Yousee ramt af domino-effekt fra nytårsaften: Nu er der nye fejl på tv i hele Danmark

En forkert fejlretning hos Yousee efter det store nedbrud nytårsaften har resulteret i ombytning af flere tv-kanaler. I øjeblikket er der over 100 fejl ude hos kunderne.

Yousee-nedbruddet 31. december få timer før dronningens nytårstale har nu afstedkommet, at der flere steder i Danmark er kuk i tv-planerne.

I skrivende stund viser Yousees driftsinformation, at der er 114 aktuelle fejl på bredbånd, tv eller telefoni.

Heraf er der meldt knap 60 fejl alene tirsdag.

Hovedparten af de 114 fejlmeldinger skyldes ifølge Yousee-kommunikationsmedarbejder Povl D. Rasmussen følgevirkninger af fejlrettelserne fra nedbruddet nytårsaften.

"Vores driftsinformation kan godt se voldsom ud, da der i visse tilfælde er tale om tre eller få husstande. Men vi har konstateret, at især Syddanmark er ramt, da der her vises TV 2 Lorry (for hovedstadsområdet, red.) i stedet for TV 2 Syd," forklarer han til Computerworld.

"Der er ved fejlretningen indsat en forkert indstilling, som har bevirket, at kunderne i Syddanmark i øjeblikket ikke har den rigtige tv-kanal," fortsætter han.

Den store fejlsøgning
Povl D. Rasmussen fortæller, at fejlene med de regionale tv-kanaler forventes udbedret længe før det angivne tidspunkt på Yousees driftsinformation, som i flere tilfælde er mandag 9. januar i næste uge.

"Vi har teknikere til stede i Sydjylland, hvor de er i gang med fejlsøgningen," lyder det fra Yousee-kommunikationsmedarbejderen.

Han forklarer, at også Østdanmark - herunder Bornholm - har haft de forkerte regionale kanaler, men at dette skulle være udbedret.

Fejlmeldingerne begyndte at vælte ind mandag morgen, hvorefter de er fortsat i en lind strøm i dag.

Der meldes fortsat om aktuelle fejl på så forskellige steder som Aalborg, Vestsjælland og på Silkeborg-egnen i Midtjylland.

Endnu er det uvist, hvorfor Yousees tv-signaler brød sammen nytårsaftensdag, hvilket altså nu har skabt et syndigt rod i flere Yousee-kunders tv-kanaler

Læs også:
YouSees kæmpe-nedbrud nytårsaften: Situationen kan være alvorlig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.