Artikel top billede

Kæmpe-opdateringer til Windows 10 kommer i september og marts i de kommende år

Microsoft sætter en fast dato på, hvornår du kan regne med at modtage de to årlige store opdateringer til sit - og dit - Windows 10

September og marts bliver fremover store-opdaterings-måneder for Microsoft-brugere, der benytter Windows 10 og Office-programmer.

Det skriver Microsoft i et blogindlæg

Microsoft skriver, at selskabet fremover vil følge en fast og forudsigelig plan for både Windows 10 og Office-pakken med udsendelse af opdateringer to gange om året.

Selskabet har ikke specificeret de konkrete datoer i september og marts, og den næste planlagte opdatering bliver "Redstone 3-opdateringen", der lander i... ja, september 2017.

Målet med den nu fastlagte opdateringscyklus er at gøre det lettere for både systemadministratorer og menigmand at forberede sig på de store opdateringer.

"Vi har hørt fra vores kunder, at de ønsker mere forudsigelighed og enkelhed i vores opdateringsservice, og derfor sker dette," skriver Bernando Caldas, general manager hos Microsoft Marketing i blogindlægget.

De to store eksisterende opdateringer, Anniversary Update og Creators Update, blev udsendt i august 2016 og 11. april 2017.

Læs også: Microsoft med vigtig besked til alle Windows 10-brugerne: Sådan bliver ny stor opdatering leveret

Gælder også Office

Både Windows 10, Office 365 ProPlus og Microsoft System Center Configuration Manager vil alle følge den samme cyklus. Det vil i praksis betyde færre opdateringer til både Enterprise-versionen af Office 365 og Office 365-ProPlus, som i dag modtager opdateringer tre gange om året.

Forbrugere med en almindelig Office 365-konto vil stadig modtage opdateringer flere gange i løbet af året.

Den seneste opdatering til Windows 10, Creators Update, udkom i marts, men havde langt fra de funktioner, som Microsoft havde lovet ved et event sidste oktober.

Flere af de savnede funktioner forventes at gemme sig i den næste "Redstone 3"-opdatering.

Microsoft afholder sin udviklerkonference Build i starten af maj måned, hvor vi forventer at se mere til de kommende funktioner til Windows 10 og Office 365.

Læs også: Nyt Windows 10-design på vej?: Lækket billede af ny startmenu åbenbarer "Projekt Neon"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere