Medie: Nemlig.com sat til salg: Værdien anslåes til at lande på mere end en milliard kroner

E-handelsbutikken Nemlig.com forsøger at finde en køber.

Net-supermarkedet Nemlig.com er gået i gang med at forsøge at finde en køber til selskabet, skriver det danske erhvervsmedie Insidebusiness.

Ifølge avisen vurderes Nemlig.com at have sat prisen til mere end en milliard kroner.

Nemlig.com er vokset ret kraftigt i de senere år, hvor selskaber med omkring 300 medarbejdere har satset på at øge volumen.

Det er til gengæld noget, der har kostet penge. Nemlig.com har således i de senere år haft store underskud.

Siden 2011 har Nemlig.com således tabt næsten 200 millioner kroner på en samlet bruttofortjeneste i omegnen af blot 239 millioner kroner.

Forrentningen af egenkapitalen har da også løbende set særdeles alarmerende ud, mens Nemlig.com har hele tiden fastholdt, at underskuddene er en del af planen.

I det seneste regnskab - der viser et underskud på 60,7 millioner kroner på en bruttofortjeneste på blot 76,1 millioner kroner - skriver selskabet således, at det lever op til forventningerne, som 'er et resultat af fortsat investering kombineret med forbedret driftsindtjening.'

Nemlig.com fik for få måneder siden tilført 100 millioner kroner fra medejer Anders Holch Povlsen, der er blandt Danmarks rigeste mennesker.

Dengang fortalte Nemlig.coms stifter og administrerende direktør Stefan Plenge, at de mange penge skulle investeres i en ny e-handelsplatform og andre it-systemer, der kunne føre til, at virksomheden får større indsigt i kundernes vaner.

Det kan du læse mere om her: Nemlig.com på vej med gigant-investering i ny it - får tilført trecifret millionbeløb fra dansk milliardær

Nemlig.com har gennem 2016 udvidet sit dækningsområde ret markant fra at have centreret omkring hovedstaden til også at dække Aarhus-området og Fyn.

"Vi skal nå så langt ud som overhovedet muligt, og det er ambitionen, at vi med tiden kommer til at dække langt størstedelen af Danmark. Den præcise dækningsprocent tør jeg ikke spå om, men det skulle gerne blive sådan, at langt de fleste danskere kan få leveret dagligvarer via Nemlig.com," har Stefan Plenge tidlige sagt til Computerworld.

Læs mere om det her: Nemlig.com åbner i Østjylland på fredag: "Med tiden vil vi dække langt størstedelen af Danmark"

Læs også:

Coop klar med stor net-satsning: Nu begynder den store dagligvare-krig på nettet

Han så lyset i New York: Sådan vil Nemlig.com forandre dine indkøb

Derfor er Nemlig.com Danmarks bedste e-købmandYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
"Nu hænger mit store maleri på 3 meter i længden og 1,80 meter i højden så her hos Danmarks Statistik"
"Den største ære er at give inspiration til andre mennesker. Jeg kan ikke forestille mig, at man kan opleve noget, der er mere smigrende for én selv som menneske end at være en inspiration for andre."
White paper
Det skal dit endpoint detection and response-system kunne
EDR, eller endpoint detection and response, lovede egentlig bedre it-sikkerhed og bedre overblik. Men resultaterne er ikke helt overbevisende. I dette whitepaper kan du læse om nogle af begrundelserne for, at traditionel EDR kan drille – blandt andet et systemerne kæmper med manglende integration af data fra andre kilder. Samtidig får du i dette whitepaper en checkliste for, hvad du kan forvente at dit endpoint detection and response-system skal kunne samt en række relevante use cases.