Artikel top billede

Microsoft lancerer Windows Insider-test til virksomheder for at teste virksomhedsfunktioner

Microsoft har stor succes med sit beta-program Windows Insider, men alt for få testede de mere business-orienterede funktioner.

Flere millioner beta-testere hjælper Microsoft med at finpudse og finde fejl i beta-versioner af Windows 10-systemet, inden det sendes ud til menigmand og virksomheder.

Det sker igennem Microsofts Windows Insider-program, som alle kan deltage i og på den måde prøve de nyeste funktioner i Windows 10 - med dertilhørende fejl og mangler.

Det giver brugbar feedback til Microsoft og forhåbentlig færre fejl til os andre med den almindelige version af Windows 10.

Men for få Insidere tester Windows 10's erhvervsorienterede funktioner i Windows Insider-versionerne. Derfor har Microsoft annonceret "Windows Insider Program for Business", som Microsoft forkorter til WIP4Biz.

Det skriver Neowin.net.

Målet med WIP4Biz er at gøre Insider-versionerne lettere at tilgå som virksomhed, så Microsoft får mere feedback på områder som domæne-håndtering, fjerntilgang, Group policies og Hyper V-baseret Sandboxing.

Sidstnævnte funktion findes kun i Windows 10 Enterprise-versionen, som få Windows Insidere har adgang til.

Læs også: Fart på Windows-udviklingen: Det vælter ud med nye funktioner til Windows 10

"Alle virksomheder burde have en Windows Insider-computer"

WIP4Biz-programmet vil give it-professionelle bedre muligheder, værktøjer og support til at få implementeret og testet Windows 10 Insider-builds, så feedback lettere kan sendes tilbage til Microsoft.

Feedback og løbende forbedringer er hele formålet med den nye "Windows-as-a-Service"-tankegang.

Dona Sarkar, Microsofts chef for Windows Insider-programmet, mener da også, at alle virksomheder burde installere Windows Insider-versioner på mindst 1 procent af firmaets computere for at kunne se, hvad der kommer til styresystemet i de kommende måneder.

Virksomheder og it-professionelle kan registrere sig som interesseret her, men der går endnu let par måneder, før den udvidede support, værktøjer og community ankommer. 

Læs også: Nye business-funktioner på vej i Windows 10: Her er planerne for den næste store opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere