Artikel top billede

Microsoft lancerer Windows Insider-test til virksomheder for at teste virksomhedsfunktioner

Microsoft har stor succes med sit beta-program Windows Insider, men alt for få testede de mere business-orienterede funktioner.

Flere millioner beta-testere hjælper Microsoft med at finpudse og finde fejl i beta-versioner af Windows 10-systemet, inden det sendes ud til menigmand og virksomheder.

Det sker igennem Microsofts Windows Insider-program, som alle kan deltage i og på den måde prøve de nyeste funktioner i Windows 10 - med dertilhørende fejl og mangler.

Det giver brugbar feedback til Microsoft og forhåbentlig færre fejl til os andre med den almindelige version af Windows 10.

Men for få Insidere tester Windows 10's erhvervsorienterede funktioner i Windows Insider-versionerne. Derfor har Microsoft annonceret "Windows Insider Program for Business", som Microsoft forkorter til WIP4Biz.

Det skriver Neowin.net.

Målet med WIP4Biz er at gøre Insider-versionerne lettere at tilgå som virksomhed, så Microsoft får mere feedback på områder som domæne-håndtering, fjerntilgang, Group policies og Hyper V-baseret Sandboxing.

Sidstnævnte funktion findes kun i Windows 10 Enterprise-versionen, som få Windows Insidere har adgang til.

Læs også: Fart på Windows-udviklingen: Det vælter ud med nye funktioner til Windows 10

"Alle virksomheder burde have en Windows Insider-computer"

WIP4Biz-programmet vil give it-professionelle bedre muligheder, værktøjer og support til at få implementeret og testet Windows 10 Insider-builds, så feedback lettere kan sendes tilbage til Microsoft.

Feedback og løbende forbedringer er hele formålet med den nye "Windows-as-a-Service"-tankegang.

Dona Sarkar, Microsofts chef for Windows Insider-programmet, mener da også, at alle virksomheder burde installere Windows Insider-versioner på mindst 1 procent af firmaets computere for at kunne se, hvad der kommer til styresystemet i de kommende måneder.

Virksomheder og it-professionelle kan registrere sig som interesseret her, men der går endnu let par måneder, før den udvidede support, værktøjer og community ankommer. 

Læs også: Nye business-funktioner på vej i Windows 10: Her er planerne for den næste store opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.