Artikel top billede

Kæmpe-opdateringer til Windows 10 kommer i september og marts i de kommende år

Microsoft sætter en fast dato på, hvornår du kan regne med at modtage de to årlige store opdateringer til sit - og dit - Windows 10

September og marts bliver fremover store-opdaterings-måneder for Microsoft-brugere, der benytter Windows 10 og Office-programmer.

Det skriver Microsoft i et blogindlæg

Microsoft skriver, at selskabet fremover vil følge en fast og forudsigelig plan for både Windows 10 og Office-pakken med udsendelse af opdateringer to gange om året.

Selskabet har ikke specificeret de konkrete datoer i september og marts, og den næste planlagte opdatering bliver "Redstone 3-opdateringen", der lander i... ja, september 2017.

Målet med den nu fastlagte opdateringscyklus er at gøre det lettere for både systemadministratorer og menigmand at forberede sig på de store opdateringer.

"Vi har hørt fra vores kunder, at de ønsker mere forudsigelighed og enkelhed i vores opdateringsservice, og derfor sker dette," skriver Bernando Caldas, general manager hos Microsoft Marketing i blogindlægget.

De to store eksisterende opdateringer, Anniversary Update og Creators Update, blev udsendt i august 2016 og 11. april 2017.

Læs også: Microsoft med vigtig besked til alle Windows 10-brugerne: Sådan bliver ny stor opdatering leveret

Gælder også Office

Både Windows 10, Office 365 ProPlus og Microsoft System Center Configuration Manager vil alle følge den samme cyklus. Det vil i praksis betyde færre opdateringer til både Enterprise-versionen af Office 365 og Office 365-ProPlus, som i dag modtager opdateringer tre gange om året.

Forbrugere med en almindelig Office 365-konto vil stadig modtage opdateringer flere gange i løbet af året.

Den seneste opdatering til Windows 10, Creators Update, udkom i marts, men havde langt fra de funktioner, som Microsoft havde lovet ved et event sidste oktober.

Flere af de savnede funktioner forventes at gemme sig i den næste "Redstone 3"-opdatering.

Microsoft afholder sin udviklerkonference Build i starten af maj måned, hvor vi forventer at se mere til de kommende funktioner til Windows 10 og Office 365.

Læs også: Nyt Windows 10-design på vej?: Lækket billede af ny startmenu åbenbarer "Projekt Neon"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere