Artikel top billede

Slut med Microsofts smartwatch-device: Microsoft lægger Microsoft Band i graven

Det er ikke længere muligt at købe et Microsoft Band. Alt tyder på, at Microsoft har lagt smartwatch-devicen i graven.

Meget tyder på, at Microsoft er ved at lægge sit fitness-armbånd Microsoft Band i graven.

Det skriver tech-mediet ZDnet.

Ifølge mediet har Micrsoft fjernet alle henvisninger til armbåndet fra virksomhedens netbutik Microsoft Store, og Microsoft har ligeledes fjernet software-udviklingsværktøjet (SDK'et) til Band.

Til ZDnet oplyser Microsoft: "Vi har solgt vores eksisterende lager af Microsoft Band 2 og har ingen planer om at introducere et nyt Band i år."

Medarbejderstab opløst

Kilder oplyser til ZDnets mangeårige Microsoft-reporter Mary Jo Foley, at den medarbejderstab, der udvikler Microsoft Band, er blevet opløst og, at en ny udgave af produktet sandsynligvis aldrig kommer til at se dagens lys. 

I stedet tyder meget på, at Microsoft vælger at satse på sin Microsoft Health Platform, der kan indsamle og analysere dine fitness-data, uanset hvilken type hardware du bruger.

Den første udgave af Microsoft Band blev lanceret for to år siden, og det blev set som en udfordrer til blandt andet Fitibits populære fitness-armbånd og Apple Watch, der på daværende tidspunkt endnu ikke var sat til salg.

Microsoft Band udmærkede sig ved at være udstyret med GPS i den første version. Noget som Apple først introduceret i den seneste udgave af Apple Watch, der blev lanceret i sidste måned.

Til gengæld blev Microsoft Band blandt andet kritiseret for at være ubehageligt at have på.

Microsoft har indtil videre udgivet to generationer af Microsoft Band. Den seneste udgave, Microsoft Band 2, udkom sidste år. 

Læs også:
Et nyt Microsoft rejser sig: Her er alle beviserne

Lunkne anmeldelser af Microsoft Band: Langt fra perfekt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere