Artikel top billede

Dell Technologies fortsætter udsalg: Sælger kæmpe-divison til Open Text

Dell fortsætter de seneste måneders heftige udsalg af forretningsaktiver. Nu sælger seslakebr hele sin division for enterprise content til Open Text. Pris: 11 milliarder kroner.

Dell har i de senere måneder solgt ud af sine aktiver i forbindelse med selskabets eget opkøb af storage-kæmpen EMC og fusionen til det nye selskab Dell Technologies.

Det kan du læse mere om her: Verdens største it-firma på plads: EMC er nu smedet sammen med Dell i gigantfusion

Nu ryger Dell Technologies såkaldte enterprise content-division (ECD), som Dell sælger til canadiske Open Text.

Med købet fjerner Open Text en af sine hovedkonkurrenter fra markedet for enterprise content-løsninger, nemlig EMC's Documentum, som følger med i handlen.

Ligeledes kommer Open Text til at eje InfoArchive- og Leap-produkterne.

Canadierne lægger 1,62 dollar - knap 11 milliarder kroner - på bordet for divisionen, der udvikler og sælger software til at organisere, tracke, fremfinde og håndtere data i virksomheder med store datamængder.

Det er kun tre måneder siden,at Dell solgte hele sin software-division til to kapitalfonde, hvilket du kan læse mere om her:

Tildigere på året solgte Dell hele det såkaldte information technology services-gren fra til japanske NTT Data.

Det kan du læse mere om her: Dell skiller sig af med hele sin software-division: Har desperat brug for pengene et andet sted

Dell Technologies begrunder salget med, at selskabet ønsker at fokusere på server- og storagemarkedet samt på at investere i spirende områder som Internet of Things, cloud computing, cyber-sikkerhed og predictive analytics.

Læs også:

Dell og EMC slår sig sammen i Danmark: Her er planen for kæmpe-fusionen i Danmark

Dell køber EMC for 440 milliarder kroner: Nu vil selskabet i krig med alle it-giganterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere