Medie: Nemlig.com sat til salg: Værdien anslåes til at lande på mere end en milliard kroner

E-handelsbutikken Nemlig.com forsøger at finde en køber.

Net-supermarkedet Nemlig.com er gået i gang med at forsøge at finde en køber til selskabet, skriver det danske erhvervsmedie Insidebusiness.

Ifølge avisen vurderes Nemlig.com at have sat prisen til mere end en milliard kroner.

Nemlig.com er vokset ret kraftigt i de senere år, hvor selskaber med omkring 300 medarbejdere har satset på at øge volumen.

Det er til gengæld noget, der har kostet penge. Nemlig.com har således i de senere år haft store underskud.

Siden 2011 har Nemlig.com således tabt næsten 200 millioner kroner på en samlet bruttofortjeneste i omegnen af blot 239 millioner kroner.

Forrentningen af egenkapitalen har da også løbende set særdeles alarmerende ud, mens Nemlig.com har hele tiden fastholdt, at underskuddene er en del af planen.

I det seneste regnskab - der viser et underskud på 60,7 millioner kroner på en bruttofortjeneste på blot 76,1 millioner kroner - skriver selskabet således, at det lever op til forventningerne, som 'er et resultat af fortsat investering kombineret med forbedret driftsindtjening.'

Nemlig.com fik for få måneder siden tilført 100 millioner kroner fra medejer Anders Holch Povlsen, der er blandt Danmarks rigeste mennesker.

Dengang fortalte Nemlig.coms stifter og administrerende direktør Stefan Plenge, at de mange penge skulle investeres i en ny e-handelsplatform og andre it-systemer, der kunne føre til, at virksomheden får større indsigt i kundernes vaner.

Det kan du læse mere om her: Nemlig.com på vej med gigant-investering i ny it - får tilført trecifret millionbeløb fra dansk milliardær

Nemlig.com har gennem 2016 udvidet sit dækningsområde ret markant fra at have centreret omkring hovedstaden til også at dække Aarhus-området og Fyn.

"Vi skal nå så langt ud som overhovedet muligt, og det er ambitionen, at vi med tiden kommer til at dække langt størstedelen af Danmark. Den præcise dækningsprocent tør jeg ikke spå om, men det skulle gerne blive sådan, at langt de fleste danskere kan få leveret dagligvarer via Nemlig.com," har Stefan Plenge tidlige sagt til Computerworld.

Læs mere om det her: Nemlig.com åbner i Østjylland på fredag: "Med tiden vil vi dække langt størstedelen af Danmark"

Læs også:

Coop klar med stor net-satsning: Nu begynder den store dagligvare-krig på nettet

Han så lyset i New York: Sådan vil Nemlig.com forandre dine indkøb

Derfor er Nemlig.com Danmarks bedste e-købmand

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.