Artikel top billede

Ny administrerende direktør i Schneider Electric Danmark - skal stå i spidsen for 1.000 medarbejdere

Schneider Electric Danmark, der blandt andet arbejder med energistyring og automatisering, har netop ansat en ny administrerende direktør, der blandt andet har en baggrund i Fujitsu og IBM.

De 1.000 medarbejdere i Schneider Electric Danmark får ny administrerende direktør.

45-årige Helene Egebøl er udnævnt til administrerende direktør i Schneider Electric Danmark.

Hun får dermed ifølge virksomheden ansvaret for at udvikle forretningens position inden for intelligente produkter og softwarebaserede løsninger, der øger energieffektiviteten i bygninger, datacentre og industriproduktioner.

"Schneider Electric er en spændende virksomhed, der forener innovative teknologier med avanceret software, som skaber resultater direkte på vores kunders bundlinje i form af effektivitet og energibesparelser." 

"Det motiverer mig meget, at vi hele tiden arbejder på at udvikle og levere de digitale løsninger, som i højere grad bliver efterspurgt i el-branchen, inden for bygningsautomation og i industrien," udtaler Helene Egebøl i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder meget mig til at fortsætte denne digitale rejse i tæt samarbejde med både medarbejdere, interesseorganisationer og forretningspartnere," fortsætter Helene Egebøl.

Hun har indtil nu været direktør for forretningsudvikling på nordisk plan i Schneider Electric.

Tidligere Fujitsu og IBM

CEO-titlen er dog ikke ny for Helene Egebøl, der tidligere har været administrerende direktør i Fujitsu i Danmark og Norge og har arbejdet i ledende stillinger i ISS og IBM.

"Jeg overtager en sund virksomhed, så retningen er enkel. Vi skal blive ved med at vokse ved hele tiden at sætte nye standarder for mulighederne ved intelligente løsninger, der skaber store energibesparelser med avanceret teknologi," lyder det i pressemeddelelsen fra den nyudnævnte direktør.

Helene Egebøl erstatter Thomas Träger som direktør for Schneider Electric Danmark.

Han skal efter fire år i spidsen for den danske organisation fra 1. januar være administrerende direktør for Schneider Electric Sverige, oplyser virksomheden.

Helene Egebøl har blandt andet en MBA fra universitetet i Düsseldorf. Hun bor i Hellerup med sin mand og tre børn på 5, 10 og 13 år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere