Artikel top billede

560 millioner hackede login-oplysninger lækket i offentlig database

Hackerangreb på blandt andet LinkedIn og Dropbox har betydet, at millioner af kunder har fået stjålet oplysninger. Nu har en ukendt person indsamlet og offentliggjort dem i en database.

560 millioner stjålne login-oplysninger til populære internettjenester er blevet samlet og offentliggjort på internettet i en ny database.

Databasen tæller blandt andet brugernavne og kodeord til et stort antal LinkedIn-konti, der sandsynligvis stammer fra et stort angreb på det sociale medie tilbage i 2012.

Samme år blev også fildelingstjenesten Dropbox hacket, og den nye database indeholder da også komplette login-oplysninger til et stort antal konti netop der.

Det er den australske sikkerhedsekspert Troy Hunt, der gør opmærksom på den frit tilgængelige Mongo-database, der også indeholder brugeroplysninger fra blandt andet Tumblr, Last.fm og Adobe.

Tjek om du er ramt

Troy Hunt er kendt for at drive hjemmesiden Have I Been Pwned?, hvor man kan indtaste sin email eller sit brugernavn til en given tjeneste og se, om man er blevet hacket.

Hun har netop opdateret hjemmesiden til også at indeholde oplysningerne fra den nye database, og han opfordrer alle til at tjekke, om de er blevet ramt.

Du kan finde Have I Been Pwned her.

Læs også: Skift dit LinkedIn-password nu: Hackeren 'Peace' sælger 117 millioner kontooplysninger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere