Artikel top billede

Dansk hostingselskab med 75.000 kunder solgt til udenlandsk spiller

DanDomain er blevet solgt til udenlandsk hostingselskab. 70 medarbejdere og 75.000 kunder følger med.

Danske DanDomain, der hoster og registrerer hjemmesider og webbutikker, er blevet solgt til belgiske Intelligent.

Det meddeler DanDomain, der har omkring 70 ansatte og en omsætning på lige knap 80 millioner kroner i det seneste årsregnskab.

Dermed skifter ikke bare de 70 medarbejdere i DanDomain arbejdsgiver - også alle kunderne får en noget større leverandør og udenlandsk leverandør. 

"It-virksomheden DanDomain har længe været blandt de største hostingvirksomheder i Danmark med mere end 75.000 kunder."

"De kan nu se frem til at blive noget af en mastodont på det europæiske hostingmarked, da tilslutningen til Intelligent gør dem til én af de absolut største hostingvirksomheder i Europa," lyder det i en pressemeddelelse fra DanDomain.

"Den kommende hostinggigant vil i fremtiden beskæftige cirka 550 specialister globalt, og opkøbet passer ind i Intelligents vision om at blive en vidtspændende one-stop-shop for kunderne ved at kombinere ekspertise inden for e-handel med hostingydelser."

Stiftet i 1999

DanDomain blev ligesom Intelligent etableret i 1999.

Selvom virksomheden har kørt med fornuftige overskud i de seneste mange år, er medstifter og administrerende direktør Ronnie Bach Nielsen alligevel godt tilfreds med, at DanDomain nu bliver en del af en udenlandsk koncern:

"Jeg er yderst begejstret over, hvor godt Intelligents og DanDomains kultur og værdier matcher hinanden. Og med dette partnerskab er DanDomain nu strategisk godt rustet til fremtiden," udtaler han. 

"Vi mener, at DanDomain tilbyder en stor kundecentrisk værdi - takket være den ekspertise, vi har opbygget blandt andet inden for e-handel. Vi er overbeviste om, at både DanDomains og Intelligents omfattende viden vil hjælpe os alle til at udvikle endnu stærkere produkter til vores kunder," siger Ronnie Bach Nielsen, administrerende direktør, DanDomain.

Det fremgår af meddelelsen, at Ronnie Bach Nielsen er blevet medejer af Intelligent-koncernen og er udnævnt til administrerende direktør for Intelligents SMV-afdeling i Danmark.

"Brandet DanDomain videreføres, og DanDomain-teamet fortsætter også deres virke fra deres kontor i Randers," lyder det videre.

Læs også:

Ny rapport: Danske hosting-firmaer i vild vækst - opkøbsbølge kan være på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere


White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen