BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Ny elektronikkæde åbner i Danmark i stedet for Computercity

De svenske ejere af Computercity er klar til at rulle ind i Danmark med et helt nyt varehuskoncept i stedet for Computercity, som nu lukkes.

Det har vakt en del opsigt, at de svenske ejere bag de kendte Computercity-butikker i Danmark onsdag meddelte, at de med en enkelt undtagelse lukker samtlige butikker i Danmark.

Det sker efter mange års presset økonomi i et stærkt konkurrencepræget marked.

Du kan læse mere om lukningerne her: Computercity bukker under: Må lukke ni butikker og fyrer stort set alle medarbejdere.

Nu meddeler de svenske ejere imidlertid, at de vil åbne et helt nyt elektronikvarehus-koncept i Danmark under navnet NetOnNet, der også kommer til at overtage alle garantier, reklamationer og lignende på varer købt i Computercity.

Det ligger i planerne, at Computercitys eneste tilbageværende varehus i Glostrup skal ombygges til en NetOnNet-butik, som de svenske ejere kalder for en NetOnNet Lagershop.

Glostrup-varehuset er det eneste af de 10 Computercity-varehuse, der er stor nok til at huse det nye NetOnNet-koncept, der bliver mere baseret på selvbetjening, ligesom de vil få et meget stort udvalg og ingen udstilling.

Istedet vil varerne stå i varehusene i deres emballage - lidt på den måde, som vi kender det fra Ikeas selv-pluk lagre.

Tidligere på året lukkede den hæderkronede danske elektronikkæde Fona efter mange år, hvor selskabet havde forsømt at indrette sig efter kundernes indkøbsvaner, der i høj grad er skiftet over mod online-handel.

Det kan du læse mere om her: Overblik: Slut med det danske folke-klenodie Fona: Hvordan kunne det gå så galt?

Det er noget, som de svenske ejere af Computercity nu forsøger at tage in mente, da NetOnNet i høj grad vil blive baseret på online.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere