Ny Chromecast kommer snart til Danmark - men bliver dyrere end den gamle

Chromecast Ultra understøtter 4K og er hurtigere. Men prisen er også steget.

Tirsdag aften præsenterede Google den næste udgave af virksomhedens populære tv-gadget, Chromecast.

Den nye udgave, Chromecast Ultra, udmærker sig ved at understøtte 4K og HDR, der kan sikre dig en uforlignelig billedkvalitet, hvis du ellers har et tv, der understøtter det.

Chromecast Ultra ventes at komme til Danmark i løbet af november, og ifølge Google kommer den til at koste 630 danske kroner.

Højere pris
Det er knap dobbelt så meget som den eksisterende Chromecast, der i dag kan erhverves for 320 kroner.

Udover at understøtte 4K er den nye Chromecast også blevet hurtigere. Google oplyser, at den er 1,8 gange hurtigere end den eksisterende Chromecast.

Læs også: Fem streaming-gadgets som kan gøre dit fjernsyn ekstra smart

Populær løsning
Googles Chromecast-løsning nyder stor popularitet, fordi det er en en relativ simpel og billig metode til at streame indhold fra din telefon til dit tv.

Løsningen understøttes i dag af populære tjenester som blandt andet af Netflix, Yousee, Viaplay, DR.dk TV2 Play 

Tidligere på året anmeldte Computerworld den nuværende udgave af Chromecast, og vores anmelder honorerede den med fem ud af seks stjerner. Blandt andet fordi den er både brugervenlig og har en lav pris.

Læs vores anmeldelse her:

Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Danske regioner vil fortsætte med patientjournal-løsning fra DXC Technology - men Systematic-brok kan tvinge dem til køb af helt andet system
De fem danske regioner frygter at blive tvunget til at købe et nyt patientjournal-system, selvom regionerne gerne vil fortsætte brugen af den nuværende løsning fra DXC Technology. Det kan blive konsekvensen, efter Systematic har brokket sig over, at regionerne vil forlænge systemets support- og vedligeholdesesaftale på ubestemt tid.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.