Artikel top billede

Flere bøjelige telefoner: LG-patent peger på unik sammenfoldelig smartphone

2017 kunne meget vel blive året, hvor vi ser den første kommercielle smartphone med en bøjelig touchskærm. Nu er LG også på banen med et patent på en bøjelig smartphone.

Lige siden Samsung og LG for et par år siden fremviste bøjelige OLED og LED-skærme, har rygterne om bøjelige, fleksible smartphones taget overskrifter.

Men meget tyder nu på, at 2017 meget vel kan blive året for de bøjelige sammenholdelige smartphones.

Tidligere på ugen så vi et patent på en potentiel Surface Phone, der har også kørt rygter på en potentiel Samsung-telefon med fleksibel skærm i slutningen af 2017, og nu er det LG's tur med et patent på en sammenfoldelig smartphone.

LG har ifølge 9to5Google patenteret en unik måde at tænke på en sammenfoldelig smartphone, som sammenfoldes ligner en almindelig smartphone med en skærm gående hele vejen rundt om telefonen og som foldet ud bliver til en kvadratisk tablet.

I sammenfoldet form er et stykke af bagsiden blotlagt, hvor kameraet sidder sammen med - måske - knapper til lydsstyrke og en fingerskanner.

Foldet ud dækkes kamera og knapper af skærmen, men designet betyder, at LG ikke behøver tænke i avancerede hængsler eller at strække skærmen, for at få det til at passe.

Ifølge 9to5Google har LG planer om at påbegynde produktionen af en sammenfoldelig smartphone i slutningen af 2017.

Spørgsmålet er på, om der overhovedet er et marked for sammenfoldelige smartphones.

Lenovo fremviste tilbage i 2016 en tidlig prototype på en sammenfoldelig smartphone, der samtidig fungerede som tablet.

Det var en demomodel, som tydeligvis ikke var funktionel, men jagten på at blive den første med en sammenfoldelig smartphone er gået i gang. 

Læs også: Er dette den nye Surface Phone? Microsoft tager patent på en sammenklappelig smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere