Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Fem højdepunkter fra årets største spilmesse

Dette års E3 bød på lidt af hvert - her er de bedste øjeblikke

I spilindustrien er E3 messen i Los Angeles årets største begivenhed. Tusinder flokkes til den populære messe, og endnu flere følger spændt med, hjemme fra sofaen af. Årets E3 har budt på alt fra Call of Duty, til en genopfriskning af Crash Bandicoot serien. Det er dog ikke de spil, der har trukket al opmærksomheden - tværtimod. 

Der har været utallige præsentationer ved årets messe, og nogle spil har tiltrukket en del mere opmærksomhed end andre. For hver titel som Call of Duty og Battlefield, så er der selvfølgelig også spil som Inside og We Happy Few, der kommer som ud af det blå.

Her er en liste over de fem spil-højdepunkter, der fortjener din opmærksomhed:

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo-klassikeren bliver født på ny. Breath of the Wild tager seriens åbne vidder og eventyrlige lokaliteter, og tilfører en ordentlig dosis survival på fantastisk vis. 

At dømme ud fra spillets gameplay video, så er der meget unikt at finde i spillet. Den grafiske stil er en blanding af Wind Waker og Twilight Princess, og fysikken er pumpet helt op til 11, hvor nedfaldne blade kan lande i dit bål, og fjendernes slag kan undviges med knivskarp præcision og timing.

Med alt det i baghovedet, så er der ikke noget at sige til, at spillet er et af Nintendos stærkeste kort længe.

We Happy Few

Et af de helt store overraskelser ved E3. We Happy Few har været undervejs i en rum tid, men har formået at flyve under radaren hos de fleste.

For de uindviede, så foregår spillet i en tid hvor alle skal være glade, og de er derfor på lykkepiller - i den bogstaveligste forstand af ordet. Hver borger skal tage en dosis "joy" hver dag, og tager man dem ikke, bliver man udpeget som en "downer".

Hele historien virker som et psykopatisk 1984 scenarie, hvor man ikke kan stole på nogen, og alle er hjernevaskede. Det giver spillet en atmosfære ulig meget andet, og man vil nok kunne mærke den psykologiske thriller, snige sig under huden.

South Park: The Fractured But Whole

På bedste South Park manér, har det kommende spil selvfølgelig fåets sig noget af en titel. "The Fractured But Whole" bygger videre på drengenes fantasi-verden, hvor det nu skal handle om superhelte og -skurke, fremfor det magiske tema fra "The Stick of Truth".

Spillet bliver fyldt med referencer til den yderst populære TV-serie, og stemmeskuespillet er som altid lige i øjet. Har man altid ønsket sig at begive sig ud i den to-dimensionelle verden, så er dette et oplagt tidspunkt.

Især når man får forgængeren "The Stick of Truth" med i pakken.

Death Stranding

Hideo Kojima er kendt for sin anmelderroste Metal Gear Solid serie, men efter en grim afsked med Konami, har han altså startet sit eget studie.

Death Stranding er første "solo"-udspil fra Kojimas hånd, og uden at have set meget fra spillet af, så er mystikken nok til at skabe mange teorier.

Selve traileren er en visuel sag, med The Walking Dead-stjernen Norman Reedus i fokus. Alt tyder nemlig på, at han skal spille hovedpersonen i Death Stranding.

Én ting er dog sikkert; Hideo Kojima er garant for kvalitet, og Death Stranding bør ikke være noget anderledes.

Forza Horizon 3

Hvis man kan lide bilspil, så er Forza Horizon 3 nok noget, som man bør holde øje med. Forgængeren høstede topkarakterer ved samtlige spilmedier, og 3'eren står derfor med en tung opgave at løfte.

Det bør dog ikke hindre spillet i, at være en værdig opfølger på en allerede fantastisk bilserie. At dømme ud fra de nuværende billeder, så er der masser af superbiler til rådighed, ørken-kyndige rallybiler og store trucks med endnu større motorer. Læg dertil en Lamborghini der laver donuts i strandkanten, så er det opskriften på morsom ræs.

Fik vi sagt, at det også bliver open-world?

Læs også: Anmeldelse: Ratchet & Clank er tilbage i storform