Artikel top billede

Ny elektronikkæde åbner i Danmark i stedet for Computercity

De svenske ejere af Computercity er klar til at rulle ind i Danmark med et helt nyt varehuskoncept i stedet for Computercity, som nu lukkes.

Det har vakt en del opsigt, at de svenske ejere bag de kendte Computercity-butikker i Danmark onsdag meddelte, at de med en enkelt undtagelse lukker samtlige butikker i Danmark.

Det sker efter mange års presset økonomi i et stærkt konkurrencepræget marked.

Du kan læse mere om lukningerne her: Computercity bukker under: Må lukke ni butikker og fyrer stort set alle medarbejdere.

Nu meddeler de svenske ejere imidlertid, at de vil åbne et helt nyt elektronikvarehus-koncept i Danmark under navnet NetOnNet, der også kommer til at overtage alle garantier, reklamationer og lignende på varer købt i Computercity.

Det ligger i planerne, at Computercitys eneste tilbageværende varehus i Glostrup skal ombygges til en NetOnNet-butik, som de svenske ejere kalder for en NetOnNet Lagershop.

Glostrup-varehuset er det eneste af de 10 Computercity-varehuse, der er stor nok til at huse det nye NetOnNet-koncept, der bliver mere baseret på selvbetjening, ligesom de vil få et meget stort udvalg og ingen udstilling.

Istedet vil varerne stå i varehusene i deres emballage - lidt på den måde, som vi kender det fra Ikeas selv-pluk lagre.

Tidligere på året lukkede den hæderkronede danske elektronikkæde Fona efter mange år, hvor selskabet havde forsømt at indrette sig efter kundernes indkøbsvaner, der i høj grad er skiftet over mod online-handel.

Det kan du læse mere om her: Overblik: Slut med det danske folke-klenodie Fona: Hvordan kunne det gå så galt?

Det er noget, som de svenske ejere af Computercity nu forsøger at tage in mente, da NetOnNet i høj grad vil blive baseret på online.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere