Artikel top billede

Dansk hostingselskab med 75.000 kunder solgt til udenlandsk spiller

DanDomain er blevet solgt til udenlandsk hostingselskab. 70 medarbejdere og 75.000 kunder følger med.

Danske DanDomain, der hoster og registrerer hjemmesider og webbutikker, er blevet solgt til belgiske Intelligent.

Det meddeler DanDomain, der har omkring 70 ansatte og en omsætning på lige knap 80 millioner kroner i det seneste årsregnskab.

Dermed skifter ikke bare de 70 medarbejdere i DanDomain arbejdsgiver - også alle kunderne får en noget større leverandør og udenlandsk leverandør. 

"It-virksomheden DanDomain har længe været blandt de største hostingvirksomheder i Danmark med mere end 75.000 kunder."

"De kan nu se frem til at blive noget af en mastodont på det europæiske hostingmarked, da tilslutningen til Intelligent gør dem til én af de absolut største hostingvirksomheder i Europa," lyder det i en pressemeddelelse fra DanDomain.

"Den kommende hostinggigant vil i fremtiden beskæftige cirka 550 specialister globalt, og opkøbet passer ind i Intelligents vision om at blive en vidtspændende one-stop-shop for kunderne ved at kombinere ekspertise inden for e-handel med hostingydelser."

Stiftet i 1999

DanDomain blev ligesom Intelligent etableret i 1999.

Selvom virksomheden har kørt med fornuftige overskud i de seneste mange år, er medstifter og administrerende direktør Ronnie Bach Nielsen alligevel godt tilfreds med, at DanDomain nu bliver en del af en udenlandsk koncern:

"Jeg er yderst begejstret over, hvor godt Intelligents og DanDomains kultur og værdier matcher hinanden. Og med dette partnerskab er DanDomain nu strategisk godt rustet til fremtiden," udtaler han. 

"Vi mener, at DanDomain tilbyder en stor kundecentrisk værdi - takket være den ekspertise, vi har opbygget blandt andet inden for e-handel. Vi er overbeviste om, at både DanDomains og Intelligents omfattende viden vil hjælpe os alle til at udvikle endnu stærkere produkter til vores kunder," siger Ronnie Bach Nielsen, administrerende direktør, DanDomain.

Det fremgår af meddelelsen, at Ronnie Bach Nielsen er blevet medejer af Intelligent-koncernen og er udnævnt til administrerende direktør for Intelligents SMV-afdeling i Danmark.

"Brandet DanDomain videreføres, og DanDomain-teamet fortsætter også deres virke fra deres kontor i Randers," lyder det videre.

Læs også:

Ny rapport: Danske hosting-firmaer i vild vækst - opkøbsbølge kan være på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere