Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Dell Technologies fortsætter udsalg: Sælger kæmpe-divison til Open Text

Dell fortsætter de seneste måneders heftige udsalg af forretningsaktiver. Nu sælger seslakebr hele sin division for enterprise content til Open Text. Pris: 11 milliarder kroner.

Dell har i de senere måneder solgt ud af sine aktiver i forbindelse med selskabets eget opkøb af storage-kæmpen EMC og fusionen til det nye selskab Dell Technologies.

Det kan du læse mere om her: Verdens største it-firma på plads: EMC er nu smedet sammen med Dell i gigantfusion

Nu ryger Dell Technologies såkaldte enterprise content-division (ECD), som Dell sælger til canadiske Open Text.

Med købet fjerner Open Text en af sine hovedkonkurrenter fra markedet for enterprise content-løsninger, nemlig EMC's Documentum, som følger med i handlen.

Ligeledes kommer Open Text til at eje InfoArchive- og Leap-produkterne.

Canadierne lægger 1,62 dollar - knap 11 milliarder kroner - på bordet for divisionen, der udvikler og sælger software til at organisere, tracke, fremfinde og håndtere data i virksomheder med store datamængder.

Det er kun tre måneder siden,at Dell solgte hele sin software-division til to kapitalfonde, hvilket du kan læse mere om her:

Tildigere på året solgte Dell hele det såkaldte information technology services-gren fra til japanske NTT Data.

Det kan du læse mere om her: Dell skiller sig af med hele sin software-division: Har desperat brug for pengene et andet sted

Dell Technologies begrunder salget med, at selskabet ønsker at fokusere på server- og storagemarkedet samt på at investere i spirende områder som Internet of Things, cloud computing, cyber-sikkerhed og predictive analytics.

Læs også:

Dell og EMC slår sig sammen i Danmark: Her er planen for kæmpe-fusionen i Danmark

Dell køber EMC for 440 milliarder kroner: Nu vil selskabet i krig med alle it-giganterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere