Artikel top billede

Slut med Microsofts smartwatch-device: Microsoft lægger Microsoft Band i graven

Det er ikke længere muligt at købe et Microsoft Band. Alt tyder på, at Microsoft har lagt smartwatch-devicen i graven.

Meget tyder på, at Microsoft er ved at lægge sit fitness-armbånd Microsoft Band i graven.

Det skriver tech-mediet ZDnet.

Ifølge mediet har Micrsoft fjernet alle henvisninger til armbåndet fra virksomhedens netbutik Microsoft Store, og Microsoft har ligeledes fjernet software-udviklingsværktøjet (SDK'et) til Band.

Til ZDnet oplyser Microsoft: "Vi har solgt vores eksisterende lager af Microsoft Band 2 og har ingen planer om at introducere et nyt Band i år."

Medarbejderstab opløst

Kilder oplyser til ZDnets mangeårige Microsoft-reporter Mary Jo Foley, at den medarbejderstab, der udvikler Microsoft Band, er blevet opløst og, at en ny udgave af produktet sandsynligvis aldrig kommer til at se dagens lys. 

I stedet tyder meget på, at Microsoft vælger at satse på sin Microsoft Health Platform, der kan indsamle og analysere dine fitness-data, uanset hvilken type hardware du bruger.

Den første udgave af Microsoft Band blev lanceret for to år siden, og det blev set som en udfordrer til blandt andet Fitibits populære fitness-armbånd og Apple Watch, der på daværende tidspunkt endnu ikke var sat til salg.

Microsoft Band udmærkede sig ved at være udstyret med GPS i den første version. Noget som Apple først introduceret i den seneste udgave af Apple Watch, der blev lanceret i sidste måned.

Til gengæld blev Microsoft Band blandt andet kritiseret for at være ubehageligt at have på.

Microsoft har indtil videre udgivet to generationer af Microsoft Band. Den seneste udgave, Microsoft Band 2, udkom sidste år. 

Læs også:
Et nyt Microsoft rejser sig: Her er alle beviserne

Lunkne anmeldelser af Microsoft Band: Langt fra perfekt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere