Artikel top billede

LG ser ud til at skulle overtage Apples skærm-produktion. Foto: Apple.

Medie: Apple trækker sig ud af skærm-branchen

Drømmen om ny skærme produceret af Apple ser ud til at være knust.

Det ser ud til at være slut med skærme, der er produceret af Apple.

Apple fortæller til websiden The Verge, at de ikke længere vil sælge skærme.

På sin Twitter-profil skriver redaktøren af The Verge, der hedder Nilay Patel, at "Jeg kan tilføje, at Apple har fortalt mig, at selskabet ikke længere vil producere standalone-skærme."

Helt slut er det dog ikke.

I stedet for egenproduktion beretter Apple nemlig også, at selskabet har indgået et samarbejde med LG om at bygge to nye modeller i form af en 5K- og 4K-skærm.

Der har ellers været rygter om, at æblefirmaet var i gang med at bygge en ny Thunderbolt-skærm med integreret grafikkort.

Det skriver blandt andet Flatpanels.dk

Det står da heller ikke helt klart, om det kun er i denne ombæring, at Apple har overladt skærmproduktionen til LG eller om det kan tænkes, at Apple en gang i fremtiden igen vil lancere sine egne skærme. 

Hvis det første er tilfældet, så er udmeldingen noget af en nedtur for dem, der har hang til ikoniske og veldesignede computerskærme.

Apple har nemlig været foregangsfirma for en betydelig lækrere udgave af den grå kasse, der ellers har været ensbetydende med en skrivebordsskærm.

Men nu ser det altså ud til at være slut med de nydelige enheder fra dette firma.

Læs også:
Efter fire måneders test af Apple Macbook: Flot skærm og vild batterilevetid - men alt for dyr

Test: 4K-skærm fra Samsung er en fryd for øjet

Test: LG G3 har den flotteste skærm nogensinde set på en telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere