Artikel top billede

Flere bøjelige telefoner: LG-patent peger på unik sammenfoldelig smartphone

2017 kunne meget vel blive året, hvor vi ser den første kommercielle smartphone med en bøjelig touchskærm. Nu er LG også på banen med et patent på en bøjelig smartphone.

Lige siden Samsung og LG for et par år siden fremviste bøjelige OLED og LED-skærme, har rygterne om bøjelige, fleksible smartphones taget overskrifter.

Men meget tyder nu på, at 2017 meget vel kan blive året for de bøjelige sammenholdelige smartphones.

Tidligere på ugen så vi et patent på en potentiel Surface Phone, der har også kørt rygter på en potentiel Samsung-telefon med fleksibel skærm i slutningen af 2017, og nu er det LG's tur med et patent på en sammenfoldelig smartphone.

LG har ifølge 9to5Google patenteret en unik måde at tænke på en sammenfoldelig smartphone, som sammenfoldes ligner en almindelig smartphone med en skærm gående hele vejen rundt om telefonen og som foldet ud bliver til en kvadratisk tablet.

I sammenfoldet form er et stykke af bagsiden blotlagt, hvor kameraet sidder sammen med - måske - knapper til lydsstyrke og en fingerskanner.

Foldet ud dækkes kamera og knapper af skærmen, men designet betyder, at LG ikke behøver tænke i avancerede hængsler eller at strække skærmen, for at få det til at passe.

Ifølge 9to5Google har LG planer om at påbegynde produktionen af en sammenfoldelig smartphone i slutningen af 2017.

Spørgsmålet er på, om der overhovedet er et marked for sammenfoldelige smartphones.

Lenovo fremviste tilbage i 2016 en tidlig prototype på en sammenfoldelig smartphone, der samtidig fungerede som tablet.

Det var en demomodel, som tydeligvis ikke var funktionel, men jagten på at blive den første med en sammenfoldelig smartphone er gået i gang. 

Læs også: Er dette den nye Surface Phone? Microsoft tager patent på en sammenklappelig smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.