Artikel top billede

Arkivbillede: CNW Group / Hand-out.

Globale problemer med it-flysystem rammer flyafgange fra København

It-problemer hos amerikansk flyselskab rammer Københavns Lufthavne med forsinkelser og mulige aflysninger af Delta Airlines-fly til USA.

Et strømnedbrud mandag morgen i den amerikanske by Atlanta har spredt sig som ringe i vandet gennem flyselskabet Delta Air Lines it-systemer.

Konkret har it-problemerne betydet, at flyselskabet aflyser flere af sine rejser, mens mange afgange er stærkt forsinkede.

Også i Københavns Lufthavne er der problemer med Delta Air Lines afgange.

Selskabet har således en afgang til New York, som skulle været afviklet klokken 14:20, men på grund af it-bøvlet er turen i skrivende stund udsat til klokken 16:15.

Udover dagens afgang til New York, er der også tirsdag en Delta Air Lines afgang til New York, som rejsende skal være opmærksom på kan ramle ind i forsinkelser og eventuelt en aflysning.

Få gratis ombooking

I Københavns Lufthavne er det flyselskaberne Air France og KLM, som håndterer Delta Air Lines afrejser.

Air France oplyser til Computerworld, at parterne forgæves har forsøgt at få fat i Delta Air Lines, som hovedsageligt informerer via sin hjemmeside midt i it-flimmeriet.

Delta Air Lines hjemmeside bliver det blandt andet oplyst, at rejsende frem mod den 12. august kan få ombooket deres rejser uden beregning på grund af de globale it-problemer.

"Passagerer på vej til lufthavnen skal forvente forsinkelser og aflysninger. Mens antallet af forespørgsler er højt, er ventetiderne lange, og vores kundeservice-medarbejdere gør alt for at hjælpe," forklarer flyselskabet blandt andet på sin hjemmeside.

Udover it-problemerne hos Delta Air Lines har det amerikanske flyselskab Southwest Airlines også været hårdt ramt af computerbøvl, som i sommerens løb har forårsaget hundredevis af forsinkelser hovedsageligt i USA.

Sådan skal it-systemer hos SAS toptune din rejseglæde i fremtiden


Simpel fejl i iPad-app holder hel stribe fly på jorden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere