Artikel top billede

Apple vil forsøge at løse batteriproblemer i iPhone 6s med software-opdatering

Apple er i gang med at forberede en software-opdatering, som selskabet håber kan fikse batteri-problemerne i iPhone 6s.

Batteri-problemet i iPhone 6s, som får telefonerne til pludselig at lukke ned, er større, end Apple havde forventet i første omgang.

I hvert fald er Apple nu på vej med en ekstraordinær software-opdatering af iOS, som skal fikse problemet.

Apple erkendte tirsdag på selskabets kinesiske supportside - support.apple.com/zh-cn - at problemet er langt større end først forventet og at mange flere end først antaget oplever uventede nedlukninger på grund af en fejl i batteriet.

Apple skriver på sitet, at det drejer sig om kunder 'uden for den ramte gruppe.'

I første omgang troede Apple nemlig, at problemet kun eksisterede i iPhone 6s'ere produceret mellem september og oktober 2015.

Men med meldingen signalerer selskabet altså, at også (mange) andre iPhone 6s'ere er ramt af problemet.

Apple har tidligere tilbudt at skifte batterierne i de berørte telefoner, hvilket du kan læse mere om her: Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Men i takt med, at problemet vokser, føler Apple sig nødt til at forsøge sig med andre og billigere metoder.

Det kan du læse mere om her: Apple sætter brat stopper for batteri-ombytning: iPhone-kunderne kan ikke længere få byttet defekte batterier

Selskabet er således nu i gang med at bygge et diagnosticerings-værktøj, der skal anvendes til at indsamle data fra de enkelte telefoner. Målet er på baggrund af disse data at se, om det kan lade sig gøre at løse problemet med en software-opdatering.

På Apples kinesiske website skriver selskabet således nu:

"Vi inkluderer yderligere diagnostiserings-muligheder i en iOS-softwareopdatering, som vil være tilgængelig fra den kommende uge."

Apple skriver, at diagnostiserings-værktøjerne vil gøre det muligt for 'os at indsamle information over de kommende uger, som potentielt kan hjælpe os med at forbedre algoritmen, der anvendes til at håndtere batteri-performance og nedlukning."

Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste vurderer, at diagnostiserings-værktøjet vil blive udsendt med iOS 10.2 i den kommende uge.

Apples eksterne kommunikationskontor i Danmark meddeler, at Apple nu har batterier på lager, hvilket betyder, at selskabets service-partnere fortsat udskifter defekte batterier i de telefoner, der er omfattet af det såkaldte service-program.

Du kan se, om du er omfattet af programmet her.

Læs også:

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere