Artikel top billede

LG ser ud til at skulle overtage Apples skærm-produktion. Foto: Apple.

Medie: Apple trækker sig ud af skærm-branchen

Drømmen om ny skærme produceret af Apple ser ud til at være knust.

Det ser ud til at være slut med skærme, der er produceret af Apple.

Apple fortæller til websiden The Verge, at de ikke længere vil sælge skærme.

På sin Twitter-profil skriver redaktøren af The Verge, der hedder Nilay Patel, at "Jeg kan tilføje, at Apple har fortalt mig, at selskabet ikke længere vil producere standalone-skærme."

Helt slut er det dog ikke.

I stedet for egenproduktion beretter Apple nemlig også, at selskabet har indgået et samarbejde med LG om at bygge to nye modeller i form af en 5K- og 4K-skærm.

Der har ellers været rygter om, at æblefirmaet var i gang med at bygge en ny Thunderbolt-skærm med integreret grafikkort.

Det skriver blandt andet Flatpanels.dk

Det står da heller ikke helt klart, om det kun er i denne ombæring, at Apple har overladt skærmproduktionen til LG eller om det kan tænkes, at Apple en gang i fremtiden igen vil lancere sine egne skærme. 

Hvis det første er tilfældet, så er udmeldingen noget af en nedtur for dem, der har hang til ikoniske og veldesignede computerskærme.

Apple har nemlig været foregangsfirma for en betydelig lækrere udgave af den grå kasse, der ellers har været ensbetydende med en skrivebordsskærm.

Men nu ser det altså ud til at være slut med de nydelige enheder fra dette firma.

Læs også:
Efter fire måneders test af Apple Macbook: Flot skærm og vild batterilevetid - men alt for dyr

Test: 4K-skærm fra Samsung er en fryd for øjet

Test: LG G3 har den flotteste skærm nogensinde set på en telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere