Artikel top billede

Ny Chromecast kommer snart til Danmark - men bliver dyrere end den gamle

Chromecast Ultra understøtter 4K og er hurtigere. Men prisen er også steget.

Tirsdag aften præsenterede Google den næste udgave af virksomhedens populære tv-gadget, Chromecast.

Den nye udgave, Chromecast Ultra, udmærker sig ved at understøtte 4K og HDR, der kan sikre dig en uforlignelig billedkvalitet, hvis du ellers har et tv, der understøtter det.

Chromecast Ultra ventes at komme til Danmark i løbet af november, og ifølge Google kommer den til at koste 630 danske kroner.

Højere pris

Det er knap dobbelt så meget som den eksisterende Chromecast, der i dag kan erhverves for 320 kroner.

Udover at understøtte 4K er den nye Chromecast også blevet hurtigere. Google oplyser, at den er 1,8 gange hurtigere end den eksisterende Chromecast.

Læs også: Fem streaming-gadgets som kan gøre dit fjernsyn ekstra smart

Populær løsning

Googles Chromecast-løsning nyder stor popularitet, fordi det er en en relativ simpel og billig metode til at streame indhold fra din telefon til dit tv.

Løsningen understøttes i dag af populære tjenester som blandt andet af Netflix, Yousee, Viaplay, DR.dk TV2 Play 

Tidligere på året anmeldte Computerworld den nuværende udgave af Chromecast, og vores anmelder honorerede den med fem ud af seks stjerner. Blandt andet fordi den er både brugervenlig og har en lav pris.

Læs vores anmeldelse her:

Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere