Artikel top billede

Nyt dansk teleselskab: Tjeep kaster sig ind i priskrigen - har planer om gratis mobiltelefoni

Et nyt dansk teleselskab, Tjeep, er klar til at forsøge at kapre kunder med meget lave priser. På sigt kan mobiltelefoni blive helt gratis, mener Tjeep.

Endnu et nyt dansk teleselskab har netop meldt sig på banen - og igen er forretningskonceptet at presse priserne helt i bund for at kapre kunder på den måde.

"Med et mobilabonnement til blot 39 kroner per måned bliver Tjeep Danmarks markant billigste teleselskab," lyder det i en pressemeddelelse fra det nye selskab, der altså kommer til at bære navnet Tjeep.

Det nye teleselskab kommer til at anvende Telenors netværk.

"Nu ser et nyt teleselskab dagens lys - et selskab, der vil give magten til forbrugerne og tilbyde telefonabonnementer til en historisk lav pris på 39 kroner per måned - og samtidig tilbyde relevant indhold og god kundeservice," forklares det.

Læs også: Opbrud og uro i den danske telebranche: Derfor slår Hiper og Plenti til netop nu

Det fremgår af pressemeddelelsen, at Kim Damkær er administrerende direktør i det nye selskab - han kommer fra en stilling som nordisk salgsdirektør i HTC.

"Markedet for smartphones og telefoni er modnet markant de seneste år. Forbrugerne går ikke længere op i teleselskabets navn eller brand, og god dækning eller indhold er i sig selv ikke nok. Kunderne efterspørger i stedet billigere løsninger. Derfor har vi lanceret Tjeep, der kan tilbyde danskerne den billigste telefoni på markedet," udtaler han.

Kan blive helt gratis

Ifølge CVR.dk er Tjeep stiftet af en Henrik Rosenvinge Skov tirsdag den 13. september, og selskabet har indtil videre en egenkapital på 500.000 kroner.

Bestyrelsen består af Henrik Rosenvinge Skov, Sasja Dalgaard Khalid og Søren Bird Møller, mens Kim Damkær altså er administrerende direktør.  

Tjeep holder til ved Parken i København.   

Det mest opsigtsvækkende ved Tjeeps lancering er måske, at selskabet melder ud, at det har konkrete planer om at tilbyde gratis mobiltelefoni:

"Abonnementspriserne ligger i dag fra 39 kroner, men målet er på sigt at kunne tilbyde danskerne gratis telefoni."

"Tjeep arbejder derfor på forskellige forretningsmodeller, så man snart kan tilbyde endnu billigere og endda gratis telefoni," fremgår det også af pressemeddelelsen.

"Samtidig vil indhold blive valgfrit og noget man kan tilkøbe til sit abonnement."

Det fremgår af Tjeeps hjemmeside, at man for de 39 kroner om måneden får 1 times taletid, 1 GB data - og fri sms og mms.

Det betegnes som et abonnement for "dig med det lille behov"

De to øvrige abonnementer hos Tjeep koster 79 og 89 om måneden.

Med det største abonnement får man fri tale og 20 GB data.

Tjeep har som officielt mål at nå 80-100.000 kunder inden for det første år.

Den målsætning er stort set den samme som hos teleselskabet Plenti, der blev startet op tidligere i år her i Danmark - det selskab kører på 3's netværk. Læs mere om Plenti her.

Læs også:

Opbrud og uro i den danske telebranche: Derfor slår Hiper og Plenti til netop nu

Et år efter fusions-floppet hos Telia og Telenor: Har haft store konsekvenser i den danske telebranche

Teleselskabet Plenti klar med indholdspakke: Kan dette produkt kapre danske telekunder?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere