Artikel top billede

Medie: Nemlig.com sat til salg: Værdien anslåes til at lande på mere end en milliard kroner

E-handelsbutikken Nemlig.com forsøger at finde en køber.

Net-supermarkedet Nemlig.com er gået i gang med at forsøge at finde en køber til selskabet, skriver det danske erhvervsmedie Insidebusiness.

Ifølge avisen vurderes Nemlig.com at have sat prisen til mere end en milliard kroner.

Nemlig.com er vokset ret kraftigt i de senere år, hvor selskaber med omkring 300 medarbejdere har satset på at øge volumen.

Det er til gengæld noget, der har kostet penge. Nemlig.com har således i de senere år haft store underskud.

Siden 2011 har Nemlig.com således tabt næsten 200 millioner kroner på en samlet bruttofortjeneste i omegnen af blot 239 millioner kroner.

Forrentningen af egenkapitalen har da også løbende set særdeles alarmerende ud, mens Nemlig.com har hele tiden fastholdt, at underskuddene er en del af planen.

I det seneste regnskab - der viser et underskud på 60,7 millioner kroner på en bruttofortjeneste på blot 76,1 millioner kroner - skriver selskabet således, at det lever op til forventningerne, som 'er et resultat af fortsat investering kombineret med forbedret driftsindtjening.'

Nemlig.com fik for få måneder siden tilført 100 millioner kroner fra medejer Anders Holch Povlsen, der er blandt Danmarks rigeste mennesker.

Dengang fortalte Nemlig.coms stifter og administrerende direktør Stefan Plenge, at de mange penge skulle investeres i en ny e-handelsplatform og andre it-systemer, der kunne føre til, at virksomheden får større indsigt i kundernes vaner.

Det kan du læse mere om her: Nemlig.com på vej med gigant-investering i ny it - får tilført trecifret millionbeløb fra dansk milliardær

Nemlig.com har gennem 2016 udvidet sit dækningsområde ret markant fra at have centreret omkring hovedstaden til også at dække Aarhus-området og Fyn.

"Vi skal nå så langt ud som overhovedet muligt, og det er ambitionen, at vi med tiden kommer til at dække langt størstedelen af Danmark. Den præcise dækningsprocent tør jeg ikke spå om, men det skulle gerne blive sådan, at langt de fleste danskere kan få leveret dagligvarer via Nemlig.com," har Stefan Plenge tidlige sagt til Computerworld.

Læs mere om det her: Nemlig.com åbner i Østjylland på fredag: "Med tiden vil vi dække langt størstedelen af Danmark"

Læs også:

Coop klar med stor net-satsning: Nu begynder den store dagligvare-krig på nettet

Han så lyset i New York: Sådan vil Nemlig.com forandre dine indkøb

Derfor er Nemlig.com Danmarks bedste e-købmand
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere