Artikel top billede

Teleselskabet 3 skovler kunder ind: Kaprede 47.000 nye mobilkunder i 2016

47.000 nye danske mobilkunder meldte sig hos teleselskabet 3 i 2016 - noget af en kontrast til udviklingen hos konkurrenten Telia.

2016 bød på masser af nye mobilkunder hos teleselskabet 3 i Danmark.

3 meddeler i en ny opgørelse, at kundebasen steg med 7.000 nye kunder i fjerde kvartal 2016, mens året samlet set gav 47.000 nye kunder i 3's kundebase.

Det er en stigning på fire procent i forhold til 2015, og det nye antal kunder svarer til, at 3 hver eneste dag i 2016 - inklusiv weekender og helligdage - hentede omkring 129 nye mobilkunder.

3 har nu omkring 1,2 millioner kunder i Danmark, oplyser selskabet.

Telia mister kunder

Den positive 2016-udvikling hos 3 er noget af en kontrast til udviklingen hos konkurrenten Telia, der i sidste uge måtte meddele, at selskabet i Danmark i løbet af 2016 mistede 38.000 mobilabonnenter.

Telias kundevase er dermed gået tilbage med 2,3 procent til lidt mere end 1,6 millioner mobilkunder.

Læs mere om situationen hos Telia her.

Nu venter vi i spænding på årsregnskaberne fra Telenor og TDC - begge offentliggøres i denne uge, hvilket du kan læse her:

Sandhedens time: Derfor venter vi i spænding på årsregnskaberne fra TDC, Telenor og 3

3 skriver i en pressemeddelelse, at kundetilgangen i 2016 skete, selvom der var hård konkurrence på det danske mobilmarked.

"Jeg er godt tilfreds med resultatet for 2016, når man tager omstændighederne i betragtning." 

"Det var et barsk år præget af hård konkurrence og priskrig på ny. Dertil kom, at vi med FONAs nedlukning måtte sige farvel til vores 40 shop-in-shops i FONAs butikker. Det er klart, at det har påvirket vores forretning i en periode derefter," udtaler 3-direktør Morten Christiansen.

"Vi kan dog nu ved årets udgang se, at vi er lykkedes med at øge trafikken til vores egne 30 butikker og dermed mere eller mindre lukket hullet efter FONA. Endvidere viser 2016, at 3LikeHome fortsat er en rigtig god driver for vores vækst," siger han videre.

3 udsender først sit årsregnskab for 2016 i marts måned, men kan altså allerede nu gøre status over situationen med kundetilgangen.

Læs også:

Sandhedens time: Derfor venter vi i spænding på årsregnskaberne fra TDC, Telenor og 3

Opbrud på tv-markedet og en latent mobil-priskrig: Her er TDC's barske 2017

Tre grunde til at Tjeep og Plenti slår til med mobil-prisbaskere netop nu

Nye tal afslører dramatisk udvikling i den danske telebranche: Overskuddet styrtdykker

Et år efter fusions-floppet hos Telia og Telenor: Har haft store konsekvenser i den danske telebranche
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.