Artikel top billede

Martin Thorborg scorer kassen på salg af endnu en virksomhed: "Det drejer sig om mange penge"

Martin Thorborg har solgt to store virksomheder på mindre end et halvt år.

"Først Dinero & nu Ageras solgt. Det er sgu ikke det værste halvår jeg økonomisk har haft."

Sådan skriver den danske iværksætter Martin Thorborg på Twitter.

Årsagen er, at han netop har solgt sin andel af den danske web-portal Ageras til det bahrainske investeringsselskab Investcorp.

Salget falder på plads blot fire måneder efter, at Martin Thorborg og hans medstifter Nicolai Frisch solgte regnskabsportalen Dinero til norske Visma for et beløb, der menes at lyde på 148 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Så meget betalte Visma for Dinero: Martin Thorborg-selskab trækker millioner ud efter salget

Det er endnu uvist, hvor stort et beløb, der denne gang ryger ind på Martin Thorborgs bankkonto.

Selv vil Martin Thorborg ikke fortælle noget om det.

"Jeg må ikke engang antyde en salgspris. Køberne er meget firkantede på det område. Da jeg solgte Dinero sagde jeg, at jeg nu havde råd til at spise mig mæt hver dag resten af mine dage. Det eneste jeg kan sige er, at det har jeg nu råd til at gøre to gange. Så det drejer sig om mange penge," siger Martin Thorborg til Computerworld.

Ageras står bag en matchmaking-algoritme, som kan matche virksomheder med tilbud fra advokater, jurister og revisorer.

Computerworld besøgte Ageras i sommer.

Du kan læse historien om vores besøg her: Thomas Vibe har et af it-danmarks mærkeligste job: Mød en vaskeægte 'chief happiness officer' 
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Azure Architect & Azure Developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Data Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere