Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Medie: Nemlig.com sat til salg: Værdien anslåes til at lande på mere end en milliard kroner

E-handelsbutikken Nemlig.com forsøger at finde en køber.

Net-supermarkedet Nemlig.com er gået i gang med at forsøge at finde en køber til selskabet, skriver det danske erhvervsmedie Insidebusiness.

Ifølge avisen vurderes Nemlig.com at have sat prisen til mere end en milliard kroner.

Nemlig.com er vokset ret kraftigt i de senere år, hvor selskaber med omkring 300 medarbejdere har satset på at øge volumen.

Det er til gengæld noget, der har kostet penge. Nemlig.com har således i de senere år haft store underskud.

Siden 2011 har Nemlig.com således tabt næsten 200 millioner kroner på en samlet bruttofortjeneste i omegnen af blot 239 millioner kroner.

Forrentningen af egenkapitalen har da også løbende set særdeles alarmerende ud, mens Nemlig.com har hele tiden fastholdt, at underskuddene er en del af planen.

I det seneste regnskab - der viser et underskud på 60,7 millioner kroner på en bruttofortjeneste på blot 76,1 millioner kroner - skriver selskabet således, at det lever op til forventningerne, som 'er et resultat af fortsat investering kombineret med forbedret driftsindtjening.'

Nemlig.com fik for få måneder siden tilført 100 millioner kroner fra medejer Anders Holch Povlsen, der er blandt Danmarks rigeste mennesker.

Dengang fortalte Nemlig.coms stifter og administrerende direktør Stefan Plenge, at de mange penge skulle investeres i en ny e-handelsplatform og andre it-systemer, der kunne føre til, at virksomheden får større indsigt i kundernes vaner.

Det kan du læse mere om her: Nemlig.com på vej med gigant-investering i ny it - får tilført trecifret millionbeløb fra dansk milliardær

Nemlig.com har gennem 2016 udvidet sit dækningsområde ret markant fra at have centreret omkring hovedstaden til også at dække Aarhus-området og Fyn.

"Vi skal nå så langt ud som overhovedet muligt, og det er ambitionen, at vi med tiden kommer til at dække langt størstedelen af Danmark. Den præcise dækningsprocent tør jeg ikke spå om, men det skulle gerne blive sådan, at langt de fleste danskere kan få leveret dagligvarer via Nemlig.com," har Stefan Plenge tidlige sagt til Computerworld.

Læs mere om det her: Nemlig.com åbner i Østjylland på fredag: "Med tiden vil vi dække langt størstedelen af Danmark"

Læs også:

Coop klar med stor net-satsning: Nu begynder den store dagligvare-krig på nettet

Han så lyset i New York: Sådan vil Nemlig.com forandre dine indkøb

Derfor er Nemlig.com Danmarks bedste e-købmand
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere