Her er SD-kortet med mere lagerplads end de fleste bærbare computere

Mængden af lagerplads på de små SD-kort er steget voldstomt over de seneste år, men SanDisks netop lancerede Extreme Pro med 1 terabyte lagerplads slår alle rekorder.

Storage-selskabet SanDisk lancerer snart det største SD-kort i verden - og med størst mener vi det kort, der har mest lagerplads. 

Det nye SDXC-kort i "Extreme Pro"-serien er en prototype på astronomiske 1 terabyte lagerplads, men i samme tynde formfaktor som alle andre SD-kort. 

Der findes hverken lanceringsdato eller pris for det vilde SD-kort, men forvent at prisen er lige så skyhøj som antallet af bits og bytes.

For at sætte kortet i perspektiv, blev vi sidste år i marts imponerede over, at der fandtes et 200 gigabyte microSD-kort: Test: Mere plads på telefonen, iPad'en eller computeren? Her er tre bud fra SanDisk


Nødvendigt i 2016
Lagerplads bliver i højere grad en mangelvare i løbet af de kommende år, hvor billeder tages i stadig højere kvalitet, videoer filmes i 4K eller 8K-opløsninger, og 360 graders videoer til VR bliver mere almindeligt.  


Selvom SanDisk ikke har annonceret yderligere oplysninger om kortet, bør du ikke regne med hurtige skrive- og læsehastigheder med så meget lagerplads samlet på et sted. 

Det ændrer dog ikke på, at det er imponerende, hvor meget der er sket inden for lagerplads i de små kort.

For bare 16 år siden præsenterede SanDisk sit 64 megabyte-kort og sidste år var det et 512 gigabyte-kort, der så dagens lys som værende det største kort på markedet målt på lagerpladsen. 


Læs også: Test: Mere plads på telefonen, iPad'en eller computeren? Her er tre bud fra SanDisk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.