Artikel top billede

Ny Chromecast kommer snart til Danmark - men bliver dyrere end den gamle

Chromecast Ultra understøtter 4K og er hurtigere. Men prisen er også steget.

Tirsdag aften præsenterede Google den næste udgave af virksomhedens populære tv-gadget, Chromecast.

Den nye udgave, Chromecast Ultra, udmærker sig ved at understøtte 4K og HDR, der kan sikre dig en uforlignelig billedkvalitet, hvis du ellers har et tv, der understøtter det.

Chromecast Ultra ventes at komme til Danmark i løbet af november, og ifølge Google kommer den til at koste 630 danske kroner.

Højere pris

Det er knap dobbelt så meget som den eksisterende Chromecast, der i dag kan erhverves for 320 kroner.

Udover at understøtte 4K er den nye Chromecast også blevet hurtigere. Google oplyser, at den er 1,8 gange hurtigere end den eksisterende Chromecast.

Læs også: Fem streaming-gadgets som kan gøre dit fjernsyn ekstra smart

Populær løsning

Googles Chromecast-løsning nyder stor popularitet, fordi det er en en relativ simpel og billig metode til at streame indhold fra din telefon til dit tv.

Løsningen understøttes i dag af populære tjenester som blandt andet af Netflix, Yousee, Viaplay, DR.dk TV2 Play 

Tidligere på året anmeldte Computerworld den nuværende udgave af Chromecast, og vores anmelder honorerede den med fem ud af seks stjerner. Blandt andet fordi den er både brugervenlig og har en lav pris.

Læs vores anmeldelse her:

Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere