Artikel top billede

Martin Thorborg scorer kassen på salg af endnu en virksomhed: "Det drejer sig om mange penge"

Martin Thorborg har solgt to store virksomheder på mindre end et halvt år.

"Først Dinero & nu Ageras solgt. Det er sgu ikke det værste halvår jeg økonomisk har haft."

Sådan skriver den danske iværksætter Martin Thorborg på Twitter.

Årsagen er, at han netop har solgt sin andel af den danske web-portal Ageras til det bahrainske investeringsselskab Investcorp.

Salget falder på plads blot fire måneder efter, at Martin Thorborg og hans medstifter Nicolai Frisch solgte regnskabsportalen Dinero til norske Visma for et beløb, der menes at lyde på 148 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Så meget betalte Visma for Dinero: Martin Thorborg-selskab trækker millioner ud efter salget

Det er endnu uvist, hvor stort et beløb, der denne gang ryger ind på Martin Thorborgs bankkonto.

Selv vil Martin Thorborg ikke fortælle noget om det.

"Jeg må ikke engang antyde en salgspris. Køberne er meget firkantede på det område. Da jeg solgte Dinero sagde jeg, at jeg nu havde råd til at spise mig mæt hver dag resten af mine dage. Det eneste jeg kan sige er, at det har jeg nu råd til at gøre to gange. Så det drejer sig om mange penge," siger Martin Thorborg til Computerworld.

Ageras står bag en matchmaking-algoritme, som kan matche virksomheder med tilbud fra advokater, jurister og revisorer.

Computerworld besøgte Ageras i sommer.

Du kan læse historien om vores besøg her: Thomas Vibe har et af it-danmarks mærkeligste job: Mød en vaskeægte 'chief happiness officer' 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere