Artikel top billede

Microsoft lancerer Windows Insider-test til virksomheder for at teste virksomhedsfunktioner

Microsoft har stor succes med sit beta-program Windows Insider, men alt for få testede de mere business-orienterede funktioner.

Flere millioner beta-testere hjælper Microsoft med at finpudse og finde fejl i beta-versioner af Windows 10-systemet, inden det sendes ud til menigmand og virksomheder.

Det sker igennem Microsofts Windows Insider-program, som alle kan deltage i og på den måde prøve de nyeste funktioner i Windows 10 - med dertilhørende fejl og mangler.

Det giver brugbar feedback til Microsoft og forhåbentlig færre fejl til os andre med den almindelige version af Windows 10.

Men for få Insidere tester Windows 10's erhvervsorienterede funktioner i Windows Insider-versionerne. Derfor har Microsoft annonceret "Windows Insider Program for Business", som Microsoft forkorter til WIP4Biz.

Det skriver Neowin.net.

Målet med WIP4Biz er at gøre Insider-versionerne lettere at tilgå som virksomhed, så Microsoft får mere feedback på områder som domæne-håndtering, fjerntilgang, Group policies og Hyper V-baseret Sandboxing.

Sidstnævnte funktion findes kun i Windows 10 Enterprise-versionen, som få Windows Insidere har adgang til.

Læs også: Fart på Windows-udviklingen: Det vælter ud med nye funktioner til Windows 10

"Alle virksomheder burde have en Windows Insider-computer"

WIP4Biz-programmet vil give it-professionelle bedre muligheder, værktøjer og support til at få implementeret og testet Windows 10 Insider-builds, så feedback lettere kan sendes tilbage til Microsoft.

Feedback og løbende forbedringer er hele formålet med den nye "Windows-as-a-Service"-tankegang.

Dona Sarkar, Microsofts chef for Windows Insider-programmet, mener da også, at alle virksomheder burde installere Windows Insider-versioner på mindst 1 procent af firmaets computere for at kunne se, hvad der kommer til styresystemet i de kommende måneder.

Virksomheder og it-professionelle kan registrere sig som interesseret her, men der går endnu let par måneder, før den udvidede support, værktøjer og community ankommer. 

Læs også: Nye business-funktioner på vej i Windows 10: Her er planerne for den næste store opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere