LG ser ud til at skulle overtage Apples skærm-produktion. Foto: Apple.

Medie: Apple trækker sig ud af skærm-branchen

Drømmen om ny skærme produceret af Apple ser ud til at være knust.

Det ser ud til at være slut med skærme, der er produceret af Apple.

Apple fortæller til websiden The Verge, at de ikke længere vil sælge skærme.

På sin Twitter-profil skriver redaktøren af The Verge, der hedder Nilay Patel, at "Jeg kan tilføje, at Apple har fortalt mig, at selskabet ikke længere vil producere standalone-skærme."

Helt slut er det dog ikke.

I stedet for egenproduktion beretter Apple nemlig også, at selskabet har indgået et samarbejde med LG om at bygge to nye modeller i form af en 5K- og 4K-skærm.

Der har ellers været rygter om, at æblefirmaet var i gang med at bygge en ny Thunderbolt-skærm med integreret grafikkort.

Det skriver blandt andet Flatpanels.dk

Det står da heller ikke helt klart, om det kun er i denne ombæring, at Apple har overladt skærmproduktionen til LG eller om det kan tænkes, at Apple en gang i fremtiden igen vil lancere sine egne skærme. 

Hvis det første er tilfældet, så er udmeldingen noget af en nedtur for dem, der har hang til ikoniske og veldesignede computerskærme.

Apple har nemlig været foregangsfirma for en betydelig lækrere udgave af den grå kasse, der ellers har været ensbetydende med en skrivebordsskærm.

Men nu ser det altså ud til at være slut med de nydelige enheder fra dette firma.

Læs også:
Efter fire måneders test af Apple Macbook: Flot skærm og vild batterilevetid - men alt for dyr

Test: 4K-skærm fra Samsung er en fryd for øjet

Test: LG G3 har den flotteste skærm nogensinde set på en telefonYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Derfor kan Apples dristige processor-revolution give Mac'en længeventet renæssance - men det kan også blive dødsstødet
ComputerViews: Gennem det seneste årti har Apples Macs stået i skyggen af iPhonen og iPaden, men beslutningen om at smide Intel på porten og udvikle sine egne chips kan få helt afgørende betydning for Macens fremtid.
Computerworld
Tidligere Intel-udvikler: Derfor besluttede Apple sig for at droppe Intel
Det har vakt opsigt, at Apple har besluttet at droppe sin mangeårige samarbejdspartner Intel som leverandør af chip til Mac. Årsagen var helt konkret, fortæller tidligere Intel-topudvikler.
White paper
Få styr på de 8 store megatrends - og de udfordringer der følger med
Brancher og forretningsmodeller ændrer sig konstant – og truslerne, skurkene og udfordringerne følger med. For mens hver megatrend rummer muligheder for større markeder og nye produkter, så rummer de også større risici for at blive ramt på pengepungen i takt med at finansielle tjenesteydelser som banker, forsikringsselskaber og pensionskasser står over for nye trusler. I dette whitepaper kan du derfor læse om, hvilke trends der dominerer den finansielle sektor pt. – og hvilket trusler der følger med trends som fintech, blockchain, IoT, machine learning og open banking.