Artikel top billede

Kæmpe-opdateringer til Windows 10 kommer i september og marts i de kommende år

Microsoft sætter en fast dato på, hvornår du kan regne med at modtage de to årlige store opdateringer til sit - og dit - Windows 10

September og marts bliver fremover store-opdaterings-måneder for Microsoft-brugere, der benytter Windows 10 og Office-programmer.

Det skriver Microsoft i et blogindlæg

Microsoft skriver, at selskabet fremover vil følge en fast og forudsigelig plan for både Windows 10 og Office-pakken med udsendelse af opdateringer to gange om året.

Selskabet har ikke specificeret de konkrete datoer i september og marts, og den næste planlagte opdatering bliver "Redstone 3-opdateringen", der lander i... ja, september 2017.

Målet med den nu fastlagte opdateringscyklus er at gøre det lettere for både systemadministratorer og menigmand at forberede sig på de store opdateringer.

"Vi har hørt fra vores kunder, at de ønsker mere forudsigelighed og enkelhed i vores opdateringsservice, og derfor sker dette," skriver Bernando Caldas, general manager hos Microsoft Marketing i blogindlægget.

De to store eksisterende opdateringer, Anniversary Update og Creators Update, blev udsendt i august 2016 og 11. april 2017.

Læs også: Microsoft med vigtig besked til alle Windows 10-brugerne: Sådan bliver ny stor opdatering leveret

Gælder også Office

Både Windows 10, Office 365 ProPlus og Microsoft System Center Configuration Manager vil alle følge den samme cyklus. Det vil i praksis betyde færre opdateringer til både Enterprise-versionen af Office 365 og Office 365-ProPlus, som i dag modtager opdateringer tre gange om året.

Forbrugere med en almindelig Office 365-konto vil stadig modtage opdateringer flere gange i løbet af året.

Den seneste opdatering til Windows 10, Creators Update, udkom i marts, men havde langt fra de funktioner, som Microsoft havde lovet ved et event sidste oktober.

Flere af de savnede funktioner forventes at gemme sig i den næste "Redstone 3"-opdatering.

Microsoft afholder sin udviklerkonference Build i starten af maj måned, hvor vi forventer at se mere til de kommende funktioner til Windows 10 og Office 365.

Læs også: Nyt Windows 10-design på vej?: Lækket billede af ny startmenu åbenbarer "Projekt Neon"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere