Artikel top billede

Computercity bukker under: Må lukke ni butikker og fyrer stort set alle medarbejdere

Computercity må lukke ni af ti butikker rundt omkring i landet. Det koster næsten alle medarbejdere jobbet.

Computercity lider nu samme skæbne som flere andre elektronikforhandlere i Danmark.

Ni ud af ti Computercity-varehuse lukker, og 96 af 126 medarbejdere mister jobbet. 

Det skriver HK i en pressemeddelelse

Det er kun Computercity-varehuset i Glostrup, der overlever.

Medarbejderne i Computercity er blevet opsagt i dag, onsdag, og det ventes, at butikkerne lukker senest pr. 31. januar 2017.

"Det er altid sørgeligt at forhandle fratrædelsesvilkår, når arbejdspladser lukker. Men det er lykkedes HK Handel at få en aftale, der sikrer de opsagte medarbejdere i forhold til ikke planlagt ferie, vejledning, uddannelse og øvrige vilkår," udtaler HK Handels faglige chef, Kim Jensen.

Computercity har indtil nu haft varehuse i Glostrup, Esbjerg, Roskilde, Aalborg, Odense, Aarhus, på Østerbro i København, i Horsens, Lyngby og Næstved.

Med dagens melding lider Computercity stort set samme skæbne som Fona, der tidligere i år også måtte lukke de fleste butikker og fyre medarbejderne:

Læs også:

Kæmpe fyringsrunde i Fona - 25 butikker lukker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere