Artikel top billede

Arkivbillede: CNW Group / Hand-out. (Foto: CNW Group / Hand-out)

Globale problemer med it-flysystem rammer flyafgange fra København

It-problemer hos amerikansk flyselskab rammer Københavns Lufthavne med forsinkelser og mulige aflysninger af Delta Airlines-fly til USA.

Et strømnedbrud mandag morgen i den amerikanske by Atlanta har spredt sig som ringe i vandet gennem flyselskabet Delta Air Lines it-systemer.

Konkret har it-problemerne betydet, at flyselskabet aflyser flere af sine rejser, mens mange afgange er stærkt forsinkede.

Også i Københavns Lufthavne er der problemer med Delta Air Lines afgange.

Selskabet har således en afgang til New York, som skulle været afviklet klokken 14:20, men på grund af it-bøvlet er turen i skrivende stund udsat til klokken 16:15.

Udover dagens afgang til New York, er der også tirsdag en Delta Air Lines afgang til New York, som rejsende skal være opmærksom på kan ramle ind i forsinkelser og eventuelt en aflysning.

Få gratis ombooking

I Københavns Lufthavne er det flyselskaberne Air France og KLM, som håndterer Delta Air Lines afrejser.

Air France oplyser til Computerworld, at parterne forgæves har forsøgt at få fat i Delta Air Lines, som hovedsageligt informerer via sin hjemmeside midt i it-flimmeriet.

Delta Air Lines hjemmeside bliver det blandt andet oplyst, at rejsende frem mod den 12. august kan få ombooket deres rejser uden beregning på grund af de globale it-problemer.

"Passagerer på vej til lufthavnen skal forvente forsinkelser og aflysninger. Mens antallet af forespørgsler er højt, er ventetiderne lange, og vores kundeservice-medarbejdere gør alt for at hjælpe," forklarer flyselskabet blandt andet på sin hjemmeside.

Udover it-problemerne hos Delta Air Lines har det amerikanske flyselskab Southwest Airlines også været hårdt ramt af computerbøvl, som i sommerens løb har forårsaget hundredevis af forsinkelser hovedsageligt i USA.

Sådan skal it-systemer hos SAS toptune din rejseglæde i fremtiden


Simpel fejl i iPad-app holder hel stribe fly på jorden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere