Artikel top billede

Ny elektronikkæde åbner i Danmark i stedet for Computercity

De svenske ejere af Computercity er klar til at rulle ind i Danmark med et helt nyt varehuskoncept i stedet for Computercity, som nu lukkes.

Det har vakt en del opsigt, at de svenske ejere bag de kendte Computercity-butikker i Danmark onsdag meddelte, at de med en enkelt undtagelse lukker samtlige butikker i Danmark.

Det sker efter mange års presset økonomi i et stærkt konkurrencepræget marked.

Du kan læse mere om lukningerne her: Computercity bukker under: Må lukke ni butikker og fyrer stort set alle medarbejdere.

Nu meddeler de svenske ejere imidlertid, at de vil åbne et helt nyt elektronikvarehus-koncept i Danmark under navnet NetOnNet, der også kommer til at overtage alle garantier, reklamationer og lignende på varer købt i Computercity.

Det ligger i planerne, at Computercitys eneste tilbageværende varehus i Glostrup skal ombygges til en NetOnNet-butik, som de svenske ejere kalder for en NetOnNet Lagershop.

Glostrup-varehuset er det eneste af de 10 Computercity-varehuse, der er stor nok til at huse det nye NetOnNet-koncept, der bliver mere baseret på selvbetjening, ligesom de vil få et meget stort udvalg og ingen udstilling.

Istedet vil varerne stå i varehusene i deres emballage - lidt på den måde, som vi kender det fra Ikeas selv-pluk lagre.

Tidligere på året lukkede den hæderkronede danske elektronikkæde Fona efter mange år, hvor selskabet havde forsømt at indrette sig efter kundernes indkøbsvaner, der i høj grad er skiftet over mod online-handel.

Det kan du læse mere om her: Overblik: Slut med det danske folke-klenodie Fona: Hvordan kunne det gå så galt?

Det er noget, som de svenske ejere af Computercity nu forsøger at tage in mente, da NetOnNet i høj grad vil blive baseret på online.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere