Artikel top billede

Sådan blev 30-årig ved et tilfælde it-millionær efter tre ugers arbejde

30-årig digital manager deltog i en online-konkurrence, hvorefter millionerne rullede ind. Læs her, hvor heldig man har lov til at være.

Sommetider kan lykken tilsmile dig, når du deltager i en online-konkurrence. Andre gange kan du være decideret svineheldig.

Det sidste må siges at være tilfældet for Eric Martin, som noget tilfældigt har fået andel i en stor milliardhandel, da den amerikanske butikskæde Wal-Mart for nyligt købte e-handelsselskabet Jet.com.

Den 30-årige Eric Martin, som til dagligt arbejder med digital marketing i et firma med badeinstallationer på repertoiret, deltog sidste år i en konkurrence om at få flest nye kunder til Jet.com.

I forbindelse med konkurrencen brugte Eric Martin omkring 120.000 kroner på online-reklamer, der i alt tiltrak 8.000 nye medlemsskaber til Jet.com. Den indsats gav ham førstepræmien på 100.000 Jet.com-aktier, skriver Bloomberg.

Online-nyhedsmagasinet fangede for nyligt Eric Martin i en frokostpause, hvor Jet.com-aktionæren udtalte følgende:

"Det føles godt, det føles rigtig godt. Jeg tænker på at beskrive situationen som 'hysterisk latter med jævne mellemrum'." 

Op mod 130 millioner kroner

Den hysteriske latter med jævne mellemrum er måske også til at forstå for Eric Martin, som brugte tre ugers tid på at få de mange nye medlemmer til Jet.com.

For Jet.com voksede i løbet af 2015 sig stor og stærk, mens selskabet nu er overtaget af indkøbsgiganten Wal-Mart for knap 22 milliarder kroner.

Allerede sidste år blev hans Jet.com-aktier vurderet til at ligge på en værdi et sted mellem 65 millioner kroner og 130 millioner kroner.

Med Wal-Mart-opkøbet er den gevinst sandsynligvis ikke blevet mindre, selvom Eric Martin ifølge Bloomberg ikke aner, hvor meget aktierne reelt er værd i dag.

Eric Martin håber på at få udbetalt adskillige millioner i dollar, og de penge kan hurtigt få penge at gå på, da han ved siden af sit arbejde knokler med at få en iværksætterbiks op at stå.

Iværksætterforretningen er en online-portal, hvor folk kan poste deres forretningsideer, mens de får andre til at udvikle dem mod en andel i projektet.

"Jeg overvejer mine forskellige muligheder, og jeg bliver nødt til at bruge noget tid på bearbejde alt dette," fortæller han til Bloomberg.

Læs også: 

Sådan bliver du it-millionær - uden at kunne kode
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere