Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Nyt Europol-samarbejde: Klar med gratis dekrypteringsværktøj mod ransomware

Et nyt værktøj kan anvendes til til dekryptering af filer, der er blevet ramt af en særligt snu type ransomware.

Ransomware er et stigende problem for virksomheder og organisationer, der får kidnappet følsomme data cirka hvert 40. sekund.

Men et nyt værktøj gør det nu muligt at neutralisere en særligt udspekuleret variant.

Ransomware-typen Bart blev opdaget i sommeren 2016 og vakte opmærksomhed, fordi den ikke har brug for en internetforbindelse for at kryptere offerets filer og slette systemets såkaldte restore points.

Siden har forskellige udgaver af Bart hærget, men nu har sikkerhedsfirmaet Bitdefender lanceret et gratis dekrypterings-værktøj, der kan befri filer fra alle versioner af den ondsindede software.

Værktøjet er blevet til i samarbejde med Europol og det rumænske politi, der i forbindelse med en efterforskning har fremskaffet de nøgler, Bitdefender skulle bruge for at gøre kål på Bart.

Det gratis dekrypteringsværktøj kan hentes hos portalen No More Ransom, der er et internationalt samarbejde mellem politimyndigheder og sikkerhedsfirmaer til bekæmpelse af malware.

Du kan læse mere om No More Ransom her: Svarer igen på bølge af ransomware-angreb: Ny webportal hjælper med dekrypteringen

Læs også: Ransomware as a service boomer: Så nemt kan menigmand angribe dig med ransomware
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere