Artikel top billede

Dansk konsulenthus vil forsøge sig i USA for tredje gang: Gik galt de to første gange

Det fremgangsrige konsulenthus 7N vil for tredje gang forsøge at få et gennembrud på det store amerikanske marked efter to kiksede forsøg.

Konsulenthuset 7N er igen på vej til USA, hvor selskabet ellers to gange har brændt fingrene og været nødt til at opgive dets fremstød i henholdsvis Californien og på den amerikansk østkyst.

Det fortæller direktør Jeppe Hedaa til Finans.

7N formidler it-konsulentopgaver og fungerer som en slags booker for omkring 1.000 selvstændige it-konsulenter, som 7N sætter i forbindelse med arbejdsgivere, der har brug for at få løst opgaver.

Ifølge selskabet er kun de allerbedste konsulenter i stald. Prisen aftales mellem konsulent og ordregiver, og heraf tager 7N så en del.

Ifølge Finans gik det første forsøg på at bryde igennem på det store amerikanske marked galt, fordi de bedste it-konsulenter i USA ville have aktieoptioner.

Det andet forsøg gik det galt, fordi den person, som stod i spidsen for 7N-satsningen, ikke kunne løfte opgaven.

"Vi prøvede først i Californien og siden på Østkysten. Det lykkedes bare ikke for os. Men nu gør vi det sammen med en af vores store danske kunder, så vi har opgaverne klar," siger Jeppe Hedaa til avisen.

7N landede i fjor et overskud på omkring 28 millioner kroner.

Læs også: 

De bedste danske it-folk har deres egen agent: Sådan får du også en

De tre vigtigste lektier for ethvert it-projekt - sådan bør du gøre
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere