Artikel top billede

Apple vil forsøge at løse batteriproblemer i iPhone 6s med software-opdatering

Apple er i gang med at forberede en software-opdatering, som selskabet håber kan fikse batteri-problemerne i iPhone 6s.

Batteri-problemet i iPhone 6s, som får telefonerne til pludselig at lukke ned, er større, end Apple havde forventet i første omgang.

I hvert fald er Apple nu på vej med en ekstraordinær software-opdatering af iOS, som skal fikse problemet.

Apple erkendte tirsdag på selskabets kinesiske supportside - support.apple.com/zh-cn - at problemet er langt større end først forventet og at mange flere end først antaget oplever uventede nedlukninger på grund af en fejl i batteriet.

Apple skriver på sitet, at det drejer sig om kunder 'uden for den ramte gruppe.'

I første omgang troede Apple nemlig, at problemet kun eksisterede i iPhone 6s'ere produceret mellem september og oktober 2015.

Men med meldingen signalerer selskabet altså, at også (mange) andre iPhone 6s'ere er ramt af problemet.

Apple har tidligere tilbudt at skifte batterierne i de berørte telefoner, hvilket du kan læse mere om her: Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Men i takt med, at problemet vokser, føler Apple sig nødt til at forsøge sig med andre og billigere metoder.

Det kan du læse mere om her: Apple sætter brat stopper for batteri-ombytning: iPhone-kunderne kan ikke længere få byttet defekte batterier

Selskabet er således nu i gang med at bygge et diagnosticerings-værktøj, der skal anvendes til at indsamle data fra de enkelte telefoner. Målet er på baggrund af disse data at se, om det kan lade sig gøre at løse problemet med en software-opdatering.

På Apples kinesiske website skriver selskabet således nu:

"Vi inkluderer yderligere diagnostiserings-muligheder i en iOS-softwareopdatering, som vil være tilgængelig fra den kommende uge."

Apple skriver, at diagnostiserings-værktøjerne vil gøre det muligt for 'os at indsamle information over de kommende uger, som potentielt kan hjælpe os med at forbedre algoritmen, der anvendes til at håndtere batteri-performance og nedlukning."

Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste vurderer, at diagnostiserings-værktøjet vil blive udsendt med iOS 10.2 i den kommende uge.

Apples eksterne kommunikationskontor i Danmark meddeler, at Apple nu har batterier på lager, hvilket betyder, at selskabets service-partnere fortsat udskifter defekte batterier i de telefoner, der er omfattet af det såkaldte service-program.

Du kan se, om du er omfattet af programmet her.

Læs også:

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere