Artikel top billede

Dansk hostingselskab med 75.000 kunder solgt til udenlandsk spiller

DanDomain er blevet solgt til udenlandsk hostingselskab. 70 medarbejdere og 75.000 kunder følger med.

Danske DanDomain, der hoster og registrerer hjemmesider og webbutikker, er blevet solgt til belgiske Intelligent.

Det meddeler DanDomain, der har omkring 70 ansatte og en omsætning på lige knap 80 millioner kroner i det seneste årsregnskab.

Dermed skifter ikke bare de 70 medarbejdere i DanDomain arbejdsgiver - også alle kunderne får en noget større leverandør og udenlandsk leverandør. 

"It-virksomheden DanDomain har længe været blandt de største hostingvirksomheder i Danmark med mere end 75.000 kunder."

"De kan nu se frem til at blive noget af en mastodont på det europæiske hostingmarked, da tilslutningen til Intelligent gør dem til én af de absolut største hostingvirksomheder i Europa," lyder det i en pressemeddelelse fra DanDomain.

"Den kommende hostinggigant vil i fremtiden beskæftige cirka 550 specialister globalt, og opkøbet passer ind i Intelligents vision om at blive en vidtspændende one-stop-shop for kunderne ved at kombinere ekspertise inden for e-handel med hostingydelser."

Stiftet i 1999

DanDomain blev ligesom Intelligent etableret i 1999.

Selvom virksomheden har kørt med fornuftige overskud i de seneste mange år, er medstifter og administrerende direktør Ronnie Bach Nielsen alligevel godt tilfreds med, at DanDomain nu bliver en del af en udenlandsk koncern:

"Jeg er yderst begejstret over, hvor godt Intelligents og DanDomains kultur og værdier matcher hinanden. Og med dette partnerskab er DanDomain nu strategisk godt rustet til fremtiden," udtaler han. 

"Vi mener, at DanDomain tilbyder en stor kundecentrisk værdi - takket være den ekspertise, vi har opbygget blandt andet inden for e-handel. Vi er overbeviste om, at både DanDomains og Intelligents omfattende viden vil hjælpe os alle til at udvikle endnu stærkere produkter til vores kunder," siger Ronnie Bach Nielsen, administrerende direktør, DanDomain.

Det fremgår af meddelelsen, at Ronnie Bach Nielsen er blevet medejer af Intelligent-koncernen og er udnævnt til administrerende direktør for Intelligents SMV-afdeling i Danmark.

"Brandet DanDomain videreføres, og DanDomain-teamet fortsætter også deres virke fra deres kontor i Randers," lyder det videre.

Læs også:

Ny rapport: Danske hosting-firmaer i vild vækst - opkøbsbølge kan være på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere