BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

51-årig mand i grundlovsforhør efter YouSee-nedbrud: Politi vil have ham fængslet

Den 51-årige mand, der er sigtet for at stå bag YouSee-nedbruddet nytårsaften, skal fredag formiddag i grundlovsforhør, hvor han er sigtet for to forbrydelser.

Efter et længere opklaringsarbejde hos YouSee om tv-nedbruddet nytårsaftensdag blev en 51-årig mand torsdag anholdt for overtrædelse af blandt andet straffelovens §193 af Københavns Politi.

Den paragraf omhandler blandt andet omfattende forstyrrelse i driften af fjernsynsanlæg med en strafferamme på op til seks års fængsel.

Det kan du læse mere om her: 51-årig mand anholdt for sabotage efter YouSee-kæmpenedbrud

Fredag skriver Københavns Politi på sin Twitter-profil, at den 51-årige mand skal i grundlovsforhør.

"Fremstilling i Yousee-sagen ca 11.45 i dommervagten ved Politigården," lyder politiets kortfattede opdatering på det sociale medie.

En sigtelse mere

Endnu er det uvist, hvad den 51-årige mand har sagt til politiet under det indledende forhør.

Til Ekstra Bladet forklarer vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen, at den 51-årige mand udover brud på §193 er sigtet for en yderligere forbrydelse.

Hvilken forbrydelse, der er tale om, ønsker vicepolitiinspektøren ikke at komme ind på.

Koncernchef Pernille Erenbjerg for TDC Group, som YouSee er en del af, har tidligere i en pressemeddelelse forklaret, at sagen er anmeldt til poltiet, fordi nedbruddet skyldtes en bevidst skadelig handling.

Det kan du læse mere om her: YouSee blev angrebet nytårsaftensdag - kæmpe-nedbrud var ikke et uheld

Pernille Erenbjerg har forklaret, at der har været tale om et kompliceret nedbrud, som kræver detaljeret viden om YouSees setup og tv-platform.

Læs også:
Yousee ramt af domino-effekt fra nytårsaften: Nu er der nye fejl på tv i hele Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere