Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

560 millioner hackede login-oplysninger lækket i offentlig database

Hackerangreb på blandt andet LinkedIn og Dropbox har betydet, at millioner af kunder har fået stjålet oplysninger. Nu har en ukendt person indsamlet og offentliggjort dem i en database.

560 millioner stjålne login-oplysninger til populære internettjenester er blevet samlet og offentliggjort på internettet i en ny database.

Databasen tæller blandt andet brugernavne og kodeord til et stort antal LinkedIn-konti, der sandsynligvis stammer fra et stort angreb på det sociale medie tilbage i 2012.

Samme år blev også fildelingstjenesten Dropbox hacket, og den nye database indeholder da også komplette login-oplysninger til et stort antal konti netop der.

Det er den australske sikkerhedsekspert Troy Hunt, der gør opmærksom på den frit tilgængelige Mongo-database, der også indeholder brugeroplysninger fra blandt andet Tumblr, Last.fm og Adobe.

Tjek om du er ramt

Troy Hunt er kendt for at drive hjemmesiden Have I Been Pwned?, hvor man kan indtaste sin email eller sit brugernavn til en given tjeneste og se, om man er blevet hacket.

Hun har netop opdateret hjemmesiden til også at indeholde oplysningerne fra den nye database, og han opfordrer alle til at tjekke, om de er blevet ramt.

Du kan finde Have I Been Pwned her.

Læs også: Skift dit LinkedIn-password nu: Hackeren 'Peace' sælger 117 millioner kontooplysninger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.