage i slutningen af august, blev 15.000 enheder solgt på under to minutter, ifølge HTC selv.

Headsettet er hovedsageligt rettet mod entusiaster og gamere, men HTC lancerer i dag et headset til virksomheder. HTC Vive BE (Business Edition) indeholder den samme hardware som i forbrugerudgaven, men der følger en dedikeret supportlinje med samt muligheden for at købe i større mængder samt et års garanti.

HTC sælger ellers i øjeblikket kun et headset per kunde på grund af den store interesse.

Omvendt er prisen højere: 1080 euro plus moms - cirka 10.000 kroner i stedet for de cirka 7.400 kroner for forbrugerudgaven. HTC Vive BE bliver sat til salg i slutningen af juni 2016 og er rettet mod virksomheder, der overvejer at indlejre VR i sit daglige arbejde - enten som en del af udvikling af softwaretjenester, som en service eller som en del af virksomhedens uddannelse af medarbejdere.

Som et eksempel har Ikea lanceret en demo-lignende app til HTC Vive, hvor du kan gå rundt i et Ikea-køkken, og andre selskaber er også begyndt at udforske mulighederne i VR.

Vi har testet HTC Vive, hvilket du kan læse mere om her.

HTC Vive giver en veludført VR-oplevelse, men til en pris, hvor de fleste forbrugere ikke kan følge med.

Læs også: Er din computer klar til virtual reality? Tjek her med dette program

Nyt om HoloLens: Her er syv vigtige detaljer om Microsofts hologram-headset

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.