Artikel top billede

Apple vil forsøge at løse batteriproblemer i iPhone 6s med software-opdatering

Apple er i gang med at forberede en software-opdatering, som selskabet håber kan fikse batteri-problemerne i iPhone 6s.

Batteri-problemet i iPhone 6s, som får telefonerne til pludselig at lukke ned, er større, end Apple havde forventet i første omgang.

I hvert fald er Apple nu på vej med en ekstraordinær software-opdatering af iOS, som skal fikse problemet.

Apple erkendte tirsdag på selskabets kinesiske supportside - support.apple.com/zh-cn - at problemet er langt større end først forventet og at mange flere end først antaget oplever uventede nedlukninger på grund af en fejl i batteriet.

Apple skriver på sitet, at det drejer sig om kunder 'uden for den ramte gruppe.'

I første omgang troede Apple nemlig, at problemet kun eksisterede i iPhone 6s'ere produceret mellem september og oktober 2015.

Men med meldingen signalerer selskabet altså, at også (mange) andre iPhone 6s'ere er ramt af problemet.

Apple har tidligere tilbudt at skifte batterierne i de berørte telefoner, hvilket du kan læse mere om her: Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Men i takt med, at problemet vokser, føler Apple sig nødt til at forsøge sig med andre og billigere metoder.

Det kan du læse mere om her: Apple sætter brat stopper for batteri-ombytning: iPhone-kunderne kan ikke længere få byttet defekte batterier

Selskabet er således nu i gang med at bygge et diagnosticerings-værktøj, der skal anvendes til at indsamle data fra de enkelte telefoner. Målet er på baggrund af disse data at se, om det kan lade sig gøre at løse problemet med en software-opdatering.

På Apples kinesiske website skriver selskabet således nu:

"Vi inkluderer yderligere diagnostiserings-muligheder i en iOS-softwareopdatering, som vil være tilgængelig fra den kommende uge."

Apple skriver, at diagnostiserings-værktøjerne vil gøre det muligt for 'os at indsamle information over de kommende uger, som potentielt kan hjælpe os med at forbedre algoritmen, der anvendes til at håndtere batteri-performance og nedlukning."

Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste vurderer, at diagnostiserings-værktøjet vil blive udsendt med iOS 10.2 i den kommende uge.

Apples eksterne kommunikationskontor i Danmark meddeler, at Apple nu har batterier på lager, hvilket betyder, at selskabets service-partnere fortsat udskifter defekte batterier i de telefoner, der er omfattet af det såkaldte service-program.

Du kan se, om du er omfattet af programmet her.

Læs også:

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere