Artikel top billede

Arkivbillede: CNW Group / Hand-out. (Foto: CNW Group / Hand-out)

Globale problemer med it-flysystem rammer flyafgange fra København

It-problemer hos amerikansk flyselskab rammer Københavns Lufthavne med forsinkelser og mulige aflysninger af Delta Airlines-fly til USA.

Et strømnedbrud mandag morgen i den amerikanske by Atlanta har spredt sig som ringe i vandet gennem flyselskabet Delta Air Lines it-systemer.

Konkret har it-problemerne betydet, at flyselskabet aflyser flere af sine rejser, mens mange afgange er stærkt forsinkede.

Også i Københavns Lufthavne er der problemer med Delta Air Lines afgange.

Selskabet har således en afgang til New York, som skulle været afviklet klokken 14:20, men på grund af it-bøvlet er turen i skrivende stund udsat til klokken 16:15.

Udover dagens afgang til New York, er der også tirsdag en Delta Air Lines afgang til New York, som rejsende skal være opmærksom på kan ramle ind i forsinkelser og eventuelt en aflysning.

Få gratis ombooking

I Københavns Lufthavne er det flyselskaberne Air France og KLM, som håndterer Delta Air Lines afrejser.

Air France oplyser til Computerworld, at parterne forgæves har forsøgt at få fat i Delta Air Lines, som hovedsageligt informerer via sin hjemmeside midt i it-flimmeriet.

Delta Air Lines hjemmeside bliver det blandt andet oplyst, at rejsende frem mod den 12. august kan få ombooket deres rejser uden beregning på grund af de globale it-problemer.

"Passagerer på vej til lufthavnen skal forvente forsinkelser og aflysninger. Mens antallet af forespørgsler er højt, er ventetiderne lange, og vores kundeservice-medarbejdere gør alt for at hjælpe," forklarer flyselskabet blandt andet på sin hjemmeside.

Udover it-problemerne hos Delta Air Lines har det amerikanske flyselskab Southwest Airlines også været hårdt ramt af computerbøvl, som i sommerens løb har forårsaget hundredevis af forsinkelser hovedsageligt i USA.

Sådan skal it-systemer hos SAS toptune din rejseglæde i fremtiden


Simpel fejl i iPad-app holder hel stribe fly på jorden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere