Artikel top billede

Ny Chromecast kommer snart til Danmark - men bliver dyrere end den gamle

Chromecast Ultra understøtter 4K og er hurtigere. Men prisen er også steget.

Tirsdag aften præsenterede Google den næste udgave af virksomhedens populære tv-gadget, Chromecast.

Den nye udgave, Chromecast Ultra, udmærker sig ved at understøtte 4K og HDR, der kan sikre dig en uforlignelig billedkvalitet, hvis du ellers har et tv, der understøtter det.

Chromecast Ultra ventes at komme til Danmark i løbet af november, og ifølge Google kommer den til at koste 630 danske kroner.

Højere pris

Det er knap dobbelt så meget som den eksisterende Chromecast, der i dag kan erhverves for 320 kroner.

Udover at understøtte 4K er den nye Chromecast også blevet hurtigere. Google oplyser, at den er 1,8 gange hurtigere end den eksisterende Chromecast.

Læs også: Fem streaming-gadgets som kan gøre dit fjernsyn ekstra smart

Populær løsning

Googles Chromecast-løsning nyder stor popularitet, fordi det er en en relativ simpel og billig metode til at streame indhold fra din telefon til dit tv.

Løsningen understøttes i dag af populære tjenester som blandt andet af Netflix, Yousee, Viaplay, DR.dk TV2 Play 

Tidligere på året anmeldte Computerworld den nuværende udgave af Chromecast, og vores anmelder honorerede den med fem ud af seks stjerner. Blandt andet fordi den er både brugervenlig og har en lav pris.

Læs vores anmeldelse her:

Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere