Slut med Microsofts smartwatch-device: Microsoft lægger Microsoft Band i graven

Det er ikke længere muligt at købe et Microsoft Band. Alt tyder på, at Microsoft har lagt smartwatch-devicen i graven.

Meget tyder på, at Microsoft er ved at lægge sit fitness-armbånd Microsoft Band i graven.

Det skriver tech-mediet ZDnet.

Ifølge mediet har Micrsoft fjernet alle henvisninger til armbåndet fra virksomhedens netbutik Microsoft Store, og Microsoft har ligeledes fjernet software-udviklingsværktøjet (SDK'et) til Band.

Til ZDnet oplyser Microsoft: "Vi har solgt vores eksisterende lager af Microsoft Band 2 og har ingen planer om at introducere et nyt Band i år."

Medarbejderstab opløst
Kilder oplyser til ZDnets mangeårige Microsoft-reporter Mary Jo Foley, at den medarbejderstab, der udvikler Microsoft Band, er blevet opløst og, at en ny udgave af produktet sandsynligvis aldrig kommer til at se dagens lys. 

I stedet tyder meget på, at Microsoft vælger at satse på sin Microsoft Health Platform, der kan indsamle og analysere dine fitness-data, uanset hvilken type hardware du bruger.

Den første udgave af Microsoft Band blev lanceret for to år siden, og det blev set som en udfordrer til blandt andet Fitibits populære fitness-armbånd og Apple Watch, der på daværende tidspunkt endnu ikke var sat til salg.

Microsoft Band udmærkede sig ved at være udstyret med GPS i den første version. Noget som Apple først introduceret i den seneste udgave af Apple Watch, der blev lanceret i sidste måned.

Til gengæld blev Microsoft Band blandt andet kritiseret for at være ubehageligt at have på.

Microsoft har indtil videre udgivet to generationer af Microsoft Band. Den seneste udgave, Microsoft Band 2, udkom sidste år. 

Læs også:
Et nyt Microsoft rejser sig: Her er alle beviserne

Lunkne anmeldelser af Microsoft Band: Langt fra perfekt

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Her er Visma Enterprise-topchefens største udfordring under corona: "Når jeg går planken ud, så gør min organisation det også"
Interview: Coronakrisen har kastet nyt lys over lederrollen, og nye unikke muligheder har vist sig. Det har skabt bedre ledere, men også skilt bukkene fra fårene. Sådan lyder det fra Monika Juul Henriksen, topchef i Visma Enterprise. Se hendes største ledelesesmæssige udfordringer under krisen.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.