Artikel top billede

Sådan kan du foretage Skype-opkald uden at have en Skype-konto

Nu kan du oprette en Skype-samtale med andre, uden at nogle af jer skal oprette jer som brugere.

Netop som den populære chatapp WhatsApp har tilføjet videoopkald, åbner Microsofts Skype op for videokald uden, at du har brug for først at oprette en bruger.  

Du kan nu oprette Skype-samtaler med en eller flere andre, uden at nogle af jer har en Skype-konto. 

Det skriver Microsoft på sin Skype-blog.

Alt sker via din webbrowser via Microsofts Skype-side, hvor du kan ringe, skrive, videochatte og dele din skrivebordsskærm, ligesom du også kan overføre filer via Skype-samtalen. 

Op til 300 mennesker kan deltage i samtalen eller op til 25, hvis det er video- eller opkaldssamtaler. 

Samtalen eksisterer kun i 24 timer, hvorefter al tekst vil blive slettet, og du kan ikke ringe op til telefoner eller benytte Skypes oversættelsesprogram uden at oprette en bruger først. 

Funktionen bliver i første omgang implementeret i USA og i Storbritannien, men skulle i løbet af de næste par uger også komme til resten af verden.

Gruppechat til alle

Microsoft åbnede allerede op for gruppechats mellem Skype-brugere og gæstebrugere uden Skype-konti i sidste måned. 

Tanken er, at du hurtigt kan starte en samtale med, familie, venner, potentielle kunder eller lignende, uden at de først skal igennem en længere oprettelsesproces. 

Skype er i en hård position for tiden, hvor andre kommunikationsapps som WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat og lignende stiger i popularitet. 

Gruppechat i Facebook Messenger er eksempelvis en af de mest benyttede platforme til gruppesamtaler i dag, hvor man måske tidligere havde valgt at benytte Skype.

Facebook åbnede også op for sin Messenger-platform tidligere på året, så du ikke længere behøver oprette en Facebook-profil for at chatte i den populære kommunikationsplatform. 

Læs også: 5G på tærsklen af kæmpe globalt gennembrud - men vi kommer til at sakke agterud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere