Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Yousee ramt af domino-effekt fra nytårsaften: Nu er der nye fejl på tv i hele Danmark

En forkert fejlretning hos Yousee efter det store nedbrud nytårsaften har resulteret i ombytning af flere tv-kanaler. I øjeblikket er der over 100 fejl ude hos kunderne.

Yousee-nedbruddet 31. december få timer før dronningens nytårstale har nu afstedkommet, at der flere steder i Danmark er kuk i tv-planerne.

I skrivende stund viser Yousees driftsinformation, at der er 114 aktuelle fejl på bredbånd, tv eller telefoni.

Heraf er der meldt knap 60 fejl alene tirsdag.

Hovedparten af de 114 fejlmeldinger skyldes ifølge Yousee-kommunikationsmedarbejder Povl D. Rasmussen følgevirkninger af fejlrettelserne fra nedbruddet nytårsaften.

"Vores driftsinformation kan godt se voldsom ud, da der i visse tilfælde er tale om tre eller få husstande. Men vi har konstateret, at især Syddanmark er ramt, da der her vises TV 2 Lorry (for hovedstadsområdet, red.) i stedet for TV 2 Syd," forklarer han til Computerworld.

"Der er ved fejlretningen indsat en forkert indstilling, som har bevirket, at kunderne i Syddanmark i øjeblikket ikke har den rigtige tv-kanal," fortsætter han.

Den store fejlsøgning

Povl D. Rasmussen fortæller, at fejlene med de regionale tv-kanaler forventes udbedret længe før det angivne tidspunkt på Yousees driftsinformation, som i flere tilfælde er mandag 9. januar i næste uge.

"Vi har teknikere til stede i Sydjylland, hvor de er i gang med fejlsøgningen," lyder det fra Yousee-kommunikationsmedarbejderen.

Han forklarer, at også Østdanmark - herunder Bornholm - har haft de forkerte regionale kanaler, men at dette skulle være udbedret.

Fejlmeldingerne begyndte at vælte ind mandag morgen, hvorefter de er fortsat i en lind strøm i dag.

Der meldes fortsat om aktuelle fejl på så forskellige steder som Aalborg, Vestsjælland og på Silkeborg-egnen i Midtjylland.

Endnu er det uvist, hvorfor Yousees tv-signaler brød sammen nytårsaftensdag, hvilket altså nu har skabt et syndigt rod i flere Yousee-kunders tv-kanaler

Læs også:
YouSees kæmpe-nedbrud nytårsaften: Situationen kan være alvorlig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere