Artikel top billede

HTC lancerer nyt Virtual Reality-headset vil virksomheder og professionelle

HTC er klar med en ny version af sit VR-headset til virksomheder, der vil kaste sig ud i den virtuelle verden.

HTC Vive er et af de første virtual reality-headset på markedet i dag, og interessen har været stor.

Da HTC Vive blev sat til salg tilbage i slutningen af august, blev 15.000 enheder solgt på under to minutter, ifølge HTC selv.

Headsettet er hovedsageligt rettet mod entusiaster og gamere, men HTC lancerer i dag et headset til virksomheder. HTC Vive BE (Business Edition) indeholder den samme hardware som i forbrugerudgaven, men der følger en dedikeret supportlinje med samt muligheden for at købe i større mængder samt et års garanti.

HTC sælger ellers i øjeblikket kun et headset per kunde på grund af den store interesse.

Omvendt er prisen højere: 1080 euro plus moms - cirka 10.000 kroner i stedet for de cirka 7.400 kroner for forbrugerudgaven.

HTC Vive BE bliver sat til salg i slutningen af juni 2016 og er rettet mod virksomheder, der overvejer at indlejre VR i sit daglige arbejde - enten som en del af udvikling af softwaretjenester, som en service eller som en del af virksomhedens uddannelse af medarbejdere.

Som et eksempel har Ikea lanceret en demo-lignende app til HTC Vive, hvor du kan gå rundt i et Ikea-køkken, og andre selskaber er også begyndt at udforske mulighederne i VR.

Vi har testet HTC Vive, hvilket du kan læse mere om her.

HTC Vive giver en veludført VR-oplevelse, men til en pris, hvor de fleste forbrugere ikke kan følge med.

Læs også: Er din computer klar til virtual reality? Tjek her med dette program

Nyt om HoloLens: Her er syv vigtige detaljer om Microsofts hologram-headset
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere