Artikel top billede

Computercity bukker under: Må lukke ni butikker og fyrer stort set alle medarbejdere

Computercity må lukke ni af ti butikker rundt omkring i landet. Det koster næsten alle medarbejdere jobbet.

Computercity lider nu samme skæbne som flere andre elektronikforhandlere i Danmark.

Ni ud af ti Computercity-varehuse lukker, og 96 af 126 medarbejdere mister jobbet. 

Det skriver HK i en pressemeddelelse

Det er kun Computercity-varehuset i Glostrup, der overlever.

Medarbejderne i Computercity er blevet opsagt i dag, onsdag, og det ventes, at butikkerne lukker senest pr. 31. januar 2017.

"Det er altid sørgeligt at forhandle fratrædelsesvilkår, når arbejdspladser lukker. Men det er lykkedes HK Handel at få en aftale, der sikrer de opsagte medarbejdere i forhold til ikke planlagt ferie, vejledning, uddannelse og øvrige vilkår," udtaler HK Handels faglige chef, Kim Jensen.

Computercity har indtil nu haft varehuse i Glostrup, Esbjerg, Roskilde, Aalborg, Odense, Aarhus, på Østerbro i København, i Horsens, Lyngby og Næstved.

Med dagens melding lider Computercity stort set samme skæbne som Fona, der tidligere i år også måtte lukke de fleste butikker og fyre medarbejderne:

Læs også:

Kæmpe fyringsrunde i Fona - 25 butikker lukker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere