Artikel top billede

Tesla vil præsentere nyt 'overraskende' produkt i næste uge

Teslas stifter Elon Musk varsler intet mindre end to produktnyheder i denne måned.

I denne måned er Tesla klar med ikke bare én, men hele to produktnyheder.

Den første nyhed vil blive præsenteret mandag 17. oktober, oplyste Teslas stifter og administrerende direktør Elon Musk i et tweet søndag.

Ifølge Elon Musk vil lanceringen på mandag "komme som en overraskelse for de fleste", men han oplyser ikke, hvad der præcist vil blive afsløret.

Hemmelighedsfuld Musk
Techmediet Techcrunch gætter på, at det kan være et nyt motorkøretøj eller en opdatering til virksomhedens autopilot-software.

Men det kan også være en nyhed, der relaterer sig til Teslas kommende elbil Model 3, der blev annonceret tidligere på året.

Elon Musk oplyser desuden, at Tesla også afholder en event den 28. oktober, hvor virksomheden ventes at præsentere en solcelle-relateret nyhed i samarbejde med virksomheden Solarcity, som Tesla i øjeblikket er ved at opkøbe for 2,8 milliarder dollar.

Handlen mangler dog stadigvæk at blive endeligt godkendt af Tesla aktionærer.

Der har blandt andet været rygter om, at Tesla og Solarcity vil lancere et solcelle-produkt, der kan integreres i huses tagkonstruktioner.

Læs også: Video: Tag med på flyvetur over Teslas gigantiske batterifabrik

Tesla står foran store udfordringer

Tidligere på året annoncerede Tesla elbilen Model 3, der er blevet forudbestilt i mere end 400.000 eksemplarer.

Lakmusprøven for Tesla bliver, om virksomheden vil være i stand til at producere bilen i  den nødvendige volume og samtidig holde omkostningerne i bund. 

Det er noget, der kræver store investeringer i produktionsfaciliter og derfor varslede Tesla tidligere på året, at virksomheden forudser, at den vil få brug for at hente yderligere kapital i løbet af 2017.

Læs også: 
Kunderne er ellevilde: Tesla modtager ordrer for milliarder på ny hightech-bil

Her er Teslas nye bil: Sådan bliver den nye 'billigmodel' Model 3
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere