Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Teleselskabet 3 skovler kunder ind: Kaprede 47.000 nye mobilkunder i 2016

47.000 nye danske mobilkunder meldte sig hos teleselskabet 3 i 2016 - noget af en kontrast til udviklingen hos konkurrenten Telia.

2016 bød på masser af nye mobilkunder hos teleselskabet 3 i Danmark.

3 meddeler i en ny opgørelse, at kundebasen steg med 7.000 nye kunder i fjerde kvartal 2016, mens året samlet set gav 47.000 nye kunder i 3's kundebase.

Det er en stigning på fire procent i forhold til 2015, og det nye antal kunder svarer til, at 3 hver eneste dag i 2016 - inklusiv weekender og helligdage - hentede omkring 129 nye mobilkunder.

3 har nu omkring 1,2 millioner kunder i Danmark, oplyser selskabet.

Telia mister kunder

Den positive 2016-udvikling hos 3 er noget af en kontrast til udviklingen hos konkurrenten Telia, der i sidste uge måtte meddele, at selskabet i Danmark i løbet af 2016 mistede 38.000 mobilabonnenter.

Telias kundevase er dermed gået tilbage med 2,3 procent til lidt mere end 1,6 millioner mobilkunder.

Læs mere om situationen hos Telia her.

Nu venter vi i spænding på årsregnskaberne fra Telenor og TDC - begge offentliggøres i denne uge, hvilket du kan læse her:

Sandhedens time: Derfor venter vi i spænding på årsregnskaberne fra TDC, Telenor og 3

3 skriver i en pressemeddelelse, at kundetilgangen i 2016 skete, selvom der var hård konkurrence på det danske mobilmarked.

"Jeg er godt tilfreds med resultatet for 2016, når man tager omstændighederne i betragtning." 

"Det var et barsk år præget af hård konkurrence og priskrig på ny. Dertil kom, at vi med FONAs nedlukning måtte sige farvel til vores 40 shop-in-shops i FONAs butikker. Det er klart, at det har påvirket vores forretning i en periode derefter," udtaler 3-direktør Morten Christiansen.

"Vi kan dog nu ved årets udgang se, at vi er lykkedes med at øge trafikken til vores egne 30 butikker og dermed mere eller mindre lukket hullet efter FONA. Endvidere viser 2016, at 3LikeHome fortsat er en rigtig god driver for vores vækst," siger han videre.

3 udsender først sit årsregnskab for 2016 i marts måned, men kan altså allerede nu gøre status over situationen med kundetilgangen.

Læs også:

Sandhedens time: Derfor venter vi i spænding på årsregnskaberne fra TDC, Telenor og 3

Opbrud på tv-markedet og en latent mobil-priskrig: Her er TDC's barske 2017

Tre grunde til at Tjeep og Plenti slår til med mobil-prisbaskere netop nu

Nye tal afslører dramatisk udvikling i den danske telebranche: Overskuddet styrtdykker

Et år efter fusions-floppet hos Telia og Telenor: Har haft store konsekvenser i den danske telebranche
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere