Artikel top billede

(Foto: Broendum&Co / Finn Broendum)

Ny administrerende direktør i Schneider Electric Danmark - skal stå i spidsen for 1.000 medarbejdere

Schneider Electric Danmark, der blandt andet arbejder med energistyring og automatisering, har netop ansat en ny administrerende direktør, der blandt andet har en baggrund i Fujitsu og IBM.

De 1.000 medarbejdere i Schneider Electric Danmark får ny administrerende direktør.

45-årige Helene Egebøl er udnævnt til administrerende direktør i Schneider Electric Danmark.

Hun får dermed ifølge virksomheden ansvaret for at udvikle forretningens position inden for intelligente produkter og softwarebaserede løsninger, der øger energieffektiviteten i bygninger, datacentre og industriproduktioner.

"Schneider Electric er en spændende virksomhed, der forener innovative teknologier med avanceret software, som skaber resultater direkte på vores kunders bundlinje i form af effektivitet og energibesparelser." 

"Det motiverer mig meget, at vi hele tiden arbejder på at udvikle og levere de digitale løsninger, som i højere grad bliver efterspurgt i el-branchen, inden for bygningsautomation og i industrien," udtaler Helene Egebøl i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder meget mig til at fortsætte denne digitale rejse i tæt samarbejde med både medarbejdere, interesseorganisationer og forretningspartnere," fortsætter Helene Egebøl.

Hun har indtil nu været direktør for forretningsudvikling på nordisk plan i Schneider Electric.

Tidligere Fujitsu og IBM

CEO-titlen er dog ikke ny for Helene Egebøl, der tidligere har været administrerende direktør i Fujitsu i Danmark og Norge og har arbejdet i ledende stillinger i ISS og IBM.

"Jeg overtager en sund virksomhed, så retningen er enkel. Vi skal blive ved med at vokse ved hele tiden at sætte nye standarder for mulighederne ved intelligente løsninger, der skaber store energibesparelser med avanceret teknologi," lyder det i pressemeddelelsen fra den nyudnævnte direktør.

Helene Egebøl erstatter Thomas Träger som direktør for Schneider Electric Danmark.

Han skal efter fire år i spidsen for den danske organisation fra 1. januar være administrerende direktør for Schneider Electric Sverige, oplyser virksomheden.

Helene Egebøl har blandt andet en MBA fra universitetet i Düsseldorf. Hun bor i Hellerup med sin mand og tre børn på 5, 10 og 13 år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere