Artikel top billede

(Foto: Broendum&Co / Finn Broendum)

Ny administrerende direktør i Schneider Electric Danmark - skal stå i spidsen for 1.000 medarbejdere

Schneider Electric Danmark, der blandt andet arbejder med energistyring og automatisering, har netop ansat en ny administrerende direktør, der blandt andet har en baggrund i Fujitsu og IBM.

De 1.000 medarbejdere i Schneider Electric Danmark får ny administrerende direktør.

45-årige Helene Egebøl er udnævnt til administrerende direktør i Schneider Electric Danmark.

Hun får dermed ifølge virksomheden ansvaret for at udvikle forretningens position inden for intelligente produkter og softwarebaserede løsninger, der øger energieffektiviteten i bygninger, datacentre og industriproduktioner.

"Schneider Electric er en spændende virksomhed, der forener innovative teknologier med avanceret software, som skaber resultater direkte på vores kunders bundlinje i form af effektivitet og energibesparelser." 

"Det motiverer mig meget, at vi hele tiden arbejder på at udvikle og levere de digitale løsninger, som i højere grad bliver efterspurgt i el-branchen, inden for bygningsautomation og i industrien," udtaler Helene Egebøl i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder meget mig til at fortsætte denne digitale rejse i tæt samarbejde med både medarbejdere, interesseorganisationer og forretningspartnere," fortsætter Helene Egebøl.

Hun har indtil nu været direktør for forretningsudvikling på nordisk plan i Schneider Electric.

Tidligere Fujitsu og IBM

CEO-titlen er dog ikke ny for Helene Egebøl, der tidligere har været administrerende direktør i Fujitsu i Danmark og Norge og har arbejdet i ledende stillinger i ISS og IBM.

"Jeg overtager en sund virksomhed, så retningen er enkel. Vi skal blive ved med at vokse ved hele tiden at sætte nye standarder for mulighederne ved intelligente løsninger, der skaber store energibesparelser med avanceret teknologi," lyder det i pressemeddelelsen fra den nyudnævnte direktør.

Helene Egebøl erstatter Thomas Träger som direktør for Schneider Electric Danmark.

Han skal efter fire år i spidsen for den danske organisation fra 1. januar være administrerende direktør for Schneider Electric Sverige, oplyser virksomheden.

Helene Egebøl har blandt andet en MBA fra universitetet i Düsseldorf. Hun bor i Hellerup med sin mand og tre børn på 5, 10 og 13 år.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere