Artikel top billede

Sådan blev 30-årig ved et tilfælde it-millionær efter tre ugers arbejde

30-årig digital manager deltog i en online-konkurrence, hvorefter millionerne rullede ind. Læs her, hvor heldig man har lov til at være.

Sommetider kan lykken tilsmile dig, når du deltager i en online-konkurrence. Andre gange kan du være decideret svineheldig.

Det sidste må siges at være tilfældet for Eric Martin, som noget tilfældigt har fået andel i en stor milliardhandel, da den amerikanske butikskæde Wal-Mart for nyligt købte e-handelsselskabet Jet.com.

Den 30-årige Eric Martin, som til dagligt arbejder med digital marketing i et firma med badeinstallationer på repertoiret, deltog sidste år i en konkurrence om at få flest nye kunder til Jet.com.

I forbindelse med konkurrencen brugte Eric Martin omkring 120.000 kroner på online-reklamer, der i alt tiltrak 8.000 nye medlemsskaber til Jet.com. Den indsats gav ham førstepræmien på 100.000 Jet.com-aktier, skriver Bloomberg.

Online-nyhedsmagasinet fangede for nyligt Eric Martin i en frokostpause, hvor Jet.com-aktionæren udtalte følgende:

"Det føles godt, det føles rigtig godt. Jeg tænker på at beskrive situationen som 'hysterisk latter med jævne mellemrum'." 

Op mod 130 millioner kroner

Den hysteriske latter med jævne mellemrum er måske også til at forstå for Eric Martin, som brugte tre ugers tid på at få de mange nye medlemmer til Jet.com.

For Jet.com voksede i løbet af 2015 sig stor og stærk, mens selskabet nu er overtaget af indkøbsgiganten Wal-Mart for knap 22 milliarder kroner.

Allerede sidste år blev hans Jet.com-aktier vurderet til at ligge på en værdi et sted mellem 65 millioner kroner og 130 millioner kroner.

Med Wal-Mart-opkøbet er den gevinst sandsynligvis ikke blevet mindre, selvom Eric Martin ifølge Bloomberg ikke aner, hvor meget aktierne reelt er værd i dag.

Eric Martin håber på at få udbetalt adskillige millioner i dollar, og de penge kan hurtigt få penge at gå på, da han ved siden af sit arbejde knokler med at få en iværksætterbiks op at stå.

Iværksætterforretningen er en online-portal, hvor folk kan poste deres forretningsideer, mens de får andre til at udvikle dem mod en andel i projektet.

"Jeg overvejer mine forskellige muligheder, og jeg bliver nødt til at bruge noget tid på bearbejde alt dette," fortæller han til Bloomberg.

Læs også: 

Sådan bliver du it-millionær - uden at kunne kode
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere