Artikel top billede

Martin Thorborg scorer kassen på salg af endnu en virksomhed: "Det drejer sig om mange penge"

Martin Thorborg har solgt to store virksomheder på mindre end et halvt år.

"Først Dinero & nu Ageras solgt. Det er sgu ikke det værste halvår jeg økonomisk har haft."

Sådan skriver den danske iværksætter Martin Thorborg på Twitter.

Årsagen er, at han netop har solgt sin andel af den danske web-portal Ageras til det bahrainske investeringsselskab Investcorp.

Salget falder på plads blot fire måneder efter, at Martin Thorborg og hans medstifter Nicolai Frisch solgte regnskabsportalen Dinero til norske Visma for et beløb, der menes at lyde på 148 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Så meget betalte Visma for Dinero: Martin Thorborg-selskab trækker millioner ud efter salget

Det er endnu uvist, hvor stort et beløb, der denne gang ryger ind på Martin Thorborgs bankkonto.

Selv vil Martin Thorborg ikke fortælle noget om det.

"Jeg må ikke engang antyde en salgspris. Køberne er meget firkantede på det område. Da jeg solgte Dinero sagde jeg, at jeg nu havde råd til at spise mig mæt hver dag resten af mine dage. Det eneste jeg kan sige er, at det har jeg nu råd til at gøre to gange. Så det drejer sig om mange penge," siger Martin Thorborg til Computerworld.

Ageras står bag en matchmaking-algoritme, som kan matche virksomheder med tilbud fra advokater, jurister og revisorer.

Computerworld besøgte Ageras i sommer.

Du kan læse historien om vores besøg her: Thomas Vibe har et af it-danmarks mærkeligste job: Mød en vaskeægte 'chief happiness officer' 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere