Artikel top billede

Tesla vil præsentere nyt 'overraskende' produkt i næste uge

Teslas stifter Elon Musk varsler intet mindre end to produktnyheder i denne måned.

I denne måned er Tesla klar med ikke bare én, men hele to produktnyheder.

Den første nyhed vil blive præsenteret mandag 17. oktober, oplyste Teslas stifter og administrerende direktør Elon Musk i et tweet søndag.

Ifølge Elon Musk vil lanceringen på mandag "komme som en overraskelse for de fleste", men han oplyser ikke, hvad der præcist vil blive afsløret.

Hemmelighedsfuld Musk
Techmediet Techcrunch gætter på, at det kan være et nyt motorkøretøj eller en opdatering til virksomhedens autopilot-software.

Men det kan også være en nyhed, der relaterer sig til Teslas kommende elbil Model 3, der blev annonceret tidligere på året.

Elon Musk oplyser desuden, at Tesla også afholder en event den 28. oktober, hvor virksomheden ventes at præsentere en solcelle-relateret nyhed i samarbejde med virksomheden Solarcity, som Tesla i øjeblikket er ved at opkøbe for 2,8 milliarder dollar.

Handlen mangler dog stadigvæk at blive endeligt godkendt af Tesla aktionærer.

Der har blandt andet været rygter om, at Tesla og Solarcity vil lancere et solcelle-produkt, der kan integreres i huses tagkonstruktioner.

Læs også: Video: Tag med på flyvetur over Teslas gigantiske batterifabrik

Tesla står foran store udfordringer

Tidligere på året annoncerede Tesla elbilen Model 3, der er blevet forudbestilt i mere end 400.000 eksemplarer.

Lakmusprøven for Tesla bliver, om virksomheden vil være i stand til at producere bilen i  den nødvendige volume og samtidig holde omkostningerne i bund. 

Det er noget, der kræver store investeringer i produktionsfaciliter og derfor varslede Tesla tidligere på året, at virksomheden forudser, at den vil få brug for at hente yderligere kapital i løbet af 2017.

Læs også: 
Kunderne er ellevilde: Tesla modtager ordrer for milliarder på ny hightech-bil

Her er Teslas nye bil: Sådan bliver den nye 'billigmodel' Model 3
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere