Artikel top billede

Sådan blev 30-årig ved et tilfælde it-millionær efter tre ugers arbejde

30-årig digital manager deltog i en online-konkurrence, hvorefter millionerne rullede ind. Læs her, hvor heldig man har lov til at være.

Sommetider kan lykken tilsmile dig, når du deltager i en online-konkurrence. Andre gange kan du være decideret svineheldig.

Det sidste må siges at være tilfældet for Eric Martin, som noget tilfældigt har fået andel i en stor milliardhandel, da den amerikanske butikskæde Wal-Mart for nyligt købte e-handelsselskabet Jet.com.

Den 30-årige Eric Martin, som til dagligt arbejder med digital marketing i et firma med badeinstallationer på repertoiret, deltog sidste år i en konkurrence om at få flest nye kunder til Jet.com.

I forbindelse med konkurrencen brugte Eric Martin omkring 120.000 kroner på online-reklamer, der i alt tiltrak 8.000 nye medlemsskaber til Jet.com. Den indsats gav ham førstepræmien på 100.000 Jet.com-aktier, skriver Bloomberg.

Online-nyhedsmagasinet fangede for nyligt Eric Martin i en frokostpause, hvor Jet.com-aktionæren udtalte følgende:

"Det føles godt, det føles rigtig godt. Jeg tænker på at beskrive situationen som 'hysterisk latter med jævne mellemrum'." 

Op mod 130 millioner kroner

Den hysteriske latter med jævne mellemrum er måske også til at forstå for Eric Martin, som brugte tre ugers tid på at få de mange nye medlemmer til Jet.com.

For Jet.com voksede i løbet af 2015 sig stor og stærk, mens selskabet nu er overtaget af indkøbsgiganten Wal-Mart for knap 22 milliarder kroner.

Allerede sidste år blev hans Jet.com-aktier vurderet til at ligge på en værdi et sted mellem 65 millioner kroner og 130 millioner kroner.

Med Wal-Mart-opkøbet er den gevinst sandsynligvis ikke blevet mindre, selvom Eric Martin ifølge Bloomberg ikke aner, hvor meget aktierne reelt er værd i dag.

Eric Martin håber på at få udbetalt adskillige millioner i dollar, og de penge kan hurtigt få penge at gå på, da han ved siden af sit arbejde knokler med at få en iværksætterbiks op at stå.

Iværksætterforretningen er en online-portal, hvor folk kan poste deres forretningsideer, mens de får andre til at udvikle dem mod en andel i projektet.

"Jeg overvejer mine forskellige muligheder, og jeg bliver nødt til at bruge noget tid på bearbejde alt dette," fortæller han til Bloomberg.

Læs også: 

Sådan bliver du it-millionær - uden at kunne kode




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere