Artikel top billede

Først var det Samsungs telefoner, der kunne bryde i brand - nu er den gal med Samsungs vaskemaskiner

Det startede med selvantændelige smartphones fra Samsung, men nu sker det også med nogle af Samsungs vaskemaskiner.

En ulykke kommer sjældent alene. I hvert fald ikke for Samsung. 

Efter en periode med farlige batterier i Samsungs topmodel, Note 7, spredes eksplosionssygen tilsyneladende til andre Samsung-produkter, specifikt vaskemaskiner. 

I hvert fald har Samsung advaret mod sine egne vaskemaskiner, der kan overophede og bryde i brand.

Helt specifikt omhandler det alle Samsungs vaskemaskiner, der fyldes fra oven, produceret mellem marts 2011 til april 2016.

"I sjældne tilfælde kan vaskemaskinen opleve unormale vibrationer, der kan føre til personskader, i forbindelse med at vaske sengetøj eller andet tungt materiale", forklarer Samsung på sin hjemmeside, og tilføjer, at der endnu ikke er registreret uheld i forbindelse med de vibrerende vaskemaskiner.

Det amerikanske tv-medie ABC News har fundet frem til 22 tilfælde, hvor Samsung-vaskemaskiner er overophedet i USA, hvor det i flere tilfælde har udviklet sig til en gedigent eksplosion og har påført skade på vaskemaskineejernes hus.

Samsung Danmark meddeler til Computerworld, at det udelukkende kun er vaskemaskiner på det amerikanske marked, der er berørt, så der er ingen grund til ringe efter Rullemarie til at frakoble din eksisterende Samsung-vaskemaskine. 

Eksplosioner koster Samsung milliarder

Samsung samarbejder med amerikanske myndigheder for at løse potentielle sikkerhedsproblemer omkring vaskemaskinerne, men der er endnu ikke udstedt en egentlig tilbagekaldelse af vaskemaskinerne, som der skete med Note 7-telefonen.

Prøvekørt Samsung Note 7: Tynd, lækker og med en rigtig fin stylus

Note 7-telefonen blev af mange medier kåret som værende en af årets absolut bedste smartphones, men det faktum blev altoverskygget af defekte batterier.

Det kunne få telefonen til at bryde i brand, hvilket fik Samsung til at tilbagekalde alle solgte Note 7-modeller og stoppe lanceringen i en lang række lande, heriblandt Danmark.

Det estimeres, det at Samsung er gået glip af over 33 milliarder kroner i salgsindtægter på grund af tilbagekaldelsen.

Læs også: Panikken breder sig: Samsung vil have kunder til at slukke for farlig smartphone - og SAS og Norwegian forbyder den
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere