Artikel top billede

Tesla vil præsentere nyt 'overraskende' produkt i næste uge

Teslas stifter Elon Musk varsler intet mindre end to produktnyheder i denne måned.

I denne måned er Tesla klar med ikke bare én, men hele to produktnyheder.

Den første nyhed vil blive præsenteret mandag 17. oktober, oplyste Teslas stifter og administrerende direktør Elon Musk i et tweet søndag.

Ifølge Elon Musk vil lanceringen på mandag "komme som en overraskelse for de fleste", men han oplyser ikke, hvad der præcist vil blive afsløret.

Hemmelighedsfuld Musk
Techmediet Techcrunch gætter på, at det kan være et nyt motorkøretøj eller en opdatering til virksomhedens autopilot-software.

Men det kan også være en nyhed, der relaterer sig til Teslas kommende elbil Model 3, der blev annonceret tidligere på året.

Elon Musk oplyser desuden, at Tesla også afholder en event den 28. oktober, hvor virksomheden ventes at præsentere en solcelle-relateret nyhed i samarbejde med virksomheden Solarcity, som Tesla i øjeblikket er ved at opkøbe for 2,8 milliarder dollar.

Handlen mangler dog stadigvæk at blive endeligt godkendt af Tesla aktionærer.

Der har blandt andet været rygter om, at Tesla og Solarcity vil lancere et solcelle-produkt, der kan integreres i huses tagkonstruktioner.

Læs også: Video: Tag med på flyvetur over Teslas gigantiske batterifabrik

Tesla står foran store udfordringer

Tidligere på året annoncerede Tesla elbilen Model 3, der er blevet forudbestilt i mere end 400.000 eksemplarer.

Lakmusprøven for Tesla bliver, om virksomheden vil være i stand til at producere bilen i  den nødvendige volume og samtidig holde omkostningerne i bund. 

Det er noget, der kræver store investeringer i produktionsfaciliter og derfor varslede Tesla tidligere på året, at virksomheden forudser, at den vil få brug for at hente yderligere kapital i løbet af 2017.

Læs også: 
Kunderne er ellevilde: Tesla modtager ordrer for milliarder på ny hightech-bil

Her er Teslas nye bil: Sådan bliver den nye 'billigmodel' Model 3
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Azure Architect & Azure Developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Onsite Deskside Support Engineer – (d/f/m)

Tricent Security Group A/S

System Administrator/SRE (GCP)

Netcompany

IT Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere